Falcaocu efekeskin0
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 342
TamamUrfalıyım, üstteki bi yorumu gördüm komik değildi bence
TamamUrfalıyım, üstteki bi yorumu gördüm komik değildi bence
belli sana çok vermişler azerbeycanlıÖzel öğretim kurslarına yollamak gerek üyeleri.
3 ay durmadan konu açma dersi versin öğretmenler.
Adana çok güzel bir yer demi hocam? Bir sürü arkadaşım vardi urfali olup da Adanada yaşayan ya da adanalı olan. Çok güzel bir yer sanırım ?Urfalıyım, üstteki bi yorumu gördüm komik değildi bence
Ben de urfalıyım ve adanada okuyorum. İkisi de güzel şehirdirAdana çok güzel bir yer demi hocam? Bir sürü arkadaşım vardi urfali olup da Adanada yaşayan ya da adanalı olan. Çok güzel bir yer sanırım ?
evet. tabii bizimkiler balkan savaşında selanikten gelmişler.Başkenti Üsküp'tü demi oranın? Yanlış mı hatırlıyorum acaba ??
Abi bizde bu tarz konulara kenardan alakasız biri konuşunca böyle söylerler ,,,,belli sana çok vermişler azerbeycanlı
Çok güzel bir fotoğrafmis sjsjs
NeresiManyaklarla dolu bir şehir korna çaldın diye dayak yeme ihtimalin olan bir yer
Nerenin plakası?
İyi seyirlerNasıl konu açılır videosu yakında yayında.
KırıkkaleNerenin plakası?
bizde derken siz azerbeycanlısınız demi?Abi bizde bu tarz konulara kenardan alakasız biri konuşunca böyle söylerler ,,,,
Soğan yemedin, için neden yanıyor?
Harbi yoksa sende mi alakasız yerde konu açtın?
Forumda çakma moderatör yoktur. Bu söze göre Ban yersiniz zaten.bizde derken siz azerbeycanlısınız demi?
Alakasız konuşanda çok belli.Hayaller dünyasında yaşayan çakma möderatör
Buyrun benim.çakma möderatör
Aslında ne güzel ya. İyi fikir haaa Çakma moderatör.Efenim siz yorulmayın gereken cezayı biz keseriz.
@_Zaur_ @Uchiha Sasuke
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gif nasıl eklicez la daha onu çözemedim 5 dk dır onla uğraşıyorumAslında ne güzel ya. İyi fikir haaa Çakma moderatör.
Kimse benle uğraşmaz etmez. Kendi kendini çizer gider forumdan.