Nereden Giyiniyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan steve78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Genelde LCW ürünlerini kullanıyorum ancak kalitesiz geliyor bana. Yani ilk yıkamada fıss!! Önerebileceğiniz markalar var mı? Hem kalite hem tasarım açısından. Kısacası başlıkta belirttiğim gibi ''Nereden Giyiniyorsunuz?'' :blink:

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Us Polo, Adidas, Nike, Tommy, jack jones vb. (Ara sıra efsane LCW)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
De facto , mavi , Lcw , polo , adidas , nike , puma. İndirime giren her ürünü alıyorum açıkçası marka takıntım yok kaliteli olsunda sıkıntı yok :) Sizde öyle yapın.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşların yazdıkları markaların hepsini kullanıyorum tekrar yazmaya gerek yok.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Uzun boylu ve zayif gençleri düşünen magazalarin hepsinden alışveriş yapıyorum. Daha çok defacto. Lcw de boy arttıkça kalibi da genisliyor benden bi tane daha giriyor içine o yüzden bıraktım :D arada kazak felan alıyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Giyim kuşamdan laf açılmışken bir hafta önce 190 lira verip Nike ayakkabı aldım Nike'a tövbe ettim bir daha nike falan almam.. Bu kadar ayarsız bir ayakkabı ömrümde görmedim...

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Us polo,Converse,Columbia, Adil ışık, Nike, Defacto, waikiki, Puma,Koton, HM, Mavi ,Pantolonda Mustang :) aklıma gelenler şimdilik

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hiç kimse Little Big dememiş. LTB candır :) Daha bugün gittim 2 tane tişört aldım 50 liraya. Geçen gün de 2 kot 100 liraya aldım. Bi kampanya daha var, kampanyalı ürünlerden bi tane alana ikincisi %50 indirimli. Bu arada buradan o mağazada çalışan bayana selamlar, sırf onu görmek için gidiyoruz o mağazaya :D :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Aslında belli markadan giyinmem. Giderim bir alışveriş merkezine bütün mağazalara bakarım Gözüme güzel gelen, yakışan ne varsa alırım. Sadece ayakkabıyı lacoste alıyorum oda artık Ayağım o kalıba alışmış onda rahat ediyorum sanki ayakkabı yokmuş gibi hissediyorum.

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Giyim kuşamdan laf açılmışken bir hafta önce 190 lira verip Nike ayakkabı aldım Nike'a tövbe ettim bir daha nike falan almam.. Bu kadar ayarsız bir ayakkabı ömrümde görmedim...
Etnies önerebilirim :thumbup:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Nerden giyinmeyi bırakın ben alışverişe çıktığım zaman güzel birşey bulamıyorum. Güzel birşey bulsam parası neyse vereyim yok hep dandik şeyler.

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Nerden giyinmeyi bırakın ben alışverişe çıktığım zaman güzel birşey bulamıyorum. Güzel birşey bulsam parası neyse vereyim yok hep dandik şeyler.
Aynen o konuda bende muzdaripim. Tişörtlerimi kendim tasarlayıp bastırıyorum ancak pantolon, kot vs. dışarıya bağlıyım. :turned:

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36

Aynı dert bende de var yaşlılık belirtileri bunlar :)
Gittiğimiz yerlerde ergen kıyafetleri var bize göre birşeyler pek cıkmıyor gecen YKM daldım hunharca alışveriş yaptım :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Aynı dert bende de var yaşlılık belirtileri bunlar :)
Gittiğimiz yerlerde ergen kıyafetleri var bize göre birşeyler pek cıkmıyor gecen YKM daldım hunharca alışveriş yaptım :)

Hatırlattığın iyi oldu yaşadığım yere biraz uzak ama YKM'ye gideyim 3 5 bişeyler bulurum belki. Bence bizim beğenmemiz için parasız kalmamız lazım :)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Parasız da kaldım yok olmuyo o zaman daha kötü gidip yazdırıtorsun bir yerlere :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Parasız da kaldım yok olmuyo o zaman daha kötü gidip yazdırıtorsun bir yerlere :)

Bursa tekstil ve pazarlama olarak çok geride kalmış. İstanbulda olsam 1 gün alışveriş için uğraşsam taşıyamayacağım torbalarla eve dönerim ama yok kadınlar gibi alışveriş yapmayı sevmiyorum bunalıyorum alışverişten zaten geriyor beni mağaza mağaza

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İstanbulda bursa gibi. Heryer aynı aslında orda begenemiyorsan burada hiç beğenemezsin gideceğin yerler belli. Avm ler.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Avm de nerede güzel bişey bulursam diyim.

Lcw, de facto gibi markalarda türk malı olanları tercih ediyorum, onun dışında almıyorum. Diğerleri görünüm olarak güzel olsa da bi iki yıkamada yıpranıyo.

Son zamanlarda h&m ve zara hoşuma gitti, onlara bakıyorum öncelikle.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
genelde adidas ve LCW. bana uygun desen ve modeller sadece orada oluyor. ayakkabıda rebook ve nike'dan şaşmanç kundura zaten giymem. saatimde yıllardır rolex hiç yeni alma gibi bir hevesim olmadı ama sanırım yakında zamanda bir akıllı saat alacağım. büyük bir ihtimal sony olacak. :sleep:

cuvaldız

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Pantolon genelde Ltb ayakkabı adidas, nike, converse tişört, kazak colins, mavi, polo, jack jones

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Beğendiğim kıyafet neredeyse alırım o kadar basit bir markaya bağlı kalıp marka hastalığın olmasın .

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sana katılıyorum dostum bütün markalar dandik mal satıyor gibi geliyor bütün alışveriş merkezini geziyorum girip çıkmadığım mağaza kalmıyor ama yinede aldığım şey tatmin sanki boşa para veriyormuşum gibi hissediyorum.

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Beğendiğim kıyafet neredeyse alırım o kadar basit bir markaya bağlı kalıp marka hastalığın olmasın .
Yok marka takıntım yok. Söylediğim gibi kalite arıyorum ben. Ayrıca öğrenciyim. Fakirim. :laugh:

aysemkete

Superlative Сasual Dating - Genuine *******
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
ucuz olcak diye herkes adi satıyor. daha çok internetten alışveriş yapıyorum tişört için genelde lcv mağazalarına uğruyodum ama son zamanlarda özellikle pantolonda defacto mağzalarına çok uğruyorum internette n11 de çok çeşit ve uygun fiyatlı şeyler olabilior son zamanlarda bazı ücretsiz kargosu olan avantajlı giyim sitelerini takip ediyorum ama en güzeli pazardan alışveriş :)