Nerden Geliyor Bu Takipçiler?

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Twitter'da bir hesap açtım ve sitenin tabiatı gereği ilgimi çeken kişileri takip etmeye başladım. Sonra bir baktım ki hiç tanımadığım ve takipçisi olmadığım insanlar beni takip etmeye başlamışlar. Beni takip etmeye başlayanların takip ettikleri kişilerin yarısı daha yumurta. Bir insan hiç tanımadığı ve hakkında bilgi sahibi olmadığı birini neden takip eder ki? :laugh:

Sahi nedir bu işin aslı arkadaşlar? (Aslında işin aslı Hakim Bey diye girmeyin cümlelere, kızarım. :laugh: )

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Twitter'da bir hesap açtım ve sitenin tabiatı gereği ilgimi çeken kişileri takip etmeye başladım. Sonra bir baktım ki hiç tanımadığım ve takipçisi olmadığım insanlar beni takip etmeye başlamışlar. Beni takip etmeye başlayanların takip ettikleri kişilerin yarısı daha yumurta. Bir insan hiç tanımadığı ve hakkında bilgi sahibi olmadığı birini neden takip eder ki? :laugh:

Sahi nedir bu işin aslı arkadaşlar? (Aslında işin aslı Hakim Bey diye girmeyin cümlelere, kızarım. :laugh: )
Bence sen seni yumurtaların takip etmesinden pek hoşnut olmamışsın. Adriana limalar takip etse hiç açmazsın konuyu :D

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bence sen seni yumurtaların takip etmesinden pek hoşnut olmamışsın. Adriana limalar takip etse hiç açmazsın konuyu :D
:laugh: Yok hocam ondan değil sadece merak ettim beni nerden bulup takip ettiklerini. Hem beni takip edenler de yumurta değil ki zaten, hepsi 1000-2000 takipçisi olan düzenli tweet atan kullanıcılar. Bu insanların benimle birlikte takip ettikleri kişilerin yarısı yumurta. Umarım anlatabilmişimdir. :)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
:laugh: Yok hocam ondan değil sadece merak ettim beni nerden bulup takip ettiklerini. Hem beni takip edenler de yumurta değil ki zaten, hepsi 1000-2000 takipçisi olan düzenli tweet atan kullanıcılar. Bu insanların benimle birlikte takip ettikleri kişilerin yarısı yumurta. Umarım anlatabilmişimdir. :)
hık mık zık :D anlamadım. boşver takip etsinler nolcakki nolcakki :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
O zaman dikkat çekecek tweet atmışsın, birileri retweet yapmıştır onlarda görüp takip etmiştir seni.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hık mık zık :D anlamadım. boşver takip etsinler nolcakki nolcakki :D

Ben şikayet mi ediyorum takipçimin artmasından?
El Cevap: Hayır. Twitter'da yeni olduğum için nasıl oluyor acaba bu iş diye soruyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara.

Önemli Not: @Piyonist Bu mesajıma cevap yazmazsanız sevinirim. :laugh:

O zaman dikkat çekecek tweet atmışsın, birileri retweet yapmıştır onlarda görüp takip etmiştir seni.

İki tweet attım, biri zaten başkasının tweet'i idi. Yai retweet'ledim. Kimse de retweet'lemedi tweet'imi. (Nasıl bir Türkçe konuşuyorum ben yaa :( )

Yalnız bu hızla giderse takipçiler yakında internet fenomeni olacağım. :laugh:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Etsinler işte daha ne olsun, baktın takipçi sayın arttı reklam falan yaparsın.Teknosa da falan resim çekilip koyarsın, "burası ne kadar uygun" falan yazdırırlar. :D :D

Bertolt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam Bence Çoğu Abone Kasarak Bin​lere Gelmiştir : )
Herhalde Karıştırmışlardır : ))

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benide genellikle kızlar takip ediyor görüyor tabi karizmayı. :P