hemen öldürdün beni ya aaa :^)mavinok.ta dedi ki:Jojoba seni özlicez... %(
3 gün derken bugün dahil mi değil mi ona göre işim gücüm var arkadaşım ajandama uyuyor mu bakalımBlue.Silk dedi ki:kot pantolon abi yaatırnaklarım catır catır gidiyo
simdi amanda kokoş demeyin gerektigi zamn gömleklerimi bluzlarımı yıkarım elimde :$
yuureii kıskandıysan senlede anlasırıs öyle
jojoba sana 3gün verdim kalan hayatını deli dolu gönlünce yaşaa![]()
senin için daha güzel planlarım varseni sabun yapıcam ve elbiselerimi yıkamada kullanıcam
![]()
culasıkları cif lem le mi yıkıyon.Blue.Silk dedi ki:cif kullan sekerim![]()
hahah beni güldürdün Allah da seni güldürsünBlue.Silk dedi ki:len cif in bulusık detercanıda varben marka olan cifi diyom
jojoba bugünden say evladımdetercana zam gelmis senden bi 50 kg sabun cıkar bikaç ayklık masrafım azalır
![]()
bu sözüne: :} :} :}Blue.Silk dedi ki:lazmısın len sen![]()
makineyi nası yatırıyım kız basıma
![]()
![]()
recep ivedik.:SALİM ABİİ SALİM ABİİİ bi Cif getir.Blue.Silk dedi ki:len cif in bulusık detercanıda varben marka olan cifi diyom
jojoba bugünden say evladımdetercana zam gelmis senden bi 50 kg sabun cıkar bikaç ayklık masrafım azalır
![]()
kasap abla kıyma bana, şu arkadaşa da kuşbaşı :}Blue.Silk dedi ki:gül sen hülyazık olcek sana
![]()
+( yapmayın böyle espriler yaJojoba dedi ki:kasap abla kıyma bana, şu arkadaşa da kuşbaşı :}
olabilir ama çok komikBlue.Silk dedi ki:saf degil |) bilinçsiz :*Jojoba dedi ki:çok safsın ya :} yasıııkkk ;(
olabilirmavinok.ta dedi ki:+( yapmayın böyle espriler yaJojoba dedi ki:kasap abla kıyma bana, şu arkadaşa da kuşbaşı :}