Nefes

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Dün akşam Nefes Filmini seyretttim.Bende askerliğimi komando olarak yaptım ama dünkü filmde askerimiz bence çok aciz ve moralsiz ölümü bekleyen askerler gibi gösterilmiş.Bu durum hiç hoşuma gitmedi filmi her izleyende filmin askerimizin orada neler yaşadığını ne duygular hissettiğini tam olarak yansıttığını söylüyordu.Bana göre orada yaşananlar böyle değil o elbise içinde iken inannın kendi adıma söylüyorum ölüm insanın aklına hiç gelmez .Bi şerefsiz çıksada karşımıza halletsek diye dağ tepe gezersiniz.Velhasılı o film hiç hoşuma gitmedi.Filmi izleyen arkadaşlar sizce durum nasıl acaba?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
O olumsuzluğu bende hissettim ama netice olarak bir film ne kadar gerçeği anlatabilir ki? yaşayanlar daha iyi bilir.

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Dün akşam Nefes Filmini seyretttim.Bende askerliğimi komando olarak yaptım ama dünkü filmde askerimiz bence çok aciz ve moralsiz ölümü bekleyen askerler gibi gösterilmiş.Bu durum hiç hoşuma gitmedi filmi her izleyende filmin askerimizin orada neler yaşadığını ne duygular hissettiğini tam olarak yansıttığını söylüyordu.Bana göre orada yaşananlar böyle değil o elbise içinde iken inannın kendi adıma söylüyorum ölüm insanın aklına hiç gelmez .Bi şerefsiz çıksada karşımıza halletsek diye dağ tepe gezersiniz.Velhasılı o film hiç hoşuma gitmedi.Filmi izleyen arkadaşlar sizce durum nasıl acaba?
Evet komutan ve askerler aciz gösterilmiş. Hiçbir komutanın ve askerin baskın yiyeceğini bile bile birşey yapmadan oturup bekleyeceğini zannetmiyorum. Ayrıca herhangi bir baskın anında komando timinin deli tavuklar gibi ordan oraya koşmayıp karşılık vereceğini aslanlar gibi çarpışacağını düşünüyorum

Ayrıca telsiz konuşmaları dinlense bile şifreli ve kriptoludur.

Filimde hatalara rağmen bence güzel filimdi.

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Nede olsa bir film , gerçekçi olması beklenemezdi.