myefsane
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 49
Hayırlı olsun 

öncelikle kontrolleri ve kamera hareketlerini beğenmedim, kaza yapınca saçmalıyor, oyunun kasmasını sağlayan temel neden bu kamera hareketi saçmalığı aslında kasmamasına rağmen kameranın yumuşak hareketlerinden sanki kasıyor gibi görünüyor
klasik kamerayı koysalardı belki daha iyi olurdu
grafikler hiç geliştirilmemiş hatta düşmüş, most wanted carbon falan daha gerçekçi görünüyor, son ayarı açtığım halde çizgi film gibi geldi(o gerizekalı ışık efektlerinden sanırım sırf turuncu renk başka birşey değil)
sokaktaki normal arabalarla hiç uğraşmamışlar kutu gibi görünüyor, onlar da bizim gibi ayrıntılı olmalıydı, tek beğendiğim grafik seçeneği kazanın olması(sonunda)
ses'te birşey dikkatimi çekti, audio quality diyor, bu ne saçmalıktır, sonuçta çalacağın bir müzik, bir de efekt quality fazla olunca 128kpbs 44hz az olunca 64kpbs 22hz de mi çalacaksın mp3'ü ne olacak anlamadım ki, kim ne derse desin göz boyama başka birşey değil
senaryoyu uğraştınız bu muydu yani bildiğin most wanted'ın az değişmiş hali, bir de pat diye oyuna girdi deli oldum, menü falan yok, options'u ayarlamak için ilk önce oyuna girmelisiniz, hatta quick race yapabilmek için senaryoya girip oradan quick race demelisiniz, options'ta esc'ye basınca direkt çıkıyor kafayı yedim neymiş efendim backspace ile çıkmamız lazımmış
Arkadaşlar burada en önemli problem CloneDVD versiyonu sorunlu, kasıyor, çalışmıyor kasmaktan. O yüzden reloaded versiyonunu indirin