Need for Speed: UnderCover [2008]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Nemesis bu ne acele :) Daha ben oyunu almadım sen bitirdim diyorsun :) Neyse maşallah diyim bari.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Bizde böyle abi :) Fallout 3 ü yarıda kesip direk ona basladım :)

yusooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunu indirebilceğim bi link war mı

acil olarak cwp yazarsanız sevinirim biran önce oynamak istiyorum

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hiç sevmesem de bilgisayarıma kurdum. Bir savegame dosyası bulup diğer araçları da deneyeceğim.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bugün kurdum.çok hoşuma gitti.Müzikler carbon ve prostreetin üstüne ilaç gibi geldi.Ayrıca aracın patinaj,devir kesici ve motor sesleride çok hoş.Kontroller değiştirilmiş stabilizasyon dahada gerçekçi olmaya çalışılmış.Sevdim bu oyunu.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Ben de oynuyorum. :D

Arabayla bastıkça basasım geliyor :D

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
arkadaşlar sistemlerinizide yazarsanız sevinirm.. Bir arkadaş 8600 GT ile kastığını sölüyor doğrumu?.. Bende 8600 GT 3 GB Ram var kasıcaksa hiç almıyım..

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar öncelikle merhaba
ben NFS serisinden Carbon ve ProStreet sonrasında soğumuştum.
ancak bu oyun tam bana göre olmuş. 'Taşıyıcı' filmindeki adam gibi şöför olduk bu oyunda. :D

bu arada birşey söylemek istiyorum. ben bilgisayar teknisyeniyim ve grafik hastalığım var. kendi sistemim;
AMD 6000+ BlckEdtn İşlemci, Gigabyte GA-MA78G-S3DH Anakart, His HD3870 Iceq3 Turbo Ekran Kartı, OCZ Platinium 2*2 800 Mhz Ram, Seagate 320 Gb 16Mb HDD, Raidmax Volcano 630 Watt Powersupply ve Thermaltake Tsunami Dream Kasa...
Bu sistemde 1440*900 tüm ayarlar full açık oynuyorum ve Codemaster GRID'den sonra bani hız yaptığıma inandıran ikinci oyun.
Çok önyargılı baktım bu oyuna ancak adamlar yapmış diyorum sadece.

Ancak şöyle bir sorun var. Bugün oyunu işyerindeki bilgisayara kurdum. Intel Core2Duo E4500 işlemci, 2 Gb Ram ve X1050 ekran kartı var makinada. X1050 desteklemiyor demiş ama en düşük ayarlarda oynatıyor. Sorun ise ayarlar minimumdayken oyun beş para etmez. Eğer kendi bilgisayarımdan önce(Full detay olmadan) bir yerde görseydim oyunu emin olun bilgisayarımın yanına bile yaklaştırmazdım. Anlayacağınız hız duygusunu da oyun zevkini de sanal zekayı da ayarlar maksimumdayken aldım. Yoksa gerçekten hoş bir oyunmuş gibi görünmüyor...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Rezaletmiş oyun çok umutluydum pro street gibi bir felaketten sonra carbon ve most tarzı bişey olur diye ama hiç bişeye benzemiyor .

Hayal kırıklığı ..

enviroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
need for speed undercover
oyunu bende oynadım. güzel ama görüntü olayı gerçekten çok kötü.
oyunu 1440 * 900 çözünürlükte oynuyorum
ayarlarını da sona açtığım halde
gölgede asfalt ıslak, buzlu gibi görünüyor. bir tuhaf.
güneşde de ağaçların yanından geçerken ağaçların gölgesi iyi değil ve güneş de yol aşırı derecede parlak görünüyor. ayarlardan düzeltmeye çalışsanda olmuyor.
oynadığım ekran kartı : ati 3870 - 512 mb gddr 4

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
öncelikle kontrolleri ve kamera hareketlerini beğenmedim, kaza yapınca saçmalıyor, oyunun kasmasını sağlayan temel neden bu kamera hareketi saçmalığı aslında kasmamasına rağmen kameranın yumuşak hareketlerinden sanki kasıyor gibi görünüyor
klasik kamerayı koysalardı belki daha iyi olurdu

grafikler hiç geliştirilmemiş hatta düşmüş, most wanted carbon falan daha gerçekçi görünüyor, son ayarı açtığım halde çizgi film gibi geldi(o gerizekalı ışık efektlerinden sanırım sırf turuncu renk başka birşey değil)
sokaktaki normal arabalarla hiç uğraşmamışlar kutu gibi görünüyor, onlar da bizim gibi ayrıntılı olmalıydı, tek beğendiğim grafik seçeneği kazanın olması(sonunda)

ses'te birşey dikkatimi çekti, audio quality diyor, bu ne saçmalıktır, sonuçta çalacağın bir müzik, bir de efekt quality fazla olunca 128kpbs 44hz az olunca 64kpbs 22hz de mi çalacaksın mp3'ü ne olacak anlamadım ki, kim ne derse desin göz boyama başka birşey değil

senaryoyu uğraştınız bu muydu yani bildiğin most wanted'ın az değişmiş hali, bir de pat diye oyuna girdi deli oldum, menü falan yok, options'u ayarlamak için ilk önce oyuna girmelisiniz, hatta quick race yapabilmek için senaryoya girip oradan quick race demelisiniz, options'ta esc'ye basınca direkt çıkıyor kafayı yedim neymiş efendim backspace ile çıkmamız lazımmış

Arkadaşlar burada en önemli problem CloneDVD versiyonu sorunlu, kasıyor, çalışmıyor kasmaktan. O yüzden reloaded versiyonunu indirin

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
öncelikle kontrolleri ve kamera hareketlerini beğenmedim, kaza yapınca saçmalıyor, oyunun kasmasını sağlayan temel neden bu kamera hareketi saçmalığı aslında kasmamasına rağmen kameranın yumuşak hareketlerinden sanki kasıyor gibi görünüyor
klasik kamerayı koysalardı belki daha iyi olurdu

grafikler hiç geliştirilmemiş hatta düşmüş, most wanted carbon falan daha gerçekçi görünüyor, son ayarı açtığım halde çizgi film gibi geldi(o gerizekalı ışık efektlerinden sanırım sırf turuncu renk başka birşey değil)
sokaktaki normal arabalarla hiç uğraşmamışlar kutu gibi görünüyor, onlar da bizim gibi ayrıntılı olmalıydı, tek beğendiğim grafik seçeneği kazanın olması(sonunda)

ses'te birşey dikkatimi çekti, audio quality diyor, bu ne saçmalıktır, sonuçta çalacağın bir müzik, bir de efekt quality fazla olunca 128kpbs 44hz az olunca 64kpbs 22hz de mi çalacaksın mp3'ü ne olacak anlamadım ki, kim ne derse desin göz boyama başka birşey değil

senaryoyu uğraştınız bu muydu yani bildiğin most wanted'ın az değişmiş hali, bir de pat diye oyuna girdi deli oldum, menü falan yok, options'u ayarlamak için ilk önce oyuna girmelisiniz, hatta quick race yapabilmek için senaryoya girip oradan quick race demelisiniz, options'ta esc'ye basınca direkt çıkıyor kafayı yedim neymiş efendim backspace ile çıkmamız lazımmış

Arkadaşlar burada en önemli problem CloneDVD versiyonu sorunlu, kasıyor, çalışmıyor kasmaktan. O yüzden reloaded versiyonunu indirin

Oyununu Bitirdim ama Hatalarını Yazayım.

1 Need For Speed Underground 2 Ye Bakın bide buna bakın

1 400 Le virajları dönüyorum nasıl iş .)

2 Arabaya çarptığım zaman 400 ile ama arabada tık yok yola devam Undergorund 2 de 50 ile arabaya çarp 10 takla atıyorsun :)

3 Kasma olayını crack değiştirmekle Geçtim Sorunsuz sekilde oyunu bitirdim

4 Oyunun çok güneşli olması ayrı bi dert gözlerim ağrıdı Alalhtan ayarlardan düşürdüm ayarları öle oynadım :)

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
underground 2'den biraz daha iyi grafikler most wanted ve carbon'dan kötü(zaten bence en gerçekçi grafikler carbon'daydı)

ben de onu diyorum, 400'le viraj mı dönülür bu nasıl iş?:D(gerçekçi olmamış derken bunu da kastetmiştim)

biz 50km ile kaza yaptık araba tamamen yamuldu, 50 km diyip geçmemek lazım:D

cracksiz versiyonu da kasıyor normal bir bilgisayarda Reis senin sistem iyi de ondan:(

belki de ben çok mükemmel bekliyordum, beklentilerim altında çıktı

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
İkide bir tab tuşuna basıp yarışa girmesi kötü. beklentilerimi karşılamadı açıkcası. ayrıca polislerden daha zor kurtulacağı yönünde duyumlar almıştım fakat alakası yok. Sevmedim.

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu oyundan gerçeklik beklemek biraz garip durmuyor mu? gerçeklik isteyenin grid veya simulasyona daha yakın oyun oynaması gerekmez mi?

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
niye? sokak yarışı gerçekçi olamaz mı?
o senin dediğin oyunlar pist yarışı oyunları
gerçekçi olsun derken simülasyon olması gerekmez
ama 400 km hıza ulaşmak, sonra viraj almak falan olmuyor be hocam:D

vippxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstatlar bilgisayarım asus p5pe-vm marka, işlemci intel celeron cpu 2.800 ghz 1gb rem ekran kartı asus a9600 serisi bugün bu oyunun cd sini aldım ama kuramadım oyunu yüklüyorum masa üstüne kısa yol çıkıyor oyuna girmek için kısa yola tıklıyorum küöük birsiyah ekran çıkıyor
pes 09 fifa 09 oynuyor pc yoksa benmiyanlış kuruyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ahmet navruz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nfs undercoverda polisler o kadar yoğun değil demişsin. sen 18. aşamaya gel bakalım polisler nasıl diye polisden kurtulmam çok zor üstelik helikopter sandığımdan daha az sürede geliyor polisler 18. seviyede daha da zekileşiyor yani bu konuda öyle deme

ahmet navruz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstelik oyunu fazla oynamamışsınız eğer son ara videosunu seyretseydiniz harbiden güzel oyunmuş derdiniz görüntü kötü diyenlerede bir haberim var ayrlardan bu sorunu ben çok rahat düzeltiyorum. EA dan daha ne beklerdiniz ki ama oyunun kötü kısımlarının olduğunu yine de açıkça söylemek gerekir

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ahmet navruz, konu açılalı neredeyse 1 sene olmuş, sen arka arkaya mesaj yazıp konuyu hortlatıyorsun?:thumbdown: