emirhan1903
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Need For Speed Most Wanted oyununu bilgisayarıma indirmek istedim ancak bulamadım youtube dende izledim ancak yalan ćıktı bilenler yardımcı olurmusunuz
Most wanted 2 için yardımcı olabilirim. Online oynanmıyor bilgin olsun. Eğer biraz bekleyebilirsen internete yükleyip linkini atarım.Need For Speed Most Wanted oyununu bilgisayarıma indirmek istedim ancak bulamadım youtube dende izledim ancak yalan ćıktı bilenler yardımcı olurmusunuz
Bekliyorum çok teşekkür ederimMost wanted 2 için yardımcı olabilirim. Online oynanmıyor bilgin olsun. Eğer biraz bekleyebilirsen internete yükleyip linkini atarım.
Bu orijinal değil. Korsan.Benim yüklememe gerek kalmadı, indirdiğim yeri buldum. Bu kanalda bir çok video var, seç beğen indir.
Youtube'da baktıklarınız büyük ihtimal korsan oyundur.O yüzden olmamıştır.Ve forumda korsana destek verilmiyor.Need For Speed Most Wanted oyununu bilgisayarıma indirmek istedim ancak bulamadım youtube dende izledim ancak yalan ćıktı bilenler yardımcı olurmusunuz
Youtube'da baktıklarınız büyük ihtimal korsan oyundur.O yüzden olmamıştır.Ve forumda korsana destek verilmiyor.
Evet denedim hiçbiri olmadı steam da bulamadım nereden indirebilirimYoutube'da baktıklarınız büyük ihtimal korsan oyundur.O yüzden olmamıştır.Ve forumda korsana destek verilmiyor.
Need for Speed™ Most Wanted Steam'deMesaj otomatik birleştirildi:
Evet denedim hiçbiri olmadı steam da bulamadım nereden indirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orjinali ni nereden bulurum