STB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 740
Arkadaşlar merhaba nedspeed internet alıcam güvenilir mi?
Evet. Türksat'ın internetini kullanır. Çok uygundur ve düşük fiyatlara yüksek hız alabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba nedspeed internet alıcam güvenilir mi?
Yaşamazsınız.Bağlantıda her hangi bir sıkıntı yaşamam değil mi?
Hayır. Eskiden yani 3 yıl önce o internette Zula'da 24 pingim oluyordu. Diğer oyunlarda da oldukça azdı.Bağlantıda her hangi bir sıkıntı yaşamam değil mi?
Türksatın alt yapısını kullanmıyor. Tt alt yapısından hizmet veriyor.Evet. Türksat'ın internetini kullanır. Çok uygundur ve düşük fiyatlara yüksek hız alabilirsiniz.
Bizim onların modemini verdiklerinde üzerinde türksat yazıyordu. Binamız yüzünden bir kere internet gittiğinde eve gelip yapmışlardı ve Türksat'ın çalışanlarıydı.Türksatın alt yapısını kullanmıyor. Tt alt yapısından hizmet veriyor.
Sizin dediğiniz kablonet Netspeed değil.Bizim onların modemini verdiklerinde üzerinde türksat yazıyordu. Binamız yüzünden bir kere internet gittiğinde eve gelip yapmışlardı ve Türksat'ın çalışanlarıydı.
Tamam.Sizin dediğiniz kablonet Netspeed değil.
Kablonet var mı yaşadığın yerde? Kablonet kendi alt yapısı üzerinden hizmet veriyor ve her yerde alt yapısı yok.Ben adıyaman'da yaşıyorum kablonet mi yoksa netspeed mi.
Hocam TürkNet'e geçin fiyat çok iyi memnun kalırsınız şu TT'nin taahhütü bitsin geçeceğim 1 sene var ama benim ?Yok galiba altyapı sorguladığımda adıyaman çıkmadı.