Kırrık67
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 946
indirme hızım 0b olup duruyor kaç saattir aynı dosyayı bin kez iptal edip yeniden denedim nasıl düzelecek?
dosya tek yerde var : ( orijinal olarakİndirme yaptığınız yer de kısıtlıyor olabilir. Benim de başıma geldiği oluyor zaman zaman. Başka yerden indirmeyi deneyin.
tamam da dosya 5 gb kaç saattir deniyorum olmuyor : (Başka tarayıcı ile test edebilirsiniz.
İndirdiğin sitenin sana sağladığı hız önemli isterse 500 mbpsolsun farketmezindirdim. onunla BAŞTAN indiriyorum. inşallah düzelir. sinirimi bozdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız indirme hızı 4 mb/sn24 mbit internet ile
yavaş değil tam tersine hızlı. 24 mbit = 24/8mb/s = 3mb/s ortalama olması gerekenİndirdiğin sitenin sana sağladığı hız önemli isterse 500 mbpsolsun farketmez
Benimde 24, ama bazen daha hızlı bir hız verebiliyor, bazen de yavaş.yavaş değil tam tersine hızlı. 24 mbit = 24/8mb/s = 3mb/s ortalama olması gerekenama 4 mb/s ile indiriyordu : )
C++ runtime hatası olabilir.Most wanted 2005 0xc000007b sorunu uplayıversene şu konuyu kaç gündür açtığım hiçbir konuya cevap gelmiyor![]()
denedim.C++ runtime hatası olabilir.
İndirip, kuru ve dene bir daha.![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Dec 2025 Download
This archive contains the latest version (December 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the iwww.techpowerup.com
O zaman daha yardımcı olamam ben.denedim.