Neden?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Neden foruma üye olanlar hep "Uzun zamandır takip ediyorum, üye olmaya yeni karar verdim/üye olmak bu güne kısmetmiş" diyor? :) Klişe gibi bir şey oldu bu. :)

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
O ana kadar işlerini görüp gidiyolardı, bigün baktılar ortam güzel muhabbet sıcak diyolar bizda katışalım :) bence..

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bazı insanlar forum delisi değil, bende bazı forumları üyeliksiz takip ediyorum sadece buraya yazıyorum. Onlarda öyledir. Seçici de olabilirler.

Not: Birisi yaş kaç diyebilir yaşını mesajın sonuna not düş istersen :D

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Biz klişeleri seven bir toplumuz:) mesela;
Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok muhtaç olduğu bu günlerde..... (ne zaman yoksa:))
Bayram bir geçsin hele..... (bayram mı biter bizde..:))
Tam ben de seni arayacaktım ,sen aradın:)
Kim OOOO cevap gelir.. BENNNiiiMMMM (eee de kardeş sen kimsin?:)))
Kapıdan içeri giren aile ferdine; Geldin mi? :):) (yok daha gelmedim merdivenlerdeyim:):)
Kovuldunnnn .. Kovulmadım istifaaa ediyorummmm:):)
hasta yatan insana ;nasılsın??? (görmüyormusun hasta işte:):)
Böyle uzarrr,gider,seviyoruz bu klişe muhabbetleriii:)

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
her arattıgın kelimede google amca burya yönlendirince mecbur giriyorsun zaman içinde alışıyor ortama katılmak istiyorsun

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
aslında klişe sandığımız çoğu şey de klişe değil hayatın ta kendisi olmasın,mesela yukarıda sayılan bir çok şey var hasta yatan adama nasılsın denmesinde ne var, soran adam elbette görüyor onun hasta olduğunu zaten hasta olduğunu bildiği için ona nasılsın diyor olmasın?
liste uzar gider ........

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
,mesela yukarıda sayılan bir çok şey var hasta yatan adama nasılsın denmesinde ne var, soran adam elbette görüyor onun hasta olduğunu zaten hasta olduğunu bildiği için ona nasılsın diyor olmasın?
Hasta olduğunu biliyorsa neden sorsun ki?:) nasılsın? bir durumu öğrenmek için sarf edilen bir hal-hatır sorma kelimesi değil mi?:):) adam hasta kardeşim yatıyor:)durum belli yani:D:D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
uzun zamandır takip ediyorum sizi :)

---------- Post added at 15:28 ---------- Previous post was at 15:25 ----------

aslında eylülden beridir takip ediyorum sdn yi. ama forum sitelerine üye olma olayını pek sevmem ... ama ortam düzgün olunca çekti beni bende üye oldum.. 3+1 aylık üyeyim denebilir :) özellikle anasayfadaki haberler hoşuma gidiyo...

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Neden foruma üye olanlar hep "Uzun zamandır takip ediyorum, üye olmaya yeni karar verdim/üye olmak bu güne kısmetmiş" diyor? :) Klişe gibi bir şey oldu bu. :)

Bence insanlar sordukları sorulara daha kolay ve çok cevap almak için bu şekilde söylüyorlar (eğer söylüyorlarsa ki; zira ben forumun o bölümlerini pek takip etmiyorum). Amaç ben de sizden biriyim, yabancı değilim, beni dışlayıp da sorularımı cevapsız bırakmayın ve/veya daha doyurucu bir şekilde cevaplayın, cansınız, canansınız, ben de sizin kardeşinizim anlamında söylüyorlardır, bence ;)

asascenk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hasta olduğunu biliyorsa neden sorsun ki?:) nasılsın? bir durumu öğrenmek için sarf edilen bir hal-hatır sorma kelimesi değil mi?:):) adam hasta kardeşim yatıyor:)durum belli yani:D:D

aslında nasılsın derken, miktarını soruyor. Nasılsın? %40 iyiyim, gibi :D

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Öyleyse cevap %60 kötü,%40 iyiyim mi ? olacak :D:D

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bende foruma çok katılmayan üyelerdenim. shiftdelete.net i ilk keşfettiğim günün üzerinden 6 ay kadar sonra üyeliğimi açtım. Sebebi ise SDN de ki yayınlanan haber ve makaleleri okuman için üyeliğin olmasına gerek yok. Olay bu bence. Daha sonraları bilmediğimi öğrenmek ve bildiğimi paylaşmak için ilgimi çeken konularda foruma mesajımı yazıyorum. Onlarda öyle yapıyorlar..