Neden "şikayet var" köşesi yok?

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sebebini bilmiyorum ama uzun zamandır dikkatimi çeken şey bu kadar güzel teknoloji konusunda yardımcı olan ve biz teknoloji sevenlere tanıtım bilgi ve çeşitli yardımlarda bulunan bu sitede bir şikayet köşesi bulunmuyor

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Forumla ilgili şikayetlerini bu bölüme yazabilirsin zaten.Bu bölümün konularını incele biraz.Tam adıyla şikayet diye belirtmeye gerek yok bence.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Firmaları şikayet edebileceğiniz bir konu arıyorsanız ürününüzün bölümüne konu açarak düşüncenizi dile getirebilirsiniz. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Şikayet köşesi aramaya başlamadan forum kurallarına da bir baksaydın keşke, başlığı küçük harflerle açmazdın.

Bilgilendirme: Forum kuralları sayfanın üst orta kısmında.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Her konuyla ilgili bölüm var. Hiç olmadı "Konu Dışı" var. "Nefret Ettiğiniz Siteler" var. Mesela reklam amaçlı açılan TTNET bölümüne bile TTNET ile ilgili sorunlar ,nefretler iletilebiliniyorken sadece şikayet için ayrı bir bölüme bence gerek yok.

Reaksiyon puanı
10,315
a be yeğenim ne gezersin derin sularda! :)
başka işcağızın yok mu senin?!

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
özür dilyorum biraz eksik yazmışım benim burada anlatmaya çalıştığım şey teknoloji sitesi teknoloji tanıtıyor bu teknelojik cihazlar aletler yazılımlar vb.şeyler hakkındaki şikayetler hem bu sayede insanlara bu aletlerin kötü yönlerinide göstermiş oluruz üretici satıcıların varsa hilekarlıklarınıda tanıtmış ve biz teknoloji severleri bilgilendirmiş oluruz

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
özür dilyorum biraz eksik yazmışım benim burada anlatmaya çalıştığım şey teknoloji sitesi teknoloji tanıtıyor bu teknelojik cihazlar aletler yazılımlar vb.şeyler hakkındaki şikayetler hem bu sayede insanlara bu aletlerin kötü yönlerinide göstermiş oluruz üretici satıcıların varsa hilekarlıklarınıda tanıtmış ve biz teknoloji severleri bilgilendirmiş oluruz

zaten bunu üyelerimiz her konuyla ilgili bölüme açıyorlar, özellikle tavsiyeler bölümleri vs. ekstradan bir kategori bunun için gereksiz olur kanaatindeyim :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
o kadar moderatör yorum yapmış, biri kalkıpta şu başlığı düzeltmiyor :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hangi modun hangi bölümde yetkili olduğunu iyice öğrenseniz daha iyi olur sanki. :)

Konuya gelince ürün, yazılım vb. sorunlarınızı ilgili bölümlerde konu açarak dile getirebilirsiniz. Ayrıca bir bölüme gerek yok kanaatindeyim.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaş sikayetvar.com sitesini SDN in içine almayı düşünüyor galiba...