- Reaksiyon puanı
- 63
yaklaşık iki senedir devam
ama tüm zorluklara rağmen yıkılmadan
kendi açımızdan hedefe ulaştık
hamdolsun
dini konularda araştırmacının googlede kaynağı sdn
hala sdn
üzülenmi var
üzülsün
millet biraz ilgilense Atatürk konularında ve galerisindede lider olacak
özgür bağımsız ve
lider sdn
Foruma Kasım 2007'de üye oldum, ana sayfayı ne zamandır takip ediyorum bilmiyorum, uzun süredir takip etmeme rağmen üye olmak için bekledim (neden bilmiyorum...) SDN'de ilk okuduğum haber galiba windows zorla güncelledi diye bir haberdi, konudaki mizah çok hoşuma gitmişti, daha eskilerini hatırlamıyorum... Durun bir tane eğitim videosu hatırlıyorum içeriğinde petbardak@bilmemne.com geçiyordu...![]()
![]()
Kısacası Hoş ortam yaklaşık bir buçuk senedir buradayım...![]()
PuhahaHafiza supermis :icon_:
guzel hikaye bu arada :turned:
Yat artık sen hadi![]()
Bende o soruya cevap arıyorum o yüzden burdayım![]()
Harbiden Ben burda ne aruyorum abii ? :wacko:
Yatacaam lan baanne Yarın okul da var zaten
Hadi İyi geceler![]()
Daha Bulaşık yıkanacak, mutfak düzenlenecek, yarın cumadan sonra ev sahibi gelecek mutfağın boyunun ölçüsünü alacak. Bana uyku yok...Yat artık sen hadi![]()
İlk gördüğümde çok gülmüştüm, çok yaratıcı bir adres...petbardak, benim animasyonlar için kullandığım deneme adresti.
Daha Bulaşık yıkanacak, mutfak düzenlenecek, yarın cumadan sonra ev sahibi gelecek mutfağın boyunun ölçüsünü alacak. Bana uyku yok...
Bizede bekleriz![]()
Daha Bulaşık yıkanacak, mutfak düzenlenecek, yarın cumadan sonra ev sahibi gelecek mutfağın boyunun ölçüsünü alacak. Bana uyku yok...
İlk gördüğümde çok gülmüştüm, çok yaratıcı bir adres...![]()
Çok beklersin...Bizede bekleriz![]()
Valla orayı toplamazsam yarın biz yamulacağız...Senin mutfak ev sahibine yamuk yapti heralde :mrgreen:
Dikkat et ekrandan fırlayıp yanına gelmesinler :mrgreen:Iyi geceler arkadaslar, daha izlenecek 2 HD film var biride Vampirli falan![]()
aylardır içimde sır gibi tutuyorum ama artık söyleyeceğim itiraf ediyorum
ilk kaliteli bir forum sitesi arayışı içindeyken buldum sdn'yi
o zamanlar sadece evden giriyorum ve aksilik monitorüm bozuk. %40 civarı karanlık gösteriyor eskisine göre artı renklerde ters gösteriyordu malesef. sonra chimera'nın avtarını çok beğenmiştim ve kendisinin yetkili olduğunu gördüm. fakat chimera'nın avatarını ben kapalı bir bayan resmi olarak gördüm ve kendisiyle gurur duydum. ayrımcı bir site değil belliki dedim. "kız" da bayağı iyiymişki teknoloji sitesinde mod olmuş helal olsun diyordum. çoğu yerde kilit yazısını gördüm sıkı takip ediyor siteye besbelli diye düşünürkeeen birgün işyerinden girdim siteye. büyük bir hayal kırıklığı taabichimeranın "erkek" olduğunu öğrendim. büyük bir hayal kırıklığı ile birlikte...
not: chimera'nın avatarında o zamanlar canavarlı lord görünümlü bir resim varmış...![]()