Neden Shifdelet.net?

bilgiyes

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Neden Shifdelete.net? Ne Özelliği var Ne Güzelliği Ne Kötülüğü Var Tartışalım?

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kötü yanı bağımlılık yapıyo. insan günde aralıksız 6 saat buraya girer ni nan? (ohha!) of yazılım da var. şaka tabii.

iyi yanı saymakla bitmez.

not: bi de berkin ve troy gibi iyi insanların dünya üzerinde var olduğunu anlamamı sağladı bu site. berkin şu anda bu yazımı okuduğunu biliyorum. seninle bigün tanışıcam dostum. o zamana kadar bu video ile idare ediyim: http://www.metacafe.com/watch/1022438/sdn_istanbul_bulusmasi_2/

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
1-2 mesaj yazdıktan sonra bağımlılık yapıyor ben uzun zamandır takip ediyordum 1 yılı aşkın bir zamandır ne zamanki üye oldum bir mesaj yazdım sonra bırakamadım kendi sitemde bu kadar durmuşluğum yoktur :D

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
önceleri üye olmadan uzaktan teknolojik gelişmeleri takip ediyordum.
Shiftdelete.net'e üye oldum şimdi her gün en az 5 saat burdayım.
bazı dostluklar arkadaşlıklar vardır merhaba demek bile gününüze anlam katar.
gülmek, eğlenmek,şakalaşmak paylaşmak bilgiyi büyük bir ailenin içinde,bir birey olmak burda en önemlisi.kendi değerini kazanmak...

Akıldan gönüle giden yolun üzerinde... meçhul_yolcuyuz.
Yol içimizden başlıyor, dışımıza uzanıyor. Ama dışımızdan içimize yollar var.Yol yollara dönüşüyor, yollarsa yola.bu yolda bir mola SDN.molada mutluluk.
Mutluluk anlamaktır, anlam aktır...
saygılarımla.
meçhul_yolcu.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eskiden olsa şu forum için o kadar çok şey yazardım ki şuraya ama şimdi sadece vakit harcamak için buradayım...

leylak

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben tesadüfen rasladim SDN ye iyikide raslamisim :D
benim icin SDN cok özel cünkü;
bi kere en yeni haberler burda herkesden önce herseyden haberdar olmak güzel bisey..geride kalmadan :D
tabi ilk basta teknolojiye vs vs cok büyük bi ilgim var..
arti samimi buluyorum SDN in üyelerinden tuttun yönetimine kadar
üstelik cok elenceli üyeler var onlarin sayesinde bazen gülmekten kendimi alamiyorum :D
IYIKI SDN VAR !

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
biliyorum ki bir gün bilgisayarmda bir sorun olursa ihtiyacım olan tek şey bir internet bağlantısı ve çalışan bir bilgisayar...

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tesadüfen adı bilinmeyen hatunlar diye başlık ögrdüm girdim begendim.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Tarafsız yöneticiler Ve rahat rahat tartışma tanışma paylaşma Yapabilmemiz !

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
S.D.N. benim üye olduğum ilk forum sitesi. Güncel haberler, teknolojik gelişmeler, yazılım programlarındaki yenilikler ve sıcacık dostluklar. Hepsinin tek bir yerde toplandığı yer: S.D.N.
Yönetiminden üyelerine kadar, herkes çok iyi. Umarım uzun süreler burda kalır, S.D.N. in gelişmesi ve güçlenmesine katkıda bulunmaya devam ederim.
Sevgilerimle..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
sdn nin bu yönünü sevmiyorum millet birbirine laf sokmak için yarışıyor sanki

bu sdn in bir özelliği değil neredeyse tüm forumların bir özelliğidir...
forumlar da laf sokmak konu açan birinin önüne ukelaca verildi diye gıcıklık yapmak ahkam kesmek neredeyse her forumda var...

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
iGoogle'a haberleri eklerken tanıştım SDN ile... haberleri takip ederken iGoogle üzerinden Programlarla ilgili deneyimlerinizi paylaşın diye bir konu vardı ondan sonra üye oldum, takıldım kaldım:::

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ben bu olayı bu forumda sürekli görüyorum ama , belki de en çok buraya baktığım içindir bilmiyorum :)

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kötü yanı bağımlılık yapıyo. insan günde aralıksız 6 saat buraya girer ni nan? (ohha!) of yazılım da var. şaka tabii.

iyi yanı saymakla bitmez.

not: bi de berkin ve troy gibi iyi insanların dünya üzerinde var olduğunu anlamamı sağladı bu site. berkin şu anda bu yazımı okuduğunu biliyorum. seninle bigün tanışıcam dostum. o zamana kadar bu video ile idare ediyim: http://www.metacafe.com/watch/1022438/sdn_istanbul_bulusmasi_2/

Ama gerçektende Berkinbozdağan çok komik birisi :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
En sonda konuşan arkadaş kimdi, çıkaramadım. Şimdi buldum, Alengirli sanırım. :)