:$ :$ :$ mesajın geldiJoin ME dedi ki:troyu runalı jengarı pesimsiti mila yı falan sevdim
mavinok.ta dedi ki:Abim ''Üye Ol!'' dedi ondan![]()
hehe züperrrrAlengirli İşlerin Adamı dedi ki:Babam da SDNciydi.
anlamadım?regedit dedi ki:anne eli değmiş gibi
bende gereksiz bir soru dicektim ki
:$ :$ :$ mesajın geldiJoin ME dedi ki:troyu runalı jengarı pesimsiti mila yı falan sevdim![]()
mavinok.ta dedi ki:Aynen öyle mila12. :* Benim atalarım SDNciymiş. B) Alengirlide benim gibi bak :^)
evet pcm dvdlerinde bile eğitim videoları vardı bir aralarwebdelisi dedi ki:Bende bilmiyorum aslında crack bile paylaşılmayan forumu napıyım boşuna üye oldum dedim ama legal yazılımlar sonra hergün güncellenen site içeriği ve haberleri hoşuma gitti.
Video dersleri de çok güzel.
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Şaka yaptım, babam SDNci falan değil. Hatta ne zaman "gir arada bir oku istersen" desem, senin yazdığın haberden ne hayır gelir diyor. Evet, içine kapanık bir çocukluk geçirdim. O yüzden böyleyim.
mila12 dedi ki:Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Şaka yaptım, babam SDNci falan değil. Hatta ne zaman "gir arada bir oku istersen" desem, senin yazdığın haberden ne hayır gelir diyor. Evet, içine kapanık bir çocukluk geçirdim. O yüzden böyleyim.
makalelerin güzel koyduğun resim tam belli olmuyo net görmek istiyoruz seni![]()