antimatter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
ben bunu yıllar önce görmüştüm, yazarken benimde aklıma gelmiştikimin olduğunu bilmiyorum geçen görmüştüm yazıyı okuyunca direk aklıma geldi![]()

ben bunu yıllar önce görmüştüm, yazarken benimde aklıma gelmiştikimin olduğunu bilmiyorum geçen görmüştüm yazıyı okuyunca direk aklıma geldi![]()
Seni göremedim resimde, yoksa o yandaki odun da sen misinişte "bende", "bende" diyenlerden biri daha![]()
evet, o yandaki odunum...Seni göremedim resimde, yoksa o yandaki odun da sen misin![]()
işte "bende", "bende" diyenlerden biri daha![]()
Chrome
tek tük dediniz adamlar, mobilda bile bir numara... siz bişeylerin hala farkına varmamış olmayasınız;
kaldıki bu arada kimseyi operacı yapmak gibi bir misyonumuz yok, bazı şeylerin eksikliğiyle yaşamayı hakediyorsunuz siz
eklentilerinizle mutluluklar size![]()
adamlar outlook expressi, irci, webserveri gömmüşler programın içine, birileri hala eklentimi diyorteşekkür ederizYine bekleriz
eklenti sıkıntınız olursa yardımcı oluruz:turned:
yükleyemedimdeb paketini arıyom ama bulamadım :mrgreen: Ya forumda bi anlatım var rc için onu denedim olmadı bende mi bi terslik var anlamadım
![]()
sudo add-apt-repository ppa:mozillateam/firefox-stable
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
bu arada doğru kod;
sudo apt-get install opera![]()
Aslında Opera kullanabilirdim, üniversitenin öğrenci bilgi sistemine girmeyi başarabilseydi..Opera dışında her tarayıcı girebiliyor, en dandikleri bile..
![]()
hahaopera fanatikleride mobilde bir numarayız dediler
hak vermek lazım baktılar ki tarayıcıları pc de pek başarılı değil, mobile yöneldiler
![]()
hiç bir zaman "opera çöktü" diye bir mesajla karşılaşmıyoruz![]()
Çünkü Opera'nın çöktüğünden Operanın kendisinin de haberi yoktur.hiç bir zaman "opera çöktü" diye bir mesajla karşılaşmıyoruz![]()