Neden Opera, Chrome, Veya diğerleri

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
tek tük dediniz adamlar, mobilda bile bir numara... siz bişeylerin hala farkına varmamış olmayasınız;
kaldıki bu arada kimseyi operacı yapmak gibi bir misyonumuz yok, bazı şeylerin eksikliğiyle yaşamayı hakediyorsunuz siz :D
eklentilerinizle mutluluklar size :D

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
HTML:
Chrome
Çünkü Chrome candır :)

Reaksiyon puanı
68
tek tük dediniz adamlar, mobilda bile bir numara... siz bişeylerin hala farkına varmamış olmayasınız;
kaldıki bu arada kimseyi operacı yapmak gibi bir misyonumuz yok, bazı şeylerin eksikliğiyle yaşamayı hakediyorsunuz siz :D
eklentilerinizle mutluluklar size :D

teşekkür ederiz:D Yine bekleriz:)eklenti sıkıntınız olursa yardımcı oluruz:turned:

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yükleyemedim :D deb paketini arıyom ama bulamadım :mrgreen: Ya forumda bi anlatım var rc için onu denedim olmadı bende mi bi terslik var anlamadım :(

Reaksiyon puanı
68

buda bizim sürümüz:D Bizim sürüyü salarım sizin sürüye :biggrin:

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
yükleyemedim :D deb paketini arıyom ama bulamadım :mrgreen: Ya forumda bi anlatım var rc için onu denedim olmadı bende mi bi terslik var anlamadım :(
Kod:
sudo add-apt-repository ppa:mozillateam/firefox-stable
Kod:
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Beyler Shadow öldürür beni :mrgreen: Birazda onun konusuna yorum yazın ya :P

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bu arada doğru kod;

sudo apt-get install opera :D

Kaplan7

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende hepsinin son sürümleri var-öğünmüyorum,buradaki arkadaşlar gibi bende de var demek istedim ve zaten burada arkadaşlar saolsun onlar sayesinde yükledim-Ben video,film gibi bir şeyler izleyeceksem Firefox,günlük haber gibi gezinti amacıyla Chrome,bir şeyler indireceksem Opera kullanıyorum.İ.Explorer'ın yeni sürümünü de kullanıyorum.Gerçekten hepsi bence iyi.Bir sıralama yapmak istemiyorum.Ama sanki Firefox eklenti desteğiyle,medya oynatma kabiliyetiyle bir adım önde gibi.Ama bence hepsi gayet başarılı.Hepsini kullanmak lazım.

Reaksiyon puanı
68
bu arada doğru kod;

sudo apt-get install opera :D

kışkırtma:D

bu tarayıcı savaşından sıkıdım ya:P Böyle düşünelim o zaman; hız istiyorsanız chrome, daha fazla seçenek ve özelleştirme istiyorsanız firefox, sıradan bir tarayıcı istiyorsanız opera kullanın:P yüzyılardır süren bu savaşta son bulsun:D :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
*Getirdiği yenilikler, kamu oyunda çıkardığı sesler, özgürlük, anka kuşu gibi küllerinden doğan ve başkaları tarafından örnek gösterilen bir tarayıcı, tabi ki FİREFOX :P

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aslında Opera kullanabilirdim, üniversitenin öğrenci bilgi sistemine girmeyi başarabilseydi.. :) Opera dışında her tarayıcı girebiliyor, en dandikleri bile.. :D

Reaksiyon puanı
68
Aslında Opera kullanabilirdim, üniversitenin öğrenci bilgi sistemine girmeyi başarabilseydi.. :) Opera dışında her tarayıcı girebiliyor, en dandikleri bile.. :D

haha:D opera fanatikleride mobilde bir numarayız dediler:P hak vermek lazım baktılar ki tarayıcıları pc de pek başarılı değil, mobile yöneldiler:D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Opera çakma değilmiş. Chrome ise çok hızlıymış, Usain Bolt gibi olamayanlar kullanıyormuş onu.

resulsen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
OPERA çünkü o bir fenomen...
O eklentilerin çoğu içinde hazır geliyo zaten adblock vs. hız ve performans konusunda denemelerime göre yine opera.Zaten eklenti desteğinide arttırdı https://addons.opera.com/
Yıllardır farklılık isterim nedense ama yine operadan geçemem

yedionbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
chrome çünkü türk mantığı 60 milyar $ lık şirket daha iyi yapmıştır

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Chrome plus çünkü çok hızlı ve az ram tüketiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence kim ne dersin Chrome candır !! firefox ve operada kullandım ama tek tercihim chromedir en başta sade görünümü ve tema seçiminde o kadr çok seçenek varki ve tarayıcıda olması gerekn en büyük olay HIZ.. bu hızda şuana kadar bi chrome'da mevcuttur kim ne derse desin chrome gibi tarayıcı yoktur.

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Opera, çünkü cepnetle başkası hiç çekilmiyor.