- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 2,285
Ölümüne Fenerbahçeneyi var panellerin? kırmızı,sarı mis gibi...
Ölümüne Fenerbahçeneyi var panellerin? kırmızı,sarı mis gibi...
Harbiden ben de tanımıyorum onuGrudge hayali arkadaşın falan mı yoksa gerçek mi?
kardeşim olur kendisi tüptaşlı arada tüpçünün kankasının takımını da tutar şike deyince inkar eder...Grudge hayali arkadaşın falan mı yoksa gerçek mi?
Ben göremiyorum yok ?Yahu @the grudge diye bir üye yok muydu?
Eyvahlar olsun confickerbelasi ile aynı hatıraları paylaşıyorum o zaman.Ben göremiyorum yok ?
Richard Stallman ne derse ileriye gitmeyen herhangi birisi olabilirsiniz.
Muhtemelen GNewSense veya Trisquel üzerinde Gnome kullanmak için donanım satın almışsınızdır.
Veya doğrudan Richard Stallman olabilirsiniz!
Bu kim lan? Richard neredesin? Aloo?
Dedesi kış savaşı sırasında Simo Hayha tarafından öldürülmüş bir Sovyetler Askeri olan birisi de olabilirsiniz!
Dipnot: KDE Finlandiya menşeili bir projedir.
Belki de kim bilir... Uzun zamanlardan beri KDE kullanmadığınız için kararsızlığından çekiniyorsunuz.
Muhtemelen kullandığınız sürüm buna benziyordu.
Fazla kaynak harcadığını düşünüyor olabilirsiniz.
Kesinlikle haklısınız. Yani eğer kastettiğiniz üstteki resim ise.
Hiç biri değilse, kaliteli yazılımdan anlamıyor olabilirsiniz.
Veya direkt zevksiz olabilirsiniz.
En son kullandığınız sürüm alıntıladığınız mesajdaki sürüm değil mi?Ya da direkt çökmeler ve kararsızlıkla uğraşmak istemiyoruzdur. Arkaplan resmini değiştirince çöken bir masaüstü ortamı falan istemiyoruzdur ne bileyim...
İşte acımı anlayan biri !Ya da direkt çökmeler ve kararsızlıkla uğraşmak istemiyoruzdur. Arkaplan resmini değiştirince çöken bir masaüstü ortamı falan istemiyoruzdur ne bileyim...
Hayır tatlı ejderha 5.9 Plasma sürümüydü.En son kullandığınız sürüm alıntıladığınız mesajdaki sürüm değil mi?
Eee sizde haklısınız dandik dandik dağıtımlarda KDE kurunca ters tepiyor. Debian diye boşuna yırtınmıyoruz.Hayır tatlı ejderha 5.9 Plasma sürümüydü.
Confiker'a ayıp ettik, onun yerine senin openboxunu koymak gerekliydiHalen kde gibi hantal sistem kullananmı var?
koyamazsınki ne fazla kaynak harcar ne görseli kötü dür ha sen mesela çok zevksiz isen beğenmez sin o başkaConfiker'a ayıp ettik, onun yerine senin openboxunu koymak gerekliydi
Semcük, daha adam akıllı bir kullanımı olmayan, TWN'nin makyajlanmış hali olan kullanışsız desktoplara bakıp vay anasını diyecek halimiz yok. Kurduk baktık, fontlarından ebesinin şeysine kadar tırt.koyamazsınki ne fazla kaynak harcar ne görseli kötü dür ha sen mesela çok zevksiz isen beğenmez sin o başka
Sen koy kendi masaüstünü görelimben memnunum openbox ile hem openbox masaüstü yöneticisi değil pencere yöneticisi hemde kde yi döver anadınmı
O zaman kde4 varken bunu mu kullanıyordunZaten bu benim eski masaustlerimden birisi ki
Vollah eski kullanıcıyım diyorsan ve KDE'yi hiç bir zaman beğenmedim diyorsam kusura bakma da uzun uzun KDE 3'ün de KDE 4'ün de Gnome 2'den üstün olduğunu söylerim. Ha belki KDE 4 evet saç baş yoldurdu ilk çıktığı zamanlar ama lakin Gnome 2, gayet aptal kullanıcılar için tasarlanmış ve kullanışsız, oyuncak isteyenlerin masaüstüsü gibi geldi bana hep. O yüzden çok hazzetmedim. Şu an bile koydukları ayar penceresinde adam akıllı fonksiyon yok, zihniyet aynı. KDE hantaldı doğru, ama lakin en azından akıl işi özelliklerle hep kendine bağladı beni. Mesela telefonu sessizde epey unutan, bilgisayara geçince William Gibson'un romanlarındaki gibi trans haline geçen benim için bile KDE Connect diye bir zımbırtı koymuşlar telefonla bilgisayar arasındaki şeyi sessizce yapıyor. Oyuncak tamam doğru, ama insanın işine epey yarıyor. Programların kalitesi olsun, arayüz tasarımı olsun KDE hep Gnome'un önünde olmuştur, öyle de kalacaktır. Openbox'a bir şey diyemem, kişisel tercihtir sonuçta.Kde hiç sevmedim onyuzden kullanmadım hiç ya gnome 2 yada openbox
Debian'a kurmuştum. Hem de Stable'dı, Testing de değil yani. Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşek derler ya. Bu öyle işte. En kral dağıtımdan en dandik dağıtıma kadar neye kurarsan kur; çöküş, yine çöküş.Eee sizde haklısınız dandik dandik dağıtımlarda KDE kurunca ters tepiyor. Debian diye boşuna yırtınmıyoruz.
Hadi bunlara da çirkin de ? Her masaüstü ortamı, pencere yöneticisi kişiselleştirilebilirSemcük, daha adam akıllı bir kullanımı olmayan, TWN'nin makyajlanmış hali olan kullanışsız desktoplara bakıp vay anasını diyecek halimiz yok. Kurduk baktık, fontlarından ebesinin şeysine kadar tırt.
Yapacağın en baba görüntü bu, ertesi gün sıkılıp silersin sistemi.
önce ben diyeyim çirkin
önce ben diyeyim çirkin
Çirkin çünkü bir uygulama açınca sistem darmadağınık görünüyor. Uygulamalar falan epey çorba gibi.Hadi bunlara da çirkin de ? Her masaüstü ortamı, pencere yöneticisi kişiselleştirilebilir
Ekli dosyayı görüntüle 27504
Ekli dosyayı görüntüle 27506