Neden Kahve?

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Sen bana ne demek istedin anlamadım. (&) Ama bana aylar önce Emel ben evli erkeklerden hoşlanıyom demedin mi fish? Bu ne demek şimdi? Tamam paylaşabiliriz seninle. (:

Mavi sen daha küçüksün. :@

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Kızlarr boş yere tartışmayın :* bence eşi onu size yar etmez :} :}

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
emelden dedi ki:
Sen bana ne demek istedin anlamadım. (&) Ama bana aylar önce Emel ben evli erkeklerden hoşlanıyom demedin mi fish? Bu ne demek şimdi? Tamam paylaşabiliriz seninle. (:

Mavi sen daha küçüksün. :@

kim o.O o.O hayatımda hiç evli erkek tanımadım bile o anlamda kıss nasıl hoşlanayım :D

karıştırdın galiba emelim ;(

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
işe bak yaa hatun diziyi yıllar sonra takip etmeye başlasın 1-2 bölüm izlesin sonra hooooopp bizim sawyera ( bak dikkatini çekerim bizim diyorum ) sulansın ooh ne ala yaa :@

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Evet şirine o çirkin hatun onu bizi yar etmez. :( :)
Fishim işin şakası tabi kii... ^^
Bize yakışmaz. Başka bulalım. B)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
emelden dedi ki:

evet o zaman şimdi konuyu toparlayalım :P

kızlar dağılın ve kahve yapabilme ve içebilme ihtimalinizin yüksek olduğu ve karşınıza içtiğiniz kahveyi burnunuzdan getirecek bir hemcinsinizin olmadığı beyler bulun...daha doğrusu bey bulun....ler çoğul eki pek olmadı burda :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
emelden dedi ki:

Evet doğru yolu bulduk şimdi sıra doğru kişiyi bulmaya geldi :D :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
404
KISMET yaz 2222'ye gönder Kısmetin ayağına gelsin :P Kahveler Turkcell'den :} :}

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
cunku kahve caygibi herzaman icilmez bole ozel gunler icin kahve icilir

ole olamsaydı cola icerlerdi
ya da
kapicino onda daha cok kopuk var hem :)

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Köpürtmesini bilene :D Ayrıca Köpüklü gayfe yapamayan yemekte yapamaz bence :D

mnyk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çünkü kahve emektir arkadaşlar. Toplanmasından işlenmesine, öğütülmesine ve de pişirilmesine kadar büyük bir emek içeriyordu ta ki fabrikasyon üretime kadar. Bir de bunun yanında kahve yapmak bir marifettir. Köpürtmesi, şeker ayarı v.s. v.s. :)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kahve muhteviyatında uyarıcı kimyallar barındırır. "Bak koçum, geldin istedin belki de verecez kızımızı sana ama bu ciddi bi' mesele, iyi düşündün mü" türünden telkinler taşır.

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Jerusalem dedi ki:
Kahve muhteviyatında uyarıcı kimyallar barındırır. "Bak koçum, geldin istedin belki de verecez kızımızı sana ama bu ciddi bi' mesele, iyi düşündün mü" türünden telkinler taşır.

:}

cok guzel yere deginmissin

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ridvan1452 dedi ki:
Jerusalem dedi ki:

:}

cok guzel yere deginmissin

ben değinmiştim bu konuya zaten :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
mnyk dedi ki:
Çünkü kahve emektir arkadaşlar. Toplanmasından işlenmesine, öğütülmesine ve de pişirilmesine kadar büyük bir emek içeriyordu ta ki fabrikasyon üretime kadar. Bir de bunun yanında kahve yapmak bir marifettir. Köpürtmesi, şeker ayarı v.s. v.s. :)

Emeklere değse bari. Her gelene kahve yapalım nereye kadar? :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
GurenGursel, tabi haklısın dizimizin dibinde olsanız hoş olur. :D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
emelden dedi ki:

diz dibindeki koca ile diz dibindeki kedi arasında ince bir çizgi vardır...kocaya bu çizgiyi geçirtmemek gerekir...yoksa yaptığınız kahvelerin haddi hesabını bilemezsiniz...nankörlük kısmına hiç değinmeyeyim... :#

bi de kedinin sahibine değil evine bağlı olması kısmına ve bunun erkekle arasındaki nahoş benzerliğe de hiç mi hiç değinmeyeyim :D :D

değinmeyeceğim konular da devam edecektir...beni izlemeye devam edin :D

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kediler nankör değildir. O lafı geçin :) Kedilere iyi davranırsanız sonsuza kadar iyi geçinirsiniz ;) Ama onun istediği gibi davranmazsanız bulduğu ilk ilgi gösterene gidecektir. Bu da nankörlük değil zekadır :)

fish dedi ki:
emelden dedi ki:

diz dibindeki koca ile diz dibindeki kedi arasında ince bir çizgi vardır...kocaya bu çizgiyi geçirtmemek gerekir...yoksa yaptığınız kahvelerin haddi hesabını bilemezsiniz...nankörlük kısmına hiç değinmeyeyim... :#

bi de kedinin sahibine değil evine bağlı olması kısmına ve bunun erkekle arasındaki nahoş benzerliğe de hiç mi hiç değinmeyeyim :D :D

değinmeyeceğim konular da devam edecektir...beni izlemeye devam edin :D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yahuu ilgi görmeyince ilk ilgi gösterene koşmanın neresi zeka gürencim ...bariz nankörlük...

edit : şöyle değiştireyim kedide zeka insan da nankörlük olarak düzeltebiliriz bunu :*

kediler nankördür ama sevimlidir...

erkeğin nankör olanı sevimsizdir ama malesef şanslıdır..

bunların kahveyle ve konuyla ilgisi yok ama olsun :D

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kötü davrananı bırakıp gitmek nankörlük olamaz bence... Kötü davranandan uzaklaşıp iyi davranana yakınlaşmak gayet normaldir :)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
GurenGursel dedi ki:
Kötü davrananı bırakıp gitmek nankörlük olamaz bence... Kötü davranandan uzaklaşıp iyi davranana yakınlaşmak gayet normaldir :)

hımmm normal kavramı olabilir...tabii ki normal çünkü ne hayvan ne insan kendisine kötü davrananın yanında durmaz bu normaldir ama özel bir zeka gerektirmez.

ama nankörlük kavramı zaten iyi olanın kıymetini bilmemekle ortaya çıkar ki bu kedi milleti sen ne yaparsan yap daha iyisini ya da daha fazlasını bulduğu anda çeker gider ki nankörlükleri buradan gelir ...bu da zeka gerektirmez ki mesela köpek çok zeki bir hayvandır ve daha iyisi mevcut olsa bile nankörlük etmez...

ama ben kedileri daha çok severim o ayrı :D insanoğlu nankör işte :P

emel pardon gene konunu katlettim yaaa ;(

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Google : "kahve+ikram+kız+istemek"

Bu konuyu tartışan tek forum değiliz.

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Köpeğe karşı zeki olduğunu vurgulamak istemiştim zaten :) Sadakatin zeka ile pek bir alakası yoktur diye düşünüyorum. Köpekler sahiplerine sadıktırlar, çünkü kendileri için daha iyi seçenek olabileceğini düşünemezler :)

Kediler ise kendilerine daha iyi bakanın onlar için daha iyi olacağının bağlantısını kurabilirler..

İnsanlarda ise sadakat kavramı TÜrkiye'de yanlış uygulanıyor! O yüzden konu çok uzar başka alt konu yaratabiliriz. Ben de özür diliyorum konu dağıldığı için :(