Neden Internet Explorer 'den bu kadar nefret ediyoruz ?

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
zamanında hantal olup kullanıcıyı memnun edemedi tabiki kullanıcıda başka alternatiflere yöneldi ve şimdi ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor çünkü daha iyileri var

Mustafa A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kırın şu engelleri :D Önyargılı olmayın . Zamanında hantal oluşunun sebebi Windows XP. Hala güncelleme sorunları var. Temeli sağlam değil. Windows XP şimdi temizlenmeye çalışılıyor Nisan 2014 'de destek ve güncellemeler kalkacak XP için. Microsoft bunu düzeltmek için ne kadar uğraşsa da XP kullanıcılarına 3-4 GB 'lık Updateler indirtmek istemediği için en hızlı çözümü seçti.

İyi Çalışmalar/Yorum için teşekkürler.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zorla dayatıldığı için diye düşündüm önce, sonra videoyu izledim, soruyu kendime tekrar sordum ve cevabım değişmedi. :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
belkide windows kendi uygulamaları arasında ie çıkartsa daha çok satar :D

Mustafa A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
chrome ve alternatifleri varken kimse kullanmaz son kararım :yes:

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kırın şu engelleri :D Önyargılı olmayın . Zamanında hantal oluşunun sebebi Windows XP. Hala güncelleme sorunları var. Temeli sağlam değil. Windows XP şimdi temizlenmeye çalışılıyor Nisan 2014 'de destek ve güncellemeler kalkacak XP için. Microsoft bunu düzeltmek için ne kadar uğraşsa da XP kullanıcılarına 3-4 GB 'lık Updateler indirtmek istemediği için en hızlı çözümü seçti.

İyi Çalışmalar/Yorum için teşekkürler.
Windows xp de guncelleme sorunu oldugunu hic gormedin ornek verebilir misin? Ayrica 3-4 gb guncelleme hangi dosya veya dosyalarda, isletim sisteminin kurulumu zaten 700 mb bile degil. Servis paketinin kurulum dosyasi 350 mb civarinda bunlari toplasan 1 gb yapiyor neye dayanarak 3-4 gb dedigini anlayabilmis degilim. nasil bir hesap yatpin? bu kadar sorunlu bir isletim sistemi olsaydi 2001 yilinda cikmis bir isletim sistemi hala daha kullaniliyor olur muydu acaba. Sorunlu isletim sistemi zaten bir kac yil tutunabiliyor (ornek : Vista, kismen Windows 8 yakin zamanda 8.1 cikacak)
ornek verirken lutfen biraz gercekci olalim.

Mustafa A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows xp de guncelleme sorunu oldugunu hic gormedin ornek verebilir misin? Ayrica 3-4 gb guncelleme hangi dosya veya dosyalarda, isletim sisteminin kurulumu zaten 700 mb bile degil. Servis paketinin kurulum dosyasi 350 mb civarinda bunlari toplasan 1 gb yapiyor neye dayanarak 3-4 gb dedigini anlayabilmis degilim. nasil bir hesap yatpin? bu kadar sorunlu bir isletim sistemi olsaydi 2001 yilinda cikmis bir isletim sistemi hala daha kullaniliyor olur muydu acaba. Sorunlu isletim sistemi zaten bir kac yil tutunabiliyor (ornek : Vista, kismen Windows 8 yakin zamanda 8.1 cikacak)
ornek verirken lutfen biraz gercekci olalim.

Microsoft İş Ortağı / Satış Uzmanıyım. Örnekleri gerçek olaylardan veriyorum.
İyi Çalışmalar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

chrome ve alternatifleri varken kimse kullanmaz son kararım :yes:

Cevap için teşekkürler :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
IE'den nefret etmiyoruz...
Sadece üvey evlat muamelesi yapıyoruz.. :)

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Gercek olaylardan verdigin ornekler nedir forumu da bilgilendirirsen ben gibi bilmeyenlerde faydalanir. Burasi fikir tartisma alani ben soyledim oldu tartismaya gerek yok gibi tavrin da hic hos degil.

Mustafa A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gercek olaylardan verdigin ornekler nedir forumu da bilgilendirirsen ben gibi bilmeyenlerde faydalanir. Burasi fikir tartisma alani ben soyledim oldu tartismaya gerek yok gibi tavrin da hic hos degil.

Microsoft 'un destek platformlarına bakarsan çoğunlukta Update sorunlarının olduğunu / bazı güncellemeler yapıldığında bilgisayarın ağırlaştığı ve sorunlar çıkarttığınla ilgili sorunların olduğunu görebilirsin. ( MSDN, Microsoft Answers,TechNet vb.)

Kelime hatası yapmışım o yorumda. Rahatsız ettiysem özür dilerim :)

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=356451]Mustafa A.[/MENTION]

Hayırdır Mustafa bey. Buraya gelip bize Windows' u sevdirmeye mi çalışıyorsunuz. Birgünlük üyesiniz ve açtığınız iki konu Microsoft ile ilgili konular. Avatarınız zaten ortada. Satış uzmanı olduğunuzuda belirtiyorsunuz çekinmeden. Çok zekisiniz sanırım.

Mustafa A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D İlahi . Tartışıyoruz şurada. İsterseniz sevmeyin zorla birşey yapın demiyorum ki. Konumuz da Windows değil IE.

2 Yıllık SDN üyesiyim sadece giriş bilgilerimi unuttum geçici çözüm sayılır.

İyi Çalışmalar

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bence konu başlığında neden bu kadar nefret ediyoruz diye sormuşsun bence buna nefret etmek değilde alışkanlık diyelim mesela herhalde explorer ilk tarayıcı ve ilk çıktığında çok yavaştı bizleri bilgisayar başında deli ediyordu :laugh: sayfalar yüklenmek bilmezdi ve bizlerde geçmişe dönük hiç bir şeyi kolay unutmuyoruz tabi şimdilerde biraz geliştirildi ama dediğim gibi geçmişte yavaşlığından dolayı kullanıcılar yani bizler o günlerin acısını alternatif tarayıcılarda bulduk ben chrome kullanıcısıyım ve gayet memnunum

Mustafa A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D Ben de Yandex kullanıcısıyım , sadece merak ediyorum çoğunluğu :D Haklı olabilirsin. Zaten Microsoft çalışanlarının çoğu iş dışında Chrome gibi tarayıcıları kullanıyor.

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Nefret değil ya. Sonuçta format sonrası diğer tarayıcıları indirmek için ie ye mahkumuz. Diğerleri daha pratik ve kullanışlı.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İe hız konusunda iyi fakat eklenti konusunda sıfır olduğu için tercihim firefox ;)

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Tabii tabii, "zorlama yok" sözünüz üzerine Netscape ile Explorer'ın rekabet ettiği yılları hatırlıyorum birden nedense. :) AB 'nin Microsoft'a kestiği cezayı ve Windows'ta tarayıcıların seçilebilmesi zorunluluğu getirdiği günler de geliyor gözümün önüne. Türkiye'deki Windows'larda ilk kurulumdan sonra seçilebiliyor mu acaba istenilen tarayıcı? O kadar Windows kurdum, ben görmedim gören varsa beri gelsin. :)

Merak edenler buradan devam edebilirler.

Mustafa A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabii tabii, "zorlama yok" sözünüz üzerine Netscape ile Explorer'ın rekabet ettiği yılları hatırlıyorum birden nedense. :) AB 'nin Microsoft'a kestiği cezayı ve Windows'ta tarayıcıların seçilebilmesi zorunluluğu getirdiği günler de geliyor gözümün önüne. Türkiye'deki Windows'larda ilk kurulumdan sonra seçilebiliyor mu acaba istenilen tarayıcı? O kadar Windows kurdum, ben görmedim gören varsa beri gelsin. :)

Merak edenler buradan devam edebilirler.

Niye suçu bana yıktın ki şimdi :D Neyse . Yorum için teşekkürler

Mustafa A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zorunlu değil. Çok istiyorsan Linux kullan.
:)

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ne kullanacağıma ben karar veririm, buna herkes saygı duyacak; bu herkes kavramına Microsoft da dahil. Açtığınız bu konuda sanırım tam olarak bununla alakalı. Bu arada meraklanmayın, Linux da kullanıyorum.