- Reaksiyon puanı
- 23,591
Arka planda ağlamalıklı sevgi müziği dinleyerek bana mesaj atıyon demi???Bak buna düştüm sadnmsjskaa

Arka planda ağlamalıklı sevgi müziği dinleyerek bana mesaj atıyon demi???Bak buna düştüm sadnmsjskaa
Azer bülbül ? aynen aynenArka planda ağlamalıklı sevgi müziği dinleyerek bana mesaj atıyon demi???İtiraf et
İşyerim çok soğuk ya. Keşke sevgilim olsada eve döndüğümde sarılsam beni ısıtsaAzer bülbül ? aynen aynen
Ab en son bakışıyordunuz ahaha noldu sonra ?İşyerim çok soğuk ya. Keşke sevgilim olsada eve döndüğümde sarılsam beni ısıtsaahagsgaha
Markette kasadakı kızla bi süre bakıştık. Ha açılacaktım dilim tutuldu bıraktım sonra.Ab en son bakışıyordunuz ahaha noldu sonra ?
Geçen biri vardı ekran kartı 32 MB ?Bu kadar teknolojik ürünü görüp nasıl ellerindeki ile mutlu olacak bu insanlar?
Ekran kartı da yok ?Ekonomi yüzünden doğru dürüst para yok evililik yok dünya berbat bir yer ?
Ben mutlu değilim ama en azından üzgün değilimHoşgeldiniz öncelikle
Hangimiz mutluyuz ki sen mutlu musun mesela ?
Kasadakı kıza aşık olmayan, birde otobüste olurken diğer otobüste olan senle göz-göze gelen kıza aşık olmayanlar kendine alfa demesin.Vay be ne güzel aşk hikayesj
Kaba pek bulunmuyor ama bulduğunda da sağlam çıkıyor, yardım ettiğin insandan sebepsiz yere küfürler yediğimi de biliyorum.Forumda pek fazla kaba insan yok, en azından denk gelmedim. Üzgün olmamız da normal bence.
forumların adları nedir çok merak ettimhocam forum ad verebilirim ama reklam diye anlamayın
1 yıldır evdeyiz normal bencemerhaba arkadaşlar bu foruma daha dün üye oldum fakat insanlar biraz kaba mutsuz örneğin A forundaki insanlar daha nazik kibar ama bu forum biraz mutsuz tabi bana göre olabilir daha yeni olduğum için
Bir yere gidiyorsun ve orada insanlara "Siz kabasınız" diye giriş yapıyorsun!başka forumlarda insanlar daha nazik burası birazda olsa kaba
T ile başlayan forumdaydım daha önce en ufak yazım hatasında 1 saat kısıtlama veriyorlardı buraya geldim mutluyumHmmm hangi forumdan geldiniz bilmiyorum ama T ile başlayan ve M ile başlayan forumları hiç görmediniz herhalde
Vay beeeKasadakı kıza aşık olmayan, birde otobüste olurken diğer otobüste olan senle göz-göze gelen kıza aşık olmayanlar kendine alfa demesin.