İntelAtomBomb52
Asistan
merhaba arkadaşlar bu foruma daha dün üye oldum fakat insanlar biraz kaba mutsuz örneğin A forundaki insanlar daha nazik kibar ama bu forum biraz mutsuz tabi bana göre olabilir daha yeni olduğum için
Hoş geldiniz, herkes üzgün olabilir.
Hoşgeldiniz öncelikle
Hangimiz mutluyuz ki sen mutlu musun mesela ?
Bunu görünce çok mutlu oldum hahahhahaha.Fugaralıktan millet acc accc ??
Ben kaba veya üzgün insanlar görmedim. ?
??
Hmmm hangi forumdan geldiniz bilmiyorum ama T ile başlayan ve M ile başlayan forumları hiç görmediniz herhaldebende pek değilim ama başka forumlarda insanlar daha nazik burası birazda olsa kaba
Bu akşam kuruluş osman var. O sebeple keferelere kızmış olabiliriz. Çok takılmayin ?Bunu görünce çok mutlu oldum hahahhahaha.
Hmmm hangi forumdan geldiniz bilmiyorum ama T ile başlayan ve M ile başlayan forumları hiç görmediniz herhalde
@İntelAtomBomb52, ama aile ile olan bir soruna biz yardım edemeyiz. Ailesinden değiliz ya da ailesinin nasıl olduğunu da bilemeyiz. Ve son olarak aile ile ilgili sorunları ailesiyle çözmeli bence.
Kıyaslama bruhhocam kimseyi yargılamıyorum ama diğer forum destek olmaya çalışmış
Kıyaslama bruh
Ya biri düşman forum diye ad vermedim biride seviyesiz bir forum kimseyi kötülemek istememhocam forum ad verebilirim ama reklam diye anlamayın
simit 2.5 tele olacakmış yaw ayıp ayıp (!)Bir bardak çay 5 tele olmuş 5 tele! Bir ayran 1.5 tele olur mu
Aç kaldık yine fakir kebabına da göz koydularsimit 2.5 tele olacakmış yaw ayıp ayıp (!)
Benimde yok. Gel sevqili olaq ?Sevgilim yok
Sen daha iyilerine layıksın abicim ?Benimde yok. Gel sevqili olaq ?
Mutsuz iki kişi, mutlu olsun.
Yolda giderken yüksek binanın camındakı Gül saksısı Kafana düşsün çabalaya-çabalaya kalasın.Sen daha iyilerine layıksın abicim ?