Bu forum bilindiği üzere bir bilişim sitesinin forumu ama açılan konular hep bilişim dışı konular. Tamam gülelim, eğlenelim, dünyada ve Türkiye'de neler olup bitiyor tartışalım, itiraf edip içimizi dökelim ,hiçbir zaman alamayacağımız otomobillerin resimleriyle bari yetinmek, bol bol yutkunmak için paylaşımlar yapalım ama SDN'nin özüne dair konular da açıp tartışalım.Forumun çoğu bu tip başlıklardan oluşuyor zaten ama o başlıkların altına konu açan nedense pek yok, olsa bile yeterince ilgi görmüyor.Mesela ben birkaç kez bilişimle ilgili sorunlarımı yazdım ama ilgi görmediği ve çözüm bulamadığım için artık açmıyorum. :-X Bu ilgisizliğin nedenini gerçekten merak ediyorum.(kişisel olarak değil genel olarak)
Bu konuda bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum.Mesela SDN haberleri için bir başlık açılabilir, o haberle ilgili gelişmeleri sıcağı sıcağına tartışabiliriz.Yorumlar site için önemli olabilir ama forumda da tartışabilsek daha iyi olur.
Benim fikrime katılan olursa lütfen belirtip, kendi önerilerini de yazsınlar
Bu konuda bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum.Mesela SDN haberleri için bir başlık açılabilir, o haberle ilgili gelişmeleri sıcağı sıcağına tartışabiliriz.Yorumlar site için önemli olabilir ama forumda da tartışabilsek daha iyi olur.
Benim fikrime katılan olursa lütfen belirtip, kendi önerilerini de yazsınlar