Neden hep böyledir?

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi sevgilim vardı 1 senedir beraberdik. Çok mutluyduk,hiç ayrılmıycaz sanırdım,onu korurdum,değer verirdim. bugün ayrıldık sebebi artık sevmeyişiymiş neden hep böledir,neden.....

Çok yoruldum çok uğraştım bi şanş vermedi. Ona kimseye vermedim değeri vermiştim.. Ve en azından onu çok sevmiştim. Şimdi arkadaşız ama bana bişi değer ifade etmiyor. Kalbim kin dolu,benş yarı yolda bıraktı çünkü,

Bugün kalbim 2 defa ağladı,üzüldü, ve tek sebebi onu çok sevmem. Artık karar aldım kadınları bir daha sevmicem. bu kadınlar kendilerine değer vermeyen,onlarla onları kullanmak için çıkanları seviyorlar. Ben onu öpmeye bile kıyamıyordum asıl. Bundan sonra btün kadınlar benim için aynılar. Erkekleri yarı yolda bırakıyorlar,bilmiyorlarki onları seven erkekler,onlar için herşeyi yaparlar..

Aşk çok güzel bişi ama doğru kişiyi bulunca arkadaşlar, ve bugün burnumdanda kan geldi. Artık ölüm yaklaşıyor bana,artık mutlu olamıcam, tek beklentim bana geri dönmesi seni seviyorum demesi,bu hayattan mutsuz ayrılmak istemiyorum çünkü...

Benim derdim bu çözülmez ama şansım yok bi kere. Çok severim sevilmem,hiç sevmem sevilirim... İçimde daha çok şey var sizleri sıkmak istemem... Kusura bakmayın canınızı sıktım

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
'''''bu kadınlar kendilerine değer vermeyen,onlarla onları kullanmak için çıkanları seviyorlar. Ben onu öpmeye bile kıyamıyordum''''
Sorunun cevabi bu paragrafin icinde gizli :)
Opmeye kiyamazsan kiyacak birine kiydirir

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Üzülmene gerek yok, herkesin başına geldi böyle şeyler. Yani sen ilk değilsin.
Önemli olan olaylardan bir ders çıkarmandır. Zamanla kendine olan güvenin
gelişecek ve sevilmeyi gerçekten hakedecek birini seveceksin. Ve karşılığını
da fazlasıyla alacaksın.. Yaşın 15, bana orta okul yıllarımı hatırlattın.
İnsanları sevmezsen bir daha sevemezsin ve artık hayatta kalmanın yaşamanın
senin için bir anlamı olmaz. Hergün doğan güneşin, açan çiçeklerin güzelliğini
göremezsin ve hissedemezin. Bazı şeyleri iyi düşün. Ama tabii biraz zaman
geçince anlayacaksın. Hayat o kızdan ibaret değil, sadece senin kafanı kumdan
çıkarıp etrafına bakmanı bekliyor. Güzellikleri keşfedebilmen için. Neyse kısa keselim,
bir şiir var söylenen:

Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme,
yoksa degersiz olan hep sen olursun...

Düşün....
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni,sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır seni sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Herşey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama
sevgisini...

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Üzülmene gerek yok, herkesin başına geldi böyle şeyler. Yani sen ilk değilsin.
Önemli olan olaylardan bir ders çıkarmandır. Zamanla kendine olan güvenin
gelişecek ve sevilmeyi gerçekten hakedecek birini seveceksin. Ve karşılığını
da fazlasıyla alacaksın.. Yaşın 15, bana orta okul yıllarımı hatırlattın.
İnsanları sevmezsen bir daha sevemezsin ve artık hayatta kalmanın yaşamanın
senin için bir anlamı olmaz. Hergün doğan güneşin, açan çiçeklerin güzelliğini
göremezsin ve hissedemezin. Bazı şeyleri iyi düşün. Ama tabii biraz zaman
geçince anlayacaksın. Hayat o kızdan ibaret değil, sadece senin kafanı kumdan
çıkarıp etrafına bakmanı bekliyor. Güzellikleri keşfedebilmen için. Neyse kısa keselim,
bir şiir var söylenen:

Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme,
yoksa degersiz olan hep sen olursun...

Düşün....
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni,sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır seni sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Herşey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama
sevgisini...

söylemek güzel de, yapmak zordu

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
unutmak en zor iş. Bi insanın duyguları neden böle oynanır eğer yapamıcaksan baştan kabul etme demi,, Beynim unut diyor,kalbim kalsın diyor,Mantığım boşver diyor,yüreğim onu unutma o unutulmaz diyor. Ama ben istemenmediğim sürece onu ne kadar aklımda tutabilirimki

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
unutmak en zor iş. Bi insanın duyguları neden böle oynanır eğer yapamıcaksan baştan kabul etme demi,, Beynim unut diyor,kalbim kalsın diyor,Mantığım boşver diyor,yüreğim onu unutma o unutulmaz diyor. Ama ben istemenmediğim sürece onu ne kadar aklımda tutabilirimki
Unutmak kolay olmaz, bazı şeyler bıçakla kesilir gibi kesilmez. Acılarınla yaşamayı öğreneceksin.
Ve ayakta kaldığın her gün ona karşı kazanılmış bir zaferdir. Kadınlar erkeklerin zayıf düşmüş halleri ile bile dalga geçerler. "Şuna bak, ayrıldıktan sonra harabeye döndü" demesini mi istersin? Yoksa eskisinden daha güçlü ve dirençli olup ona yenilmemeyi mi? Soruna gelince, herşey gençlikte bir
hevesle başlar diğer bir hevesle biter. Bu kadar basit. Yani, kızlar açısından öyle....

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bi sevgilim vardı 1 senedir beraberdik. Çok mutluyduk,hiç ayrılmıycaz sanırdım,onu korurdum,değer verirdim. bugün ayrıldık sebebi artık sevmeyişiymiş neden hep böledir,neden.....

Çok yoruldum çok uğraştım bi şanş vermedi. Ona kimseye vermedim değeri vermiştim.. Ve en azından onu çok sevmiştim. Şimdi arkadaşız ama bana bişi değer ifade etmiyor. Kalbim kin dolu,benş yarı yolda bıraktı çünkü,

Bugün kalbim 2 defa ağladı,üzüldü, ve tek sebebi onu çok sevmem. Artık karar aldım kadınları bir daha sevmicem. bu kadınlar kendilerine değer vermeyen,onlarla onları kullanmak için çıkanları seviyorlar. Ben onu öpmeye bile kıyamıyordum asıl. Bundan sonra btün kadınlar benim için aynılar. Erkekleri yarı yolda bırakıyorlar,bilmiyorlarki onları seven erkekler,onlar için herşeyi yaparlar..

Aşk çok güzel bişi ama doğru kişiyi bulunca arkadaşlar, ve bugün burnumdanda kan geldi. Artık ölüm yaklaşıyor bana,artık mutlu olamıcam, tek beklentim bana geri dönmesi seni seviyorum demesi,bu hayattan mutsuz ayrılmak istemiyorum çünkü...

Benim derdim bu çözülmez ama şansım yok bi kere. Çok severim sevilmem,hiç sevmem sevilirim... İçimde daha çok şey var sizleri sıkmak istemem... Kusura bakmayın canınızı sıktım

Zamanında bende senin halindeydim. Ama sonradan çok değiştim. Ağlamak yerine güldüm hayata acı çektirmek için. Kızlar konusuna gelince de senin gibi kader kıymet veren bir adam olmadım. Önce güldürdüm onları sonra ağlattım en sonunda da düşündürdüm ve köpek gibi ayrılmaz oldular benden. Bu benim hayat felsefem. Beni belki kaileye almayacaksın ama bir dene derim. Bizim Türk kızları değer verene sevene değil s...ne değer verirler. Sende beni dinle doğru yolu bul.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Hala arkadaş olmanız güzel. Hayata küsmek yerine daha mutlu olmanın yolunu bul. Neye değer veriyorsa ona sahip ol ve bir gün pişmanım diyerek ayaklarına kapanmasını sağla. Ve bu gün hissettiklerini ona o gün haykır! Ve sen de onu terk et.
Ben yaptım çok güzel oluyor. Sen de bir dene..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hala arkadaş olmanız güzel. Hayata küsmek yerine daha mutlu olmanın yolunu bul. Neye değer veriyorsa ona sahip ol ve bir gün pişmanım diyerek ayaklarına kapanmasını sağla. Ve bu gün hissettiklerini ona o gün haykır! Ve sen de onu terk et.
Ben yaptım çok güzel oluyor. Sen de bir dene..

Acımasız gökhan..:tongue:

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
değer vermek matematikte bazen işe yarıyor :D

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşım bu kadınları anlamak gercekten cok zor aynı şey benimde başıma geld ama sonra cok pişman oldu amöa iş işten gecti birkere ne beraber olabilir nede yakında durabilirm

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Çuvaldızı kendine de batırmayı öğren.

Kız seni sevmiyorsa elbet bir bildiği vardır.

Kızların hepsi k.ltak değil.

Onlar da seviyor...

Lamagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ha bide jeaquares seni tanidigim icin cok mutluyum askim seni cok seviyorum ;)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Çelişkili olmamalısın.

Şöyle düşün, belki de kızı asla O'nun seni sevdiği gibi/kadar sevemedin?

Belki de kıza olması gerektiği gibi güvenemedin?

Boşversene, erkekler de aynı b.k. :) En güvendiğin anda yarı yolda bırakırlar. Belki de sen de bıraktın O'nu yarı yolda.

Belki de farkında değildin ama.

Hiç aynaya bakıp da sordun mu kendine?

"Neden hep böyledir?" yerine, "Neden ben böyleyim?" diye?