Yardım Neden Girdiğim Ortamlarda Sevilmiyorum?

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Selam arkadaşlar, ne zaman bir ortama girsem her zaman bana uyuz olan gıcık olan biri olur, o kişiye karşı tek bir kelime etmesem bile, ben futbolcuyum lisanslı bir şekilde futbol oynuyorum bir çok kulübe gittim hepsindende takım beni aralarına almadığı için bıraktım, çünkü özgüvenim olmadıktan sonra nasıl oynayabilirim ki, hata yapma korkusu oluştu sonra içimde yanlış pas atarsam kızarlar yaparlar ederler, pazartesi tekrardan başlayacağım bir kulübe, her gittiğim yerde insanların bana uyuz olmasından bir şey yapmadığım halde nasıl kurtulabilirim ne gibi davranışlar sergilemeliyim?

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
sen kendin ol bırak sevmiyorsa sevmesin dünyanın sonu değil ya
Teşekkür ederim, tüm takım bana karş agresiflik sergileyince özgüvenim kırılıyor ve kendi yeteneğimi potansiyelimi farkıdnayım, bunu preformansıma yansıtamıyorum böyle oluncada aşamadığım tek şey bu nedense takmamazlık yapamıyorum.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Teşekkür ederim, tüm takım bana karş agresiflik sergileyince özgüvenim kırılıyor ve kendi yeteneğimi potansiyelimi farkıdnayım, bunu preformansıma yansıtamıyorum böyle oluncada aşamadığım tek şey bu nedense takmamazlık yapamıyorum.
Onlardan farklı nasıl bir davranış sergiiiyorsunuz? Neden sevmiyorlar sebebini anlayabildiniz mi?

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Selam arkadaşlar, ne zaman bir ortama girsem her zaman bana uyuz olan gıcık olan biri olur, o kişiye karşı tek bir kelime etmesem bile, ben futbolcuyum lisanslı bir şekilde futbol oynuyorum bir çok kulübe gittim hepsindende takım beni aralarına almadığı için bıraktım, çünkü özgüvenim olmadıktan sonra nasıl oynayabilirim ki, hata yapma korkusu oluştu sonra içimde yanlış pas atarsam kızarlar yaparlar ederler, pazartesi tekrardan başlayacağım bir kulübe, her gittiğim yerde insanların bana uyuz olmasından bir şey yapmadığım halde nasıl kurtulabilirim ne gibi davranışlar sergilemeliyim?
Deneyimlediğim kadarıyla, girdiğin ortamda yerin olmasını istiyorsan uyum sağlamalısın. Her yerde böyledir, doğal ortam dahil. Uyum sağlamayan dışlanır. Ama yanlış anlaşılmasın, uyum sağlayacağım diye de kendin olmaktan vazgeçme.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Onlardan farklı nasıl bir davranış sergiiiyorsunuz? Neden sevmiyorlar sebebini anlayabildiniz mi?
Sadece gidiyorum ve antermana çıkıyorum, onlar sohbet ediyorlar bende tam olarak tanımadığım için katılamıyorum yani ne kimseye bir şey diyorum nede farklı bir şey yapıyorum sadece susup antermanlarıma çıkıyorum. Antremanlardada laf yapılıyor yada bir iki kişi sinir oluyor bana.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,961
Kuvvetle muhtemel sen tanımadığım için sohbetlerine katılmıyorum demişsin ama karşı taraf bu durumu senin burnu havada, havalı olmaya çalışan bir tip olarak görüyor. Buna onların sana ayar olmasına sebep oluyor. Tavsiyem konuşkan ol muhabbetlerine katıl sonuçta atom parçalamıyorlar değil mi?