Reklamcılardır Engelle gitsin.Ekli dosyayı görüntüle 162836Ne Yapmalıyım Bana Bunlar Whatsaap Üzerinden Mesajlar Gönderip Arama Yapıyorlar Rahatsız Ediyorlar
Hayır Küçük yaştaki çocuklar ve aramada nene azarlıyor bunlarıReklamcılardır Engelle gitsin.
Bunu Silmessem Dava AçacakmışNumaranızı bir yerde paylaşmışlardır engelleyin gitsin.
Yok Çocuklar Kardeşimin ArkdaşıBişey dicem beko pp li olanın numarası bambaşka. ABD numarası. Bencede numaran biryerde paylaşılmış olabilir
Hakimlerde bununla uğraşıcak zatenBunu Silmessem Dava Açacakmış
Kafam Rahat HocamHakimlerde bununla uğraşıcak zatenBöyle saçma bir şeyden kimse size dava açmaya uğraşmaz kafanız rahat olsun.
tam olarak hangi sebeple dava açacaklarmış merak ettim doğrusuBunu Silmessem Dava Açacakmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok Çocuklar Kardeşimin Arkdaşı
tecizden açacakmıştam olarak hangi sebeple dava açacaklarmış merak ettim doğrusu
asıl onların yaptığı bu durum sosyal medya zorbalığına girer.
eğer anlatıldığı üzere onlar sizi sürekli arayıp rahatsız ediyorsa taciz edilen kişi siz oluyorsunuz. bu küçük çocukların ellerine telefon veren ebeveynlerin akıllarından ne geçiyor anlamak mümkün değil.tecizden açacakmış
Beni İfşalamakTelefonu bir kere açsaydın keşke. Dertleri neymiş ki? ?
Tiktokdan İfşamı PaylaşmışTelefonu bir kere açsaydın keşke. Dertleri neymiş ki? ?
nasıl bir ifşadan söz ediyoruz ?. eğer manevi veya maddi zarar verebilecek bir ifşa ise çok büyük tazminat davaları açılabilir.Beni İfşalamak
Tiktokdan İfşamı Paylaşmış
aynennasıl bir ifşadan söz ediyoruz ?. eğer manevi veya maddi zarar verebilecek bir ifşa ise çok büyük tazminat davaları açılabilir.
Nicki ne hocam? Hemen raporlayalımBeni İfşalamak
Tiktokdan İfşamı Paylaşmış
elifbenim.sgNicki ne hocam? Hemen raporlayalım
profiline ufak bir göz gezdirdikten sonra tek düşüncem umarım bütün sosyal medya uygulamarına yaş kısıtlaması ve katı kurallar getirilir.elifbenim.sg
Nicki ne hocam? Hemen raporlayalım
İnşallahprofiline ufak bir göz gezdirdikten sonra tek düşüncem umarım bütün sosyal medya uygulamarına yaş kısıtlaması ve katı kurallar getirilir.
profiline ufak bir göz gezdirdikten sonra tek düşüncem umarım bütün sosyal medya uygulamarına yaş kısıtlaması ve katı kurallar getirilir.
Herkez Raportleyebilirmielifbenim.sg
Kudursun Bakayım![]()
İnşallah
![]()
Herkez Raportleyebilirmi
Hesabı tam bir velet hesabıymışEkli dosyayı görüntüle 162839
İnşallah
Ekli dosyayı görüntüle 162840
Herkez Raportleyebilirmi
Kudursun Bakayım
Ekli dosyayı görüntüle 162839
İnşallah
Ekli dosyayı görüntüle 162840
Herkez Raportleyebilirmi
Kudursun Bakayım
Sizce 10 Tirilyonluk Tazminat Davası Açsam Baya Yer Bu
AynenHesabı tam bir velet hesabıymış
![]()
Açsa bile kaybeder rahat ol agaEkli dosyayı görüntüle 162841
Sizce 10 Tirilyonluk Tazminat Davası Açsam Baya Yer Bu
Aynen
Kardeşimin ArkdaşlarıBütün numaraları engelle. Şikâyet etmeyecekler, etseler de bir şey olmayacak. Ebeveyn kontrolü gerekiyor falan filan. Çok var bunlardan. Numaranızı nereden öğrendiler? Bunlar sosyal medya mesajları değil.
engelledim veletlerle uğraşamamBendede oluyor engelle mümkünse numara değiştir yoksa şikayet et