Juba00
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
En avantajlısı olduğı için

Ama 3G'yi biraz daha yaygınlaştırsalar..Evde arada sırada mobilden bağlanıyorum sürünüyor resmen
 Ama 3G'yi biraz daha yaygınlaştırsalar..Evde arada sırada mobilden bağlanıyorum sürünüyor resmen 
 19 tl ye yıkılan paket yapıyorum çok şükür yetiyor. İnternet performansida cok kötü sayılmaz
 19 tl ye yıkılan paket yapıyorum çok şükür yetiyor. İnternet performansida cok kötü sayılmazHer Yone 500 DK.
Her Yone 1000 SMS
1 GB. INTERNET
19 tl =)
valla bi telsiz vergisi aldılar. Onun haricinde 20 tl yükledim yenilendi. Belki 12 ayım dolmamıştır belki 3 tl vardı önceden o kadar hatırlamıyorum. 12 aydan sonra acaba 23 tl ödemeye devam ederek gidecek mi böyle ?Bu fiyat 23 lira ya yükseldi diye biliyorum. Bana öyle mesaj gelmişti.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Neden bulundu bu tarifede 12 ayı devireli çok olmuş o yüzden bana 23 lira..
valla bi telsiz vergisi aldılar. Onun haricinde 20 tl yükledim yenilendi. Belki 12 ayım dolmamıştır belki 3 tl vardı önceden o kadar hatırlamıyorum. 12 aydan sonra acaba 23 tl ödemeye devam ederek gidecek mi böyle ?

tabi canım her türlü geniş yelpaze ve ucuz.Evet sitesindeki açıklamada da 12. aydan sonra 23 tl alınacağı ve devam edeceği yazıyor, etsin yani bu haliyle de çok ekonomik.
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/19TLlikYikilanPaket

Her Yönet 500 Dk + Her Yönet 2000 Sms + Sınırsız İnternet (AKK 2 GB)
Varmı Yukarıdaki Özellikleri 22 Tl ye veren Yok İşte Bu Yüzden Avealıyım
 aynı tarifeye kız arkadaşımla beraber geçmiştik ona bu indirimi yapmadılar çok ilginç gerçekten
 aynı tarifeye kız arkadaşımla beraber geçmiştik ona bu indirimi yapmadılar çok ilginç gerçekten