Necati Ateş Galatasaray'da!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
B_12408_b.jpg


Necati Ateş Galatasaray'da

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklamada Medical Park Antalyaspor'dan Necati Ateş ile 2011-2012 sezonu sonuna dek anlaşma yapıldığını bildirdi.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin KAP'a gönderdiği açıklama şu şekilde:

Medical Park Antalyaspor Kulübü profesyonel futbolcularından Necati Ateş ile 2011-2012 2. yarı sezonu sonuna kadar anlaşma yapılmıştır. Buna göre futbolcunun eski kulübü Medical Park Antalyaspor Kulübü'ne 250.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2011-2012 2. yarı sezonunda 400.000 USD sabit transfer ücreti ve 10.000 USD maç başı ücreti ödenecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.


Necati Ateş Sözleşme İmzaladı

Galatasaray’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Necati Ateş, sezon sonuna kadar sürecek olan sözleşmeye imza attı. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki imza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da hazır bulundu.

Törende bir konuşma yapan Abdurrahim Albayrak, teknik direktörümüz Fatih Terim’in sözlerini hatırlatarak Necati Ateş’in yuvasına döndüğünü hatırlattı.

Abdurrahim Albayrak, “Necati’yi yeni bir transfer olarak görmüyoruz. Biz kendisini çok özlemiştik. O da formasını çok özlemişti. Ben inanıyorum ki; Necati’nin bize önemli katkıları olacak. Geçmişte bizi çok mutlu etmişti, yine mutlu edeceğine inanıyorum. Hem bize hem de kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ve tekrar, ‘evine hoş geldin Necati’ diyorum” ifadelerini kullandı.

İmza töreninin ardından Galatasaray formasıyla poz veren Necati Ateş, duygularını Galatasaray TV’nin canlı yayınında dile getirdi. Daha önce 2004 ila 2007 yılları arasında Galatasaray’da oynayan tecrübeli forvet, Abdurrahim Albayrak’ın sözlerinin kendisini onore ettiğini ve daha çok kamçıladığını belirterek, “İlk geldiğim günkü heyecanının aynısını taşıyorum. Formamı tekrar giyip sahaya çıkmak için gün sayıyorum. İnşallah hem benim için hem kulübüm için hayırlı olur” diye konuştu.

Galatasaray taraftarının önünde oynamayı çok özlediğini anlatan Necati Ateş, “Ali Sami Yen’de çok güzel anılar ve maçlar çıkarmıştık. Şimdi Arena’dayız, ben de ilk defa orada oynayacağım. Ben tekrar eski günlerimize; şampiyonluklarla, büyük sevinçlerle geri döneceğimize inanıyorum” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Necati Ateş, Galatasaray’da 77 numaralı formayı giyecek.

B_7946cfe30a2aeb6fb28979cb5cc2ee99.jpg


B_eeb2329cd2651021df16d9899eeeeceb.jpg


B_3f5abd86d898457ae6004431fa65cd6e.jpg


B_c5ceecf7671c63d9aa83cdfdf7ee7111.jpg


http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/12408.php


Necati Ateş: Şampiyonluğa Olan İnancım Sonsuz

Galatasaray'ın yeni transferi Necati Ateş imza töreninin hemen ardından duygularını sıcağı sıcağına Galatasaray Televizyonu’yla paylaştı.

Son Pas programında transferini değerlendiren tecrübeli futbolcu "İlk geldiğimde nasıl bir katkı sağladıysam, ikinci dönemimde de aynı katkıyı sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Uzun bir aradan sonra yuvaya geri dönüş yaptın, duygularını alabilir miyiz?
2003-04 yılında Galatasaray’a geldiğimde yaşadığımı heyecanı hâlâ taşıyorum. Hocam "Necati bizim evladımız, onu bir transfer olarak görmüyorum. Yuvasına geri döndü" diyerek beni onurlandırdı. Ben de öyle düşünüyorum. İlk geldiğimde nasıl bir katkı sağladıysam, ikinci dönemimde de aynı katkıyı sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. O zaman futbolcu olarak görev yapan arkadaşlarımın şimdi hoca olması benim için de önemli olacak. Arkadaşlarımın hepsini tanıyorum, taraftarı tanıyorum. Ne kadar büyük bir taraftarımız olduğu biliyorum. Yeni bir stat, benim için de yeni bir heyecan. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza dair inancım sonsuz.

Galatasaray formasını imza töreninde giymeden önce renkleri ve formayı çok özlediğini söylemiştin. Bu konuda neler söylersin?
Her şeyden önce bir Galatasaraylı olarak bu renkleri çok sevdiğimi herkes bilir. Ayrıldığım günden beri de döneceğim günü düşünerek her zaman çok güçlü olmaya çalıştım. Antalya’da da başarılı oldum. Sağ olsunlar oradaki başkanımız, Mehmet Hoca’mız bana inandılar ve güvendiler. Beni tekrar vitrine çıkartıp eski formumu yakalamamı sağladılar. Bunun sayesinde bu transfer gerçekleşti. Ailem de, ben de buraya dönmek istiyorduk. Böyle sonuçlandığı için mutluyum. Buradan da transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Transfer sürecini bizimle paylaşır mısın?
Geçen senenin başında ve ondan önceki senenin ortasında iki kere transfer görüşmeleri olmuştu ama sonuçlanmamıştı. Benim biraz fedakârlık yapmam gerekti. Antalyaspor benim gerçekten çok sevdiğim bir kulüp ve onlara bütün alacaklarımı bıraktım. Onlar da beni kırmadılar, isteğimi geri çevirmediler. Bana çok yardımcı oldular. Bunun sonrasında da transfer bir gün içinde bitti.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray lider ve şampiyonluk yolunda ilerliyor. Sen takımın şansını nasıl değerlendiriyorsun, nasıl bir katkı vereceksin?
Şu an için her şeyin güzel gittiğini düşünüyorum. Son 2 maç sıkıntılı gitmiş olabilir ama bazen böyle dönemler yaşanabilir. Buradaki en büyük fark yine taraftar olacaktır. Onların gücü ve varlığı sahaya yansıdığı zaman Galatasaraylı futbolcular ayrı bir iştahla, keyifle oynuyorlar. Ben de bunu görüyorum. Fatih Hoca’mız gerçekten mükemmel bir takım kurdu. Herkes de bunun inancında. Bir seri yakaladıktan sonra iyi futbol oynayıp bir seri yakaladıktan sonra devamı gelecektir diye düşünüyorum. Bazen böyle sallantılı dönemler olabilir.

Galatasaray’a daha önce geldiğinde yine devre arasıydı ve teknik direktör Fatih Terim’di. Fatih Hoca’yla yeniden çalışacak olmak senin için nasıl bir anlam ifade ediyor?
Bence buradaki en büyük anlamı o ifade ediyor. Transferim için hocayla yaklaşık 10 saniye telefonda konuştum. Kontrat ya da şartlar hakkında konuşmadık, "Hocam siz nasıl istiyorsanız öyle olur" dedim. Benim için önemli olan yuvama, evime, kulübüme geri dönmekti.

Teknik direktör Fatih Terim’in yanı sıra daha önce beraber oynadığınız Hasan Şaş da şu anda yardımcı antrenör. Onunla beraber çalışacak olmak senin için ne anlam ifade ediyor?
Ayrı duygular olacak. Saygı ve sevgi çerçevesinde çok daha güzel ve farklı duygular olacak.

Fatih Terim’in basın toplantısında senin için yaptığı açıklamalar hakkında neler söylemek istersin?
Hocamın açıklamaları beni çok duygulandırdı. Çok teşekkür ediyorum, onu mahçup etmeyeceğim.

Bundan sonra hedeflerin arasında neler var? Bir lig ve Fenerbahçe’ye karşı elde ettiğin bir kupa şampiyonluğu var. Bundan sonra Galatasaray taraftarı nasıl bir Necati Ateş izleyecek?
Elimden geldiğince takımıma katkı sağlamaya çalışacağım. Özlenen bir şampiyonluk var. Onu elde edebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben de bunun bir parçası olmak için çalışacağım. Ligin yanı sıra Türkiye Kupası’nda da hedef var. Bu serüvenlerden mutlu sonla ayrılırsak, bizim ve taraftarımız için mükemmel olur diye düşünüyorum.

Galatasaray’dan ayrı kaldığın dönemlerden bahseder misin?
O dönemler benim için biraz sıkıntılı geçti. Özellikle bir sene. Sonra yurt dışına gittim ve Real Sociedad’da oynadım. O benim için önemli bir tecrübeydi. Çok güzel bir yılım geçti ve kariyerim için orada çok şey öğrendim. Daha sonra Antalyaspor’a gittim. Orada da 2,5 sezonda yaklaşık 30 gol attım. Kupada da sanırım 7 gol attım. Antalyaspor’un en golcü futbolcusu olmuşum. Tabii ki bu da beni onurlandırdı. Bunların hepsini burada yapmak önemli. Aynı gol sayılarını yakalayıp, üstüne çıkabilirsem benim için mükemmel olur.

Real Sociedad, kariyerimde çok önemli bir nokta dedin, çok şey öğrendim, dedin. Bu deneyim sana ne gibi şeyler kattı, neler gördün?
Yani orada, çok farklı şeyler görüyorsun, farklı yaklaşımlar yaşıyorsun. Oradaki futbolun nasıl oynandığını, nereye gittiğini, nasıl yapıldığını, arkadaşların, çevrenin, ortamın, şehrin her şeyini farklı algılıyorsun. Buraya gelince farklı algılıyorsun. Futbolcularla iyi diyaloglar geçirdim; burada mesela agresif bir yapım vardı, mesela onu yendim orada. Eskiden fevri davranıyorduk, çok düşünmeden hareket ediyorduk, mesela onu yendim. Artık çok farklı bir Necati var. İki tane çocuğum oldu mesela. Baba olmanın da bunda ayrı bir şeyi var. Tabii o zamanlar aceleci düşünüp aceleci kararlar veriyorduk. Hatalar yapabiliyorduk. Artık şimdi daha iyi, daha çabuk değil de, daha zamana yayarak her şeyi konuştuğumuz zaman çok farklı oluyor. Tabii olgunlaştık artık.

Peki Florya’ya, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne yeniden geldiğin anda neler hissettin, o anki duygularını paylaşabilir misin bizimle?
Tabii çok duygulandım. Demin de söylediğim gibi, 2003-2004 senesinde Galatasaray formasını ilk giydiğim zaman nasıl heyecanlandıysam, daha formayı giymeden, elime aldığımda bile heyecanlıydım. Bunu kameralar yokken söylemiştim. Çok güzel bir duygu… İnşallah böyle heyecanı sahada da yaşarım.

Peki… Necati Ateş Galatasaray’da en çok neyi özledi ayrı kaldığı dönemde? O taraftarın bağrışını, taraftarın arkamızdaki hissiyatını, gücünü gerçekten çok özledim.

Galatasaraylı olduğunu biliyoruz. Demin sen de dile getirdin. Galatasaray’a karşı, yine önemli maçlar çıkardın, goller attın. Galatasaray’a karşı oynarken ne gibi hisler içindeydin, işini kusursuz yaptın ama hiç şüphesiz ki karmaşık duygular içinde oluyor insan…
Profesyonel çerçeve içerisinde, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Galatasaray’a zannedersem 5 tane gol attım. Tam sayısını bilmiyorum ama 5 tane gol attım ama maalesef hiçbirisinde sevinemedim, sevinemezdim de yani ama profesyonel olarak da işimi yapmak zorundaydım. Ama inanılmaz bir duygu yoğunluğu, inanılmaz farklı, nasıl açıklayacağımı bilemediğim duygular yaşıyorsun. Ama tabii profesyoneldim, işimi yapmak zorundaydım, ama ayriyeten de gol attığım zaman bunu açık yüreklilikle söylemiştim önceden de buruk duygular hissediyordum gol attığım zaman.

Hatta iki sene önce de Türkiye Kupası’ndan Galatasaray’ın elenmesine sebep olmuştu kaydettiğin iki gol Ali Sami Yen Stadı’nda. Peki dünkü karşılaşmayı nasıl değerlendirirsin, eski takımın MP Antalyaspor ‘la Galatasaray karşı karşıya geldi, 1-1’lik bir sonuç, zor bir saha vardı, zor bir hava koşulu vardı. Neler söyleyeceksin?
Öncelikle, o hava şartlarında futbol oynamak çok zordu. Gelen taraftar her ne kadar çok olmasa da gerçekten 10-15 bin kişilik bir taraftar sayısı çok iyiydi diye düşünüyorum. Bu ne kadar Galatasaray’ı sevdiklerini gösteriyor. Saha şartları, hava şartları ne kadar kötü olursa olsun Galatasaray’ı yalnız bırakmayacaklarını gösteriyor, ki bu çok önemli bir şey. Taraftarımız gerçekten şampiyonluğa ve başarıya inanmış. Biz de bu inancı taşıyıp sahada bunu gösterdiğimiz zaman her şey çok farklı olur diye düşünüyorum.

Önümüzde de bir Gaziantepspor maçı var. Gaziantep’e antrenman sonrası hareket edecek Galatasaray kafilesi ve cumartesi günü deplasmanda zor bir zeminde ligin iyi bir ekibine karşı yeni bir teknik direktör var; Hikmet Karaman göreve geldi. Nasıl değerlendirirsin Gaziantepspor karşılaşmasını?
Yani hava şartlarının nasıl olacağını bilmiyorum ama bizim için önemli olan en yakın maç bu ve galibiyet almamız gerekiyor, 3 puan almamız gerekiyor ki, tekrar bir seri yakalayıp bu seriyi devam ettirelim. Çok ihtiyacımız var buna. İnşallah oradan 3 puanla döner ve iyi bir serinin başlangıcını başlatmış oluruz.

Johan Elmander, Milan Baros ve Sercan Yıldırım var forvet hattında. Bu isimlerle rekabet yaşayacaksın. Hiç şüphesiz ki, bu takıma çok olumlu yansıyacak. Şu an Milan Baros’un bir kart cezası var, dün kırmızı kart gördü karşılaşmada. Bu rekabeti nasıl değerlendireceksin?
Rekabet her zaman başarıyı getirir. Çünkü çok kaliteli bir hücum hattımız var, çok kaliteli bir orta saha hattımız var. Gerçekten bunları da birleştirdiğiniz zaman Galatasaray’ın ilk yarı neler yapabildiğini herkes gördü, bütün Türkiye gördü. İnşallah ben de onların arasında rotasyona girip forma şansı bulduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Şampiyonluk yarışında bu sene farklı bir sistem var, play-off sistemi… Play-off oynanacak, ilk 4’e kalan takımlar kendi arasında maç yapacak. Bu sistemi nasıl değerlendiriyorsun?
Tabii şimdi bu sistem ilk defa denenecek ve hiç kimse nasıl bir süreç olacağını bilmiyor. Bir soru işareti bu. Ama söylediğim gibi, hedefiniz şampiyonluksa değil sistem değil rakip hiçbir şey tanımamamız gerekiyor. Ve çok iyi konsantre olup, güçlü olup, rakibe karşı gücümüzü sahada göstermemiz gerekiyor.

Ali Sami Yen Stadı’nda önemli maçlar oynadınız ve önemli başarılara imza attınız. Şimdi de Galatasaray’ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynayacaksın. Orada oynayacak olmak senin için ne ifade ediyor?
Umarım orada çok iyi maçlar çıkarırım.

Kaç numaralı formayı giyeceksin ve hangi anlamı ifade ediyor?
77 numaralı formayı giyeceğim. Antalya’dan geldiğim için 77’yi seçtim.

Buradan Antalya’ya ne mesaj göndermek istersin?
Ben onlara çok teşekkür ediyorum. Bana ve aileme çok iyi davrandılar. Umarım başarılı olurlar.

Galatasaray’daki arkadaşlık ortamını, birlik ve beraberliği daha önce yaşadın. Şimdi de tekrar yaşayacaksın. Nasıl değerlendirirsin?
Türk oyuncuların çoğunu tanıyorum. Çok zorlanacağımı zannetmiyorum. Takımın oyununa alışmam birkaç maç alacaktır ama çok çabuk adapte olup hemen elimden geldiğince faydalı olmaya çalışacağım.

Necati Ateş boş zamanlarını nasıl değerlendirir?
Ailem, eşim ve çocuklarımla vakit geçiriyorum. Evde film ve dizi izliyorum.

Geriye dönüp Galatasaray kariyerine baktığımızda çok anlamlı bir lig şampiyonluğu yaşadınız. Fenerbahçe önünde kazanılan kupa şampiyonluğu var. Senin için Galatasaray’daki en özel anın hangisiydi?
Son Kayserispor maçı. İnanılmaz bir adrenalin yüksekliği, inanılmaz bir bekleyiş ve gelen şampiyonluk. Gözlerin doluyor, ağlıyorsun. Kısacası inanılmaz bir şampiyonluktu. Ondan önce Fenerbahçe’ye karşı yaşadığımız 5-1’lik kupa zaferi. Bunun anlamının ne kadar büyük olduğunu anlatmam zor. Taraftarımıza o kupayı kaldırdığımız, mutluluğu paylaştığımız ve onlarla bir bütün olduğumuz zaman inanılmaz güzeldi. İnşallah aynı duyguları yaşamak için mükemmel bir kadromuz var. Sadece bunu sahada hep beraber yaptığımız zaman ki mükemmel bir hocamız var. Bunları birleştirdiğimiz zaman şampiyonluğun çok uzak olduğuna inanmıyorum.

Büyük takımdan ayrılan oyuncular daha sonra kariyerlerinde bir düşüş yaşadıklarını görüyoruz. Ancak sende bu düşüş olmadı. Bunu nasıl başardın?
İlk 1-2 sene bende sıkıntı yaşadım. Ama güçlü olmak için çok çalışıp çok mücadele etmem gerektiğini kabul ettim. Çünkü çok çalışmaz ve mücadele etmezsen başarılı olamıyorsun. Son 2 yıl gerçekten Antalya’da benim için mükemmel geçti. Bunun sayesinde de tekrar bir çıkış yakaladım ve tekrar Galatasaray’a dönmek için fırsat yakaladım. Bunu da biliyordum ve bunu da iyi kullandım. Önemli olan artık bundan sonrası. Aynı şeylerin daha çoğunu burada yapmam gerekiyor. Burada kalıcı olabilmek için daha çok mücadele edip, daha çok çalışıp forma şansı bulduğum an bu şansı iyi kullanmam gerekiyor.

Necati Ateş’in bundan sonraki hedefi futbolu Galatasaray’da noktalamak mı?
Öyle düşünüyorum; ama zaman ne gösterir bilemiyorum.

Taraftara nasıl bir mesaj göndermek istersin?
Çok heyecanlıyım, ben de onları çok özledim. Onların tezahüratları, varlığı, bütünleştiği zaman takımla, inanılmaz bir Galatasaray ortaya çıkıyor. İnşallah ben de tekrardan eski günlerime geri döner ve taraftarımı mutlu etmeye çalışırım.

http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/12409.php
 

SwateR

Müdavim
Müdavim
Katılım
19 Nisan 2009
Mesajlar
10,200
Reaksiyon puanı
662
Puanları
293
Hayırlısı olsun. İnşallah takıma yararlı olur. Bencillik yapmaz geçen dönemde ki gibi...
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Olabilecek bir transfer. Karşılığında bir miktar para ve Aydın karşılığında tabi.

Yine de timsaha yatmamakta fayda var.
 

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
umarım gelmez. takımın huzurunu bozma riski yüksek.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Necati'nin gelmesini isterim. Ne diye huzuru bozacakmış?

Ayrıca Necati yarınki maçın kadrosunda yokmuş.
 

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
necati'nin futbolculuğuna sözüm yok. ancak geçmişte neden yollandığını unutmayalım. üstelik forvet sıkıntısı çekerken yollamıştık necati'yi. çenesine bir türlü hakim olamıyordu. değiştiğini de sanmıyorum.
 

constantin34

Asistan
Katılım
8 Kasım 2011
Mesajlar
185
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Necati baros tarzı bir golcü değil ama yinede elmander ile anlaşabilir. Baros sakatlanmasaydı çok iyi olucaktı elmander ile iyi bir ikili olmuştular ama yıllardır başımızdan gitmeyen şu sakatlık laneti yine bizi çıkmaza soktu.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Necati' yanlış bir şey söylemez. Adnanlar'ın, Kalli'nin durumu ortada.

Tartışmaya bile gerek yok. :)
 

ALPARS

Profesör
Katılım
2 Ağustos 2011
Mesajlar
3,883
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
Necati'de zaten gelmek için can atıyordu.
İnşallah eski günlerini aratmaz.
 

way_be

Müdavim
Müdavim
Katılım
2 Mayıs 2010
Mesajlar
5,798
Reaksiyon puanı
12
Puanları
218
necatiyi seviyorum ya gelirse iyi olur inşallah
 

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,614
Reaksiyon puanı
2,080
Puanları
3,358
Yaş
40
Tonyukuk geri geliyor he... Ölü yatırım...
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
[h=1]Aslan'dan son dakika bombası![/h] MP Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Lig TV'ye çok özel açıklamalar yaptı!

Serhat Canoruç'un sorularını yanıtlayan başarılı teknik adam, Galatasaray'ın Necati'ye teklif yaptığını ilk kez açıkladı. Özdilek, bu nedenle oyuncunun kafasının karışmaması için kadroya alınmadığını söyledi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=106673
 

uA23uA

Profesör
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
3,448
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Yaş
37
sevindim buna seviyorum bu namıssızı eskisi gibi olmayacaktır eminim buna bir insanın ağzı süt içerken bir defa yanar ikincisinde üfleyerek içer kii bu süt ASLAN sütü olunca işler biraz daha değişiyor:D
 

y_ates

Dekan
Katılım
12 Nisan 2009
Mesajlar
5,165
Reaksiyon puanı
65
Puanları
0
Aydın'ı da takasta kullanırsak bir değil iki transfer yapmış oluyoruz, olaya bir de bu yönden bakmak lazım :D
 

deatmania

Rektör
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,997
Reaksiyon puanı
62
Puanları
228
Hayırlısı olsun, katkısı olsunda gerisi boş.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Dağıtmayın şu konuyu...
 

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Katılım
3 Ağustos 2008
Mesajlar
10,758
Reaksiyon puanı
119
Puanları
3,243
Fatih Terim varken Necati hertürlü iş yapar :)
 

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,603
Reaksiyon puanı
493
Puanları
263
Real Sociedad 35 maç 1 gol
açıklama: biz futbolcu almıştık güreşçi değil. :D hep hafızamda böyle kalacak.
hayırlı olsun diyorum yine de :)
 

eray045

Rektör
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
243
Yabancı futbolcu gelecek deniyor. Yabancı sınırlaması varken sene sonuna kadar iş yapar gibi.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
13:30'da geliyor.

Hayırlı olsun. :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Necati Ateş'ten ilk açıklamalar: Bazen fedakarlıklar yapmak gerekiyor. Yuvama döndüğüm için mutluyum. Yeniden Galatasaray forması giymek benim için önemliydi. Tek isteğim Galatasaray'da başarılı olmak. Fatih Hoca beni çok istedi. O'na teşekkür ediyorum. İnşallah güvenini boşa çıkarmam.
 

baaydin

Profesör
Katılım
2 Kasım 2007
Mesajlar
2,173
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
ben anlıyamıyorum. BJK ve GS neden eskileri bu kadar çok tutuyor ve ya kendi eskilerini yada FB nin eskilerini topluyor? bu adam iyi bir topçu olsaydı GS den gitmezdi. kazım kazım adam olsaydı FB den gitmezdi. 2x2=4 bu kadar basit.
 

uA23uA

Profesör
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
3,448
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Yaş
37
13:30'da geliyor.

Hayırlı olsun. :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Necati Ateş'ten ilk açıklamalar: Bazen fedakarlıklar yapmak gerekiyor. Yuvama döndüğüm için mutluyum. Yeniden Galatasaray forması giymek benim için önemliydi. Tek isteğim Galatasaray'da başarılı olmak. Fatih Hoca beni çok istedi. O'na teşekkür ediyorum. İnşallah güvenini boşa çıkarmam.

insallah boşa cıkarmaz
 

SwateR

Müdavim
Müdavim
Katılım
19 Nisan 2009
Mesajlar
10,200
Reaksiyon puanı
662
Puanları
293
Hadi bakalım tekrardan hayırlı olsun. Başarılı olur İnşallah.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
"Fatih hocamın güvenini boşa çıkarmayacağım"

necatihaber_OXPI8.jpg


Medical Park Antalyasporlu Necati Ateş, Antalya havalimanında NTV Spor canlı yayına bağlanarak soruları yanıtladı.

Galatasaray ile transferin son günü resmi sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek olan Necati, "Son 3 günde bir atılım oldu. Öğleden sonra itibariyle de bitecek. Ben de İstanbul'a geleceğim, menajerimle görüştükten sonra bir aksilik olmazsa imzayı atacağım" dedi.

"SON GÜN OLMASI NEDENİYLE ÇABUK OLMASI GEREKİYORDU"

2 gündür görüşmelerin sürdüğünü belirten Necati, "Menajerimiz olsun, başkanlarımız olsun, Abdurrahim abi olsun çok ilgilendi. Çok kısa sürede, çabuk şekilde ilerledik. Son gün olması nedeniyle zaten çabuk olması gerekiyordu. Bugün bitmiş dediler bana, bende menajerimden aldığım haberlere göre İstanbul'a yola çıkıyorum" şeklinde konuştu.

"ANTALYASPOR BANA ÇOK ŞEY KATTI"

Antalyaspor'dan alacağı paradan vazgeçtiği sorusunu yanıtlayan Necati, "Ben Antalyaspor'un 2,5 yıldır ekmeğini yiyorum. Antalyaspor bana çok şey kattı. Sağolsun hocalarım olsun, kulüp başkanım olsun, burada şehirde çok seviliyordum. Paranın çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Ben yuvama döneceğim, benim için önemli olan buydu. Bazen fedakarlık yapmak gerekiyor. Bu da onlardan biriydi. Bazen maddiyatın çok önemi yok, manevi duygular daha önde geliyor. Onun için de ben çok sorun etmiyorum. Yuvama tekrar dönecek olmanın mutluluğu var. Tekrardan Galatasaray formasını giymek benim için çok önemliydi. İnşallah oradaki süreç güzel başlar, inşallah güzel gider. Tek isteğim şu an için orada başarılı olabilmek" diye konuştu.

"GALATASARAY KADROSU TÜRKİYE'NİN EN İYİ KADROSU"

Necati, "Fatih hocamın bana olan ilgisi, alakası, beni çok istemesi transferimde her şeyin önüne geçti. Ona da çok teşekkür ediyorum. İnşallah hocamın güvenini sarsacak bir şey yapmam. Bu doğrultuda da başarılı olacağıma inanıyorum. Çünkü Galatasaray kadrosu çok kaliteli, Türkiye'nin en önemli hocası Galatasaray'ın başında. Mutlaka katkı sağlarım diye düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/57812/fatih-hocamin-guvenini-bosa-cikarmayacagim
 

sonmodel06

Profesör
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
1,194
Reaksiyon puanı
4
Puanları
218
Antalyaspor'un Milli futbolcusu Necati Ateş Antalyaspor'la yollarını ayırdı. İstanbul'a geliyor...

Necati Ateş'in 14:15 uçağıyla İstanbul'da olacağı havalimanından Galatasaray'a imza atacağı öğrenildi...

haber7
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Aydın'dan da kurtulacağız inşallah. :D

MedicalPark Antalyaspor'umuzun geçmiş 2.5 sezon kadrosunda yer alan ve Milli formayı birçok kez giymiş olan futbolcularımızdan Necati ATEŞ, Galatasaray kulübünün ve kendisinin talebi sonucu camiamıza veda ederek Glatasaray'a transfer olmuştur. Necati Ateş'e MedicalPark Antalyaspor camiası olarak kulubümüzün formasını giydiği sürede ki başarılı katkıları nedeniyle teşekkür eder bundan sonraki futbol ve özel yaşantısında başarılar dileriz.

Necati Ateş, transferi karşılığında kulubümüzden alacaklı olduğu meblağlardan feragat etmiş olup, ayrıca Galataray Kulübü de işbu transfer nedeniyle kulübümüze 250,000 euro bonservis ücreti ödeyecektir.

Öte yandan, yine işbu taransfer kapsamında 2011-2012 sezonu sonunda, Galatasaray'ın Aydın Yılmaz veya tarafların mutabakata varacakları muadili bir diğer futbolcusunu bonservis bedeli almaksızın MedicalPark Antalyaspor'a transfer edileceği hususundan da taraflar ilke mutabakatı sağlanmıştır.

Saygılarımızla

MedicalPark Antalyaspor A.Ş.
 

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
Shaqiri, Borges derken Necati'ye kadar düştük. gerçi buna da şükretmek lazım. Ali Lukunku da gelebilirdi. :glare:
 
Üst