Haber Nebati: Enflasyonun sebebi milletin karamsarlığı

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Gözlerindeki ışıltı gitmiş. Geçen sene aralıkta aylık yüzde 13 idi aylık enf. Şimdi bu aralık yüzde 3 çıksa aylık enflasyon, yıllıkta 85'den 75 e inecek ve bir de diyecek ki utanmadan bakın enflasyon düşüyor.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Bizim Burda Bir Mehmet Abi Var Adam Büyümüş Ama Baya Çocuk Gibi Devletin Hademesi Temizlikle Uğraşıyor Geçen Adam Bir Tofaş Aldı O Arabayı Aldı Diye Mutluluktan Uçucak Ki O Arabayı Almak İçin Nerden Baksan 2.5 Sene Para Biriktirmiş Adam Masraflarla Birlikte. Hani Düşündüğün Zaman Millete Karamsar Diyor Da

Ben Napayım. Sevineyim Mi. Hadi O Adam Anlamadı Ben Kendime 2.5 Senede Daha Güvenlik Aksamları Eksik Bir Arabayı Almayı Hak Görmüyorum.

Tofaş Dediğiniz Araba Şuanda Bir Kaza Makinesi. Ve Bu Araba Türkiyede Yollarda Geziyor Kazalarda Tofaşların Genelde Parçalandığını Yada Kötü Duruma Düştüğünü Bilmeyen Yok Bir Oturuyorsun Koltukların İçine Gömülüyorsun. Tofaş Dediğin Araba Yürüyen Ölüm Motorundan Başka Bir Şey Değil Benim Gözümde Ama Bu Milletin Evlatlarına Tofaşı Layık Gördüler. Sonrada Onlara Tofaşk Diye Bunun Güzel Bişey Olduğunu Empoze Ettiler.

Ben Karamsar Olmayacağım Da Kim Olucak? Işık Mı Bıraktınız?

Reaksiyon puanı
16,128

onlar Tofaş'ın değil Fiat'ın modelleri ve kazalı kuş serilerinin rastgele birleştirilmesinden kolay dağılıyorlar yoksa sağlam onlar.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330

onlar Tofaş'ın değil Fiat'ın modelleri ve kazalı kuş serilerinin rastgele birleştirilmesinden kolay dağılıyorlar yoksa sağlam onlar.
Ben Kişisel Gorusum Olarak Bu Arabalardan Hoşnutluk Duymuyorum 2022'de Avrupa'da Ciddi Ciddi Trafigin Bunlarla Kaynadiginida Dusunmuyorum.

Ve Ekleyeyim Tabi Bunlar Zevk Renk Meselesine Girer Ama Şu Tarz Bir Arabam Olucagina Adam Akilli Bir Motorum Olsa Daha Fiyakali Olur...

Reaksiyon puanı
16,128
Ben Kişisel Gorusum Olarak Bu Arabalardan Hoşnutluk Duymuyorum 2022'de Avrupa'da Ciddi Ciddi Trafigin Bunlarla Kaynadiginida Dusunmuyorum.

Ve Ekleyeyim Tabi Bunlar Zevk Renk Meselesine Girer Ama Şu Tarz Bir Arabam Olucagina Adam Akilli Bir Motorum Olsa Daha Fiyakali Olur...
kazasız bakımlı bulursan sağlam ama çürüyüp tamir edilenler kötü tamir edilince 2020 model araba bile dağılır...