Ne yaptıysam olmuyor

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar ben kaan. Lise 2. Sınıf öğrencisiyim. Ve 8.sınıf ta aldığım puan dolayısı ile liseyi 4sene boyunca %100 burslu olarak kazandım. Bunu size nedenmi söylüyorum. Çünkü sınıf birincisi olduğum halde ( söylemek zorundayım ama kendimle övünmeyi asla sevmem. ) bana telefon alınmıyor.
İsterseniz notlarıda yazayım.
Edebiyat-98-85
dil anlatım-70
mat-93-100
geo-90-95
fizik-95-90
kimya-90-90
biyoloji-91-90
tarih-92-92
coğrafya-92-91
ingilizce-70-80
almanca-80
demokrasi-100
bunlar açıklananlar. Ve bu nalrın %90 nında sınıf birincisi olduğum halde aileme notlarım çok az geliyor sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
telefon alacan da nolacak onunla oyalancaksın notlar 30 40 bence hazır durumun iyiyken alma sonra pişman olursun

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu kadar karamsar, mutsuz olma :)
alt tarafı bir telefon için kendini üzme.

notların çok iyi. belki kendi zirvendesin.
belki telfon bilgisayar gibi etkenler işin içine girince bu notları rüyanda bile göremeyeceksin :)

ve o notların amacı eğer telefonsa bence otur bir daha düşün.

notlar böyle devam ederse ilerde istediğin telefonu alırsın.

ünlü bilim adamı vs işte bunlar hep zamanında b yollardan geçmiştir. bunların telefonları bilgisayarları olsaydı şuan bu seviyede olmazlardı :)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben bu çocuğun babası olsam lise 2 veledi olmasına rağmen bir s4 mini alırdım.

tabi üsteki yorumların hepsine katılıyorum ve onaylıyorum hepsi dikkate alınmalıdır.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar bana ne alırsanız alın benim dikkatim dağılmaz. Yani tlf alınsa ve ders çalışsam tlfonu kapatıp yazılıdan yüksek almaya bakarım. Ama beni dinlemiyorlar. Neyse artık yapacak birşey yok sabır konuşçak bundan sonra.

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana ne alırsanız alın benim dikkatim dağılmaz. Yani tlf alınsa ve ders çalışsam tlfonu kapatıp yazılıdan yüksek almaya bakarım. Ama beni dinlemiyorlar. Neyse artık yapacak birşey yok sabır konuşçak bundan sonra.

Bende oyle diyodum :(