ne yapsam mesaj kasmak oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
hocam konu açsam suç profilimden birisyle konuşmakta suç bir tane birisi var isim vermicem pc imle ilgili konuları saymıyorum diğer konuları hortlatmam lazımdı ama bu taktiki hiç düşünmemiştim çünkü bu seferde hortlatçı olacaktım biririsi var bf 4 ün hikayesini yazdığım incelem yaptım 10 üzerinden puan verdim kimse dönmedi dedim iyi olmuş dedi şimdi konun altında gelecek ama hepiniz bende büyüksünüz abiler canınız sağolsun ne diyeyim yani birisi böyle birşey der diye ben discorda gelemiyorum

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866

Tolga6bd6

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
298
hocam konu açsam suç profilimden birisyle konuşmakta suç bir tane birisi var isim vermicem pc imle ilgili konuları saymıyorum diğer konuları hortlatmam lazımdı ama bu taktiki hiç düşünmemiştim çünkü bu seferde hortlatçı olacaktım biririsi var bf 4 ün hikayesini yazdığım incelem yaptım 10 üzerinden puan verdim kimse dönmedi dedim iyi olmuş dedi şimdi konun altında gelecek ama hepiniz bende büyüksünüz abiler canınız sağolsun ne diyeyim yani
Vallaha bilemiyorum ama yaptıkları iyi bişey değil ozaman onlarda konu açmasın onlarda mesaj kasıyor demİ?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Merhabaa o benim.
Evet yaptıklarının çoğu mesaj kasmak ismimi verseydin keşke.
2 yıl önceki pc yi sormak, yanlış bilgilendirme yapmak bana göre mesaj kasmak için yapılan şeyler.
Konuyla alakasız mesajlar yazman da.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
Merhabaa o benim.
2 yıl önceki pc yi sormak, yanlış bilgilendirme yapmak bana göre mesaj kasmak için yapılan şeyler.
İyi insan lafın üzerine gelirmiş.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
hocam konu açsam suç profilimden birisyle konuşmakta suç bir tane birisi var isim vermicem pc imle ilgili konuları saymıyorum diğer konuları hortlatmam lazımdı ama bu taktiki hiç düşünmemiştim çünkü bu seferde hortlatçı olacaktım biririsi var bf 4 ün hikayesini yazdığım incelem yaptım 10 üzerinden puan verdim kimse dönmedi dedim iyi olmuş dedi şimdi konun altında gelecek ama hepiniz bende büyüksünüz abiler canınız sağolsun ne diyeyim yani birisi böyle birşey der diye ben discorda gelemiyorum
Merak etme bende 3 günde asistan oldum çok mesaj yazmak yasak diye bir kural yok.

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Merhabaa o benim.
2 yıl önceki pc yi hala kullandığım için soruyo olabilirmiyim

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Dostum açıkçası benim gözüme çarpan açtığın kişisel konular. Aile vs. ile ilgili konularından bahsediyorum, ileride bunları yazdığın için pişman olacaksın muhtemelen. Bu tür konulardan çok teknoloji alanıyla ilgilenirsen daha mantıklı olur.

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Adam doçent olduğunu bizden öğreniyor. :D Neyse, tartışma falan çıkarsa bana patlamasın
Yok be eğleniyoruz ne tartışması.
belki gelirim ama benden çok daha büyüksün
Mesaj otomatik birleştirildi:

görmemişim dicemde gördüm
Büyüklükle ne alakası var.
Bu arada her discorda gelen sesli konuşmak zorunda değil zaten ben de konuşmam senle. Sohbet kısmından yazışıyorsun buradaki gibi.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Yok be eğleniyoruz ne tartışması.

Büyüklükle ne alakası var.
Bu arada her discorda gelen sesli konuşmak zorunda değil zaten ben de konuşmam senle. Sohbet kısmından yazışıyorsun buradaki gibi.
Bende bir discord hesabı açıp geliyom o zaman hem zaten ne zamandır kurmayı planlıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...