Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya klasik bir göster-ama elletme vakası örnek biraz kaba oldu ama kız da senden hoşlanıyor ama kendini ağırdan satmak denen bir şey var bu yüzden arada soğuk davranıyor sende onun kafasını karıştır eğer seni elde var bilirse olmaz o iş
Bir kızın gönlünü kazanacam die uğraştığım zamanı dil eğitimine harcasaydım, şu an çevirmen olmuş en az 3 dil biyor olurdum
Arkadaşlar çok doğru söylemiş, seni seveni sev die... Bu "birini sevme, o seni sevmeden" demek değil tabiki ama genç yaşata bi kıza takılıp onunla bir ömür birlikte olacağına inanma... Daha bunun üniversite 4. sınıfının son ayları var. Herkes memleketine gider aşk biter hesabı. Askerliği de unutma ! Bir televizyon programında gençler arasında en çok askerlik aylarında ayrılma oluyormuş hata 4 ile 6. aylarda oluyormuş demişerdi ve tartışmışlardı v.s. 18 yaşındaysan ve aşkla uğraşıyorsan; işte ayvayı yediğin zaman dilimi, bu yıl işte
Diğer arkadaşlarımızın yazdıkları çok doğru, senin için cep sözlüğü gibi görev görmüş resmen Bide çekingen durma ona kendi duygularını aç karşılık verirse zaten mutulu olacağın ilişki olur. Karşılıksızsa da zaten boş yere zaman kaybetip kalbini sıkıntıya sokmamış olursun, üzülmezsin...
Bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şey Bir Kıza Aşık olmak...
Valla Allah düşmanımın başına vermesin.. Kızların İzmirlisi, Urfalısı, Çinlisi, Amerikalısı yok...Hepsi aynı ya..
Bir erkeğin kendisi sevdiğini, hoşlandığını anladı mı...O erkek bitmiştir.. Of Yarabbim ya.. Neyse..
Senin yapman gereken şu kardeşim... Herşeyi akışına bırakmak.. Onunla Gez, eğlen, takıl, sohbet et, dolaş ama kesinlikle bir süreliğine hislerini belli etme..
Maalesef gördüğümüz kadarıyla kızların dünyasında bir gerçek var ki, o da şu: KAÇAN KOVALANIR.. Tabi kaçarken tüm bağlarını kopar demiyorum ama KESINLIKLE o belli edene kadar sen hislerini belli etme..
Göreceksin ki bir süre sonra o senin hislerini öğrenmek için birşeyler yapma gereği hissedecektir.
ALLAH tekrar yardımcın olsun, Kardeşim..Sen, sen ol...Fazla kaptırma kendini şu Aşk belasına