Ne yapacağını bilememek...

HyperXFury

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Neden buraya bunu yazma ihtiyacı buldum bilmiyorum ama yazmak istiyorum. Henüz 15 Yaşında bir lise öğrencisiyim. Mutlu ve huzurlu bir ailem var çok şükür. Geçinip gidiyoruz. Benim babam şu zamana kadar bana bir tokat bile atmadı,bir dediğimi iki etmedi,ne istediysem yaptı,yapmaya çalıştı,aldı getirdi vesaire yani ben babamı gerçekten çok seviyorum. Ve babam benden ilk defa şu yaşıma geldiğimde bir şey istedi. Şu zamana kadar bir tek şey istememişti. Hep benim isteklerimi yerine getirmekle meşguldü. Şimdi benden istediği şeyi size söylemek ve sizler büyüklerimden fikir almak,yardım ve tavsiyelerinizi duymak istiyorum. Benden istediği şey yaşımın geldiğinde başka bir ülkeden yabancı bir kızla evlenmemdi.Bunu bende çok isterim tabiki. Ama işte basit bir şey değil. Beni karşısına alıp; ''Oğlum senden bu yaşımda istediğim tek şey bu. Senden tek bunu istiyorum.'' dedi. İçimde bir tuhaflık olmadı değil. Babam için yapamayacağım birşey yoktur. Hepimizin öyledir,ama bu basit birşey değil. Yapmakta kararlıyım fakat zorlukları beni yıldırıyor.Sanal üzerinden bunu yapmak gerçekten çok zor. Konuşmak ve kendini ifade etmek çok basit,fakat güven konusu eksilerde. Kız nedir,ne değildir bilinemiyor. Nasıl bunu başaracağım bilmiyorum. :(. İsviçre'de ve Fransa'da iki teyzem yaşıyor. Ama onlara da bana kız arkadaş bulun teyze diyemem herhalde... Burada benden çok büyük insanlar yaşıyor,saygım sonsuz ama yaşım küçük olduğu için cevaplarınızda aşağılayıcı sözler söylemenizden pek haz etmem. Bunun olmayacağını temenni ediyorum. Cevaplarınız için herkese tek tek teşekkür ederim.

Bu Arada;2017 Yılını huzurlu,mutlu,sağlıklı ve ailelerimizle geçirebileceğimiz bir yıl diliyorum. Herkesin yeni yılını kutlarım. :)

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
İleride turizm bölümünü seçersen , ya da sahile yakın tatil alanında çalışmaya başlarsan bu iş olur diyorum .