Ne yapacagımı bilmiyorum

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
-Bu konuda geçen isimler tamamen hayal ürünüdür - :D

Merhaba arkadaşlar , benim genelde bu itiraf şeylerinde konularım pek tutmuyor :D Zaten amacım tutsun diye yazmak degil genelde yazdım mı uzun yazıyorum ondan olsa gerek şimdi babamın yakın bir arkadaşı var Erdal Abi abi diyorum yaşım 17 Erdal Abi ile orduevinde falan babamla birlikte gittik birgün hem ben bi traş olayım dedim o gün tanıştım erdal abi ve kızı gizemle , o zaman kızıyla aramızda pek bir diyalog yaşanmamıştı.Kızı da o zaman 9.sınıfa başlamıştı ben de 10.sınıfa.Aradan 6-7 ay geçti.Bu arada boyum 1.77 kilom 85 ancak tulum gibi durmuyorum.Neyse efenim haliyle bugün bayram bugün öğle vakti Erdal Abilerin gelecegini söyledi babam dedim bende herhalde kızı gelmez.

Şans budur ki kızı da geldi bir de oglan kardeşi var kücük 7 yaşında.Neyse işte iyi bayramlar iyi bayramlar geçtik içeride oturuyoruz sohbet muhabbet , Erdal abi ile eşi sigara içmek için balkona cıktılar annemlerde onların yanında ,Gizem ve ben kaldık salonda bi de kardeşi var Gizem dedi hangi bölümdesin sınıfın ne falan muhabbet acmaya calısıyor normalde sosyal biriyim her ortama uyarım ama kilitlendim kaldım söyledim işte sonra dedim kardeşine hadi gel erdem sana oyun açayım falan oyun açarken kız odama geldi eşyalarıma baktı 2 kere falan geldi sonra kardeşimin odasına gitmiş işte kardeşim bebeklerini gösteriyor işte şu bu barbie o barbie falan benim kafamda da kız var illa gidicem yanlarına bahane arıyorum.Neyse gittim dedim napıyosunuz kardeşim dedi abi bebeklerimin saçını tarıyo abla falan birbirimize bakıp güldük.Sonra bunlar gidiyorlardı sagolsun annemler bayramlasırken kızla aramı kapadılar kızla bayramlaşamadık :D Bana baktı bende ona güldük falan -Selvi boylum al yazmalım hesabı- sonra kardeşi montunu unutmuş geldi dedim montun bizde degil asansörü cagırdı bende bakıyorum cocuga bişey olmasın diye sonra bi baktım ablası gelmiş işte bayramlaştık gittiler.Hemen Facebook'unu buldum falan ama kız fotograflarda çok havalı cıkmıs birde dedigim gibi tulum degilim ama büklüm büklüm baklavam da yok hani ne yapsam ne etsem eklemedim kızı ne yapayım fikir verin :D Kız bizim okulda görüyorum teneffüslerde falan :crying:

Bir şey yazın tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Senin durum vahim. :D
Xperia S'inle hava at. :P

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Senin durum vahim. :D
Xperia S'inle hava at. :P

olum vahimi mahimi bırak baklava desin 3 aya yapayım :D dalgaya vurma şimdi :D ben de havalıyım 11.sınıf kız 10 bi lafımla sınıfı basarız :P kızı kaçırır geliriz :D çevresindeki cocukları tanıyorum arkadaşlıgımız yok ama cok böyle hahaha hihihi tipler bende öyleyim ama o kadar degil yani :D

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
olum vahimi mahimi bırak baklava desin 3 aya yapayım :D dalgaya vurma şimdi :D ben de havalıyım 11.sınıf kız 10 bi lafımla sınıfı basarız :P kızı kaçırır geliriz :D çevresindeki cocukları tanıyorum arkadaşlıgımız yok ama cok böyle hahaha hihihi tipler bende öyleyim ama o kadar degil yani :D

seviyosan git konuş panpa :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Erdal abinin yanında şakadan "Kızını kimselere verme ben talibim" falan deseydin, gülüşürdünüz falan ama altındaki gerçek de kıza iyi mesaj olurdu :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Erdal abinin yanında şakadan "Kızını kimselere verme ben talibim" falan deseydin, gülüşürdünüz falan ama altındaki gerçek de kıza iyi mesaj olurdu :D

Babam zaten cıktıktan sonra dedi alıcam bu kızı sana falan geyik yaptık :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Babam zaten cıktıktan sonra dedi alıcam bu kızı sana falan geyik yaptık :D

Çıkmadan söyleseydi ya da sen söyleseydin. Ne diye çekiniyorsun işi şakaya vurup söyleyebilirsin bu tip şeyleri :) Sana benden tavsiye kızla karşılaştığında "Babam seni bana istemeye gelecekmiş" falan de :D "Siz çıktıktan sonra söyledi" dersin sonra da "Ben de dünden razıyım zaten" falan dersin oh mis :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
erenberke kesinlikle katılıyorum, bu şekilde bi şaka falay yaptığında kız ister istemez bi düşüncektir acaba olabilir mi falan diye, yani sonunda en azından aklına girmeyi başarabileceksin sonra o fikri büyütmek ve yüceltmek de sana kalmış :D

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Facebook adresini ver, senin adına konuşayım, telefon numarasını falan da alırım istersen.:D

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çıkmadan söyleseydi ya da sen söyleseydin. Ne diye çekiniyorsun işi şakaya vurup söyleyebilirsin bu tip şeyleri :) Sana benden tavsiye kızla karşılaştığında "Babam seni bana istemeye gelecekmiş" falan de :D "Siz çıktıktan sonra söyledi" dersin sonra da "Ben de dünden razıyım zaten" falan dersin oh mis :D

Haha aynen katılıyorum

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yahu ben her türlü yüceltirim de çevresindeki cocukları sevmiyorum siyah çerceve raybanlı tipler olurya aynen o şekil cocuklar :D cocuklarla cıkmıcam haklısınız ancak zaten sosyal biriyim ancak kız beni pofidik diye sevmesinden korkuyorum :D :D boy 178 ama 85 kilo da hafif kilolu gösteriyor önce eritmem lazım azcık gerçi vardıya sınıfta sempatik cocuklar o tarifteki cocuk hep ben olmusumdur :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Olmazsa bayıltıp neyse reyiz gece gece :D
çüş abi güldürdünüz beni ya hey 10. sınıfa gidince 16 yaşında olunmuyormu?
bence yapma böyle bir şey hem tanıdığın kızı hem yaşın uygun değil şimdi adam seni öyle görse hakkında ne düşünür:(

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Tipik ergen aşkları siz önce okulunuzu bitirin sonra Aşk meşk işlerine adım atmak daha rahat olur hem evlilik çağı da gelmiş olur.

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=283626]patientia[/MENTION] sende mi kız işlerine girdin:D

Gül-i Hamra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ah lise asklari =))
eger onunda sana bir sey hissettigini düsünüyorsan konus
biraz arkadasca vakit gecirmis olsaydiniz az cok anlardin, isin sansa kalmis artik