patientia
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
-Bu konuda geçen isimler tamamen hayal ürünüdür - 
Merhaba arkadaşlar , benim genelde bu itiraf şeylerinde konularım pek tutmuyor
Zaten amacım tutsun diye yazmak degil genelde yazdım mı uzun yazıyorum ondan olsa gerek şimdi babamın yakın bir arkadaşı var Erdal Abi abi diyorum yaşım 17 Erdal Abi ile orduevinde falan babamla birlikte gittik birgün hem ben bi traş olayım dedim o gün tanıştım erdal abi ve kızı gizemle , o zaman kızıyla aramızda pek bir diyalog yaşanmamıştı.Kızı da o zaman 9.sınıfa başlamıştı ben de 10.sınıfa.Aradan 6-7 ay geçti.Bu arada boyum 1.77 kilom 85 ancak tulum gibi durmuyorum.Neyse efenim haliyle bugün bayram bugün öğle vakti Erdal Abilerin gelecegini söyledi babam dedim bende herhalde kızı gelmez.
Şans budur ki kızı da geldi bir de oglan kardeşi var kücük 7 yaşında.Neyse işte iyi bayramlar iyi bayramlar geçtik içeride oturuyoruz sohbet muhabbet , Erdal abi ile eşi sigara içmek için balkona cıktılar annemlerde onların yanında ,Gizem ve ben kaldık salonda bi de kardeşi var Gizem dedi hangi bölümdesin sınıfın ne falan muhabbet acmaya calısıyor normalde sosyal biriyim her ortama uyarım ama kilitlendim kaldım söyledim işte sonra dedim kardeşine hadi gel erdem sana oyun açayım falan oyun açarken kız odama geldi eşyalarıma baktı 2 kere falan geldi sonra kardeşimin odasına gitmiş işte kardeşim bebeklerini gösteriyor işte şu bu barbie o barbie falan benim kafamda da kız var illa gidicem yanlarına bahane arıyorum.Neyse gittim dedim napıyosunuz kardeşim dedi abi bebeklerimin saçını tarıyo abla falan birbirimize bakıp güldük.Sonra bunlar gidiyorlardı sagolsun annemler bayramlasırken kızla aramı kapadılar kızla bayramlaşamadık
Bana baktı bende ona güldük falan -Selvi boylum al yazmalım hesabı- sonra kardeşi montunu unutmuş geldi dedim montun bizde degil asansörü cagırdı bende bakıyorum cocuga bişey olmasın diye sonra bi baktım ablası gelmiş işte bayramlaştık gittiler.Hemen Facebook'unu buldum falan ama kız fotograflarda çok havalı cıkmıs birde dedigim gibi tulum degilim ama büklüm büklüm baklavam da yok hani ne yapsam ne etsem eklemedim kızı ne yapayım fikir verin
Kız bizim okulda görüyorum teneffüslerde falan :crying:
Bir şey yazın tavsiyelerinize ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar , benim genelde bu itiraf şeylerinde konularım pek tutmuyor
Şans budur ki kızı da geldi bir de oglan kardeşi var kücük 7 yaşında.Neyse işte iyi bayramlar iyi bayramlar geçtik içeride oturuyoruz sohbet muhabbet , Erdal abi ile eşi sigara içmek için balkona cıktılar annemlerde onların yanında ,Gizem ve ben kaldık salonda bi de kardeşi var Gizem dedi hangi bölümdesin sınıfın ne falan muhabbet acmaya calısıyor normalde sosyal biriyim her ortama uyarım ama kilitlendim kaldım söyledim işte sonra dedim kardeşine hadi gel erdem sana oyun açayım falan oyun açarken kız odama geldi eşyalarıma baktı 2 kere falan geldi sonra kardeşimin odasına gitmiş işte kardeşim bebeklerini gösteriyor işte şu bu barbie o barbie falan benim kafamda da kız var illa gidicem yanlarına bahane arıyorum.Neyse gittim dedim napıyosunuz kardeşim dedi abi bebeklerimin saçını tarıyo abla falan birbirimize bakıp güldük.Sonra bunlar gidiyorlardı sagolsun annemler bayramlasırken kızla aramı kapadılar kızla bayramlaşamadık
Bir şey yazın tavsiyelerinize ihtiyacım var