Soru Ne tepkiler alıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Ekran Resmi 2023-01-21 16.41.40.png

74 kizgin yemisim. Bunun yarisini yobazlar ve cahiller atmis. Kalanin yarisini mod oldugum zaman kural ihlali yapanlara yazdigim mesajlarda o ihlali yapan kisi atmis, kalani da conficker reis atmis :D

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Şu cümleden anladığım tek şey sizi bir şey sanmam ama çapınız çok darmış hocam.

Yobaz ve cahil diye tanimlamamin nedeni su. Adamlara aciklama yapiyorum, sıkışınca istisnasiz hemen hemen hepsi cevap veremeyip kizgin atiyor. Veya adamin teknik bilgisi cidden yetersiz, yalnis bir sey soyluyor adama dogrusunu soyluyoruz kizgin atiyor. Ben bu adamlara ne diyeyim simdi :D Sana bir kac tane konu atayim kendin bak kizgin atanlar neye atmis, ne yazmis. Kimisinde adam cevap bile yazamayacak acizlikte, yanlis oldugunu da biliyor ama sinirinden kizgin atiyor mesela.
Al iste mesela adamin kizgin attigi seye bak :D
Beni bir sey sanip sanmaman benim pek umurumda degil. Birilerinin beni begenmesine ihtiyacim da yok. Kanitlamaya ihtiyacim da yok. Ancak niye oyle yazdigimi belki anlarsin diye bunlari anlattim.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Adam gayette egitimli ve bilgili birisi. Cahil yobaz diyince alindi arkadas muhtemelen, Ataturk'den nefret edip Turkiye'nin Taliban gibi olmasini isteyenlere hitap etti muhtemelen, arkadas da alindi :D

Bu bahsettigim kizgin atanlarin neredeyse hepsi daha cumle kurmaktan acizler. Ozkan reis ile hep tartisiriz mesela ama o adam savundugu seyi duzgun cumle kurarak anlatabiliyor mesela. Savundugumuz seyin ne oldugu onemli degil. Adamin konu hakkinda fikri var. O sebeple Ozkan.K'dan da kizgin yememisimdir mesela hic. Bahsettigim kizgin atanlarin fikri yok zikri var.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Adam gayette egitimli ve bilgili birisi. Cahil yobaz diyince alindi arkadas muhtemelen, Ataturk'den nefret edip Turkiye'nin Taliban gibi olmasini isteyenlere hitap etti sanirsam, arkadas da alindi :D
Cahil ve yobaz kelimeleri hakaret değil, orada bir duralım. Benim de muhakkak cahil olduğum konular var ve o konularda susmayı tercih ediyorum.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Cahil ve yobaz kelimeleri hakaret değil, orada bir duralım. Benim de muhakkak cahil olduğum konular var ve o konularda susmayı tercih ediyorum.
Oyle zaten. Cahillik, bilmedigin konularda susmaktan ziyade bos bos konusmaktir aslinda. Sahsen boyle yorumluyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615

Cahillik bir seyi bilmemek degildir, bilmemene ragmen biliyormus gibi yapip laf dalasina girmek bir de adamin uzerine cikmaya calismaktir. Kimse, her sey hakkinda bilgili degil aksine pek cok konu hakkinda bilgimiz yok. Bilmemek degil ogrenmemek ayip. Bir seyi yanlis biliyorsan dogrusunu soyleyen adama egondan dolayi kizgin attigin an cahil olursun iste. Bu ulkenin hali de ondan boyle zaten. Dogruyu soyleyen adamdan yanlisimizi kabullenip bir seyler ogrenmeye calismiyoruz halk olarak. Inanilmaz bir ego mevcut.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
en soldaki beğeni

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-01-21-17-38-37-023-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-21-17-38-37-023-edit_com.android.chrome.jpg
    21.4 KB · Görüntüleme: 71