- Reaksiyon puanı
- 2,972
Evet, bakalım insanlar bize nasıl tepki veriyor. Ben başlıyorum!
Komik adammışım yahu.
Komik adammışım yahu.
Sanırım hiçbir zaman o kadar tepki alamayacağım. ?Evet, bakalım insanlar bize nasıl tepki veriyor. Ben başlıyorum!
Ekli dosyayı görüntüle 177639
Komik adammışım yahu.
Profil fotoğrafı > Alınan tepkilerİlk defa böyle şey görüyom. Nereden bakiyoz?
Benim 1.300 mesajım var, senin ise sadece 230. Zamanla alınır, geçersin bile hatta.Sanırım hiçbir zaman o kadar tepki alamayacağım. ?
162 sevgili mi dolu?Sevgili dolu: 162
259 mesajdasın bea illa sende alırsın o kadar ?Sanırım hiçbir zaman o kadar tepki alamayacağım. ?
Tabi ben 2 yıl önce ban yiyince sen devam ettin6338 Beğenme
28 Yanıyor
3624 Komik ?
220 İlginç
356 Üzgün
61 Kızgın (Yarısı herkese kızgın atanlar tarafından ?)
Toplam 10742 ?
0 Uyarı devamm ?Tabi ben 2 yıl önce ban yiyince sen devam ettin.
Ban yedim, sanki keyfi bıraktım.0 Uyarı devamm ?
Napayım abi yav bende mi bırakaydım seninle ?
Kader mahkumları ?Ban yedim, sanki keyfi bıraktım.
Beni geçememişsin Zaur! Orana dökersek senden daha komik oluyorum! Toplamda 22,235 tepkin var ve 8,723 kadar da komik tepkin var. Benim toplam 2,093 tepkim var ve bunların 867'si komik tepki!İşte böyle. Bana Madalyonu kim takıcak bekliyom. ?
Ekli dosyayı görüntüle 177676
Ekli dosyayı görüntüle 177679
O zaman komik atmiycam sana ?Beni geçememişsin Zaur! Orana dökersek senden daha komik oluyorum! Toplamda 22,235 tepkin var ve 8,723 kadar da komik tepkin var. Benim toplam 2,093 tepkim var ve bunların 867'si komik tepki!
Senin komiklik oranın %39.23 iken benim komiklik oranım %41.42 oluyor. Kabul edelim, ikimiz de epey komiğiz. Fakat sayılar yalan söylemez!
İkimiz de komik olabiliriz! Bu forumda eğlenmeye çok ihtiyaç var.O zaman komik atmiycam sana ?
Kavga etmeyin bee tamam en komiğiniz benim ??İkimiz de komik olabiliriz! Bu forumda eğlenmeye çok ihtiyaç var.![]()
%33.74 ile yakınımızda bile değilsin. Zaur ile Premier Lig atıyoruz.Kavga etmeyin bee tamam en komiğiniz benim ??
%33.74 ile yakınımızda bile değilsin. Zaur ile Premier Lig atıyoruz.![]()