Ne tavsiye edersiniz?

muktedir93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

13-14inch 2000-3000 tl araliginda bir laptop almayi dusunuyorum. Bir ara kullanmayi deneyip beceremedigim icin applein pclerini dusunmuyorum. İlk etapta ultabooklar cazip geldi. Gozume carpan asus zenbook ux31 ve dell xps 13 oldu. Haff ince olmalari ve ssdli olduklari icin.

Ben bilgisayari gundelik kullanim icin almayi dusunuyorum. Oyun oynamak veye photoshop kullanmak gibi bir durumum yok. Grafikle ilgili olarak sadece hd film izliyorum
İslemcisinin raminin iyi olmasini istiyorum yani gerekirse tasarim arka planda kalir.

Merak ettigim ultrabooklarin gercekten performanlarinin iyi olup olmadigi, yani iyi bir islemciye ve rame sahip herhangi bir laptop ultrabookun yerini tutabilirmi, yani ssd bu kadar onemlimi?

Bu cercevede bana onerebileceginiz laptop/ultrabooklar nelerdir?

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SSD gerçekten önemli. Kullandığında farkı anlarsın direk. Ultrabooklar senin için çok mantıklı. Bildiğim kadarıyla notebooklar ile ultrabooklar arasında performans yönünden fark yok(tabi aldığın ultrabooka göre değişir). Bende sony vaio almıştım 5 yıl önce. Amerikadan ucuza gelmişti. 1.8 kg, 14 inc ekran. Gerçekten taşıma konusunda çok rahat ettim. Şimdiden hayırlı olsun :)

Bu ultrabook iyidir mesela: http://www.vatanbilgisayar.com/Note...d4000-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61649

netmaniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0