- Reaksiyon puanı
- 65
BNE :
GTA SA.
MTA SA.
Minecraft.
GTA 4.
CS : GO
GTA SA.
MTA SA.
Minecraft.
GTA 4.
oyunBNE :
GTA SA.
MTA SA.
Minecraft.
GTA 4.
bende onu diyom sadasdsadmta oynayalımı senle?![]()
ben oynamayı bilmiyom daha doğrusu senle nasıl oynayacağız söyle oynayalım drift felan atarız yaarış yaparızbende onu diyom sadasdsad
aferimCS:GO oynuyorum.
? amacın nedir?aferim
oyna diyorum karışmıyorum buarada çok komik? amacın nedir?
"Aferim" diye bir şekilde belirtmek. Az ötede oyna, milletin sinirleriyle oynama.oyna diyorum karışmıyorum buarada çok komik
oynamıyom zaten ama senle oynarım ama yenilirsen ne verecen"Aferim" diye bir şekilde belirtmek. Az ötede oyna, milletin sinirleriyle oynama.
Dostum yaşın kaç bimiyorum ama dalga geçtiğin adamın senden büyük olduğuna yemin edebilirim biraz saygılı ol.aferim
Boş ver. Çocuktur, idare edeceğiz yapacak bir şey yok.Dostum yaşın kaç bimiyorum ama dalga geçtiğin adamın senden büyük olduğuna yemin edebilirim biraz saygılı ol.
saygılıyım ve aferim derken dalga geçmiyorum siz her öyle şeye mesaj yazarak dalga geçmiş olmuyo buarada şuan sen benimle dalga geçiyorsunDostum yaşın kaç bimiyorum ama dalga geçtiğin adamın senden büyük olduğuna yemin edebilirim biraz saygılı ol.
tabbi çocuk olmadığım içinBoş ver. Çocuktur, idare edeceğiz yapacak bir şey yok.