- Reaksiyon puanı
- 15,172
COVID-19'dan dolayı arabama kimseyi almıyorum.Usain tır oyunu oynuyorsun sana el salladım. Niye almadın beni yolda.tri kaps ederim diye kortktu. ☺☺☺?????
COVID-19'dan dolayı arabama kimseyi almıyorum.Usain tır oyunu oynuyorsun sana el salladım. Niye almadın beni yolda.tri kaps ederim diye kortktu. ☺☺☺?????
Hakkatten oyunda bile yollar boş. Karantina uygulanmış sanırımCoid 19 mu çok yaraticisin evden cikma diyorlar sen çıkıyorsun.Yollar boş diye hız mi yapıyorsun ???????☺☺?
Bendeki ot detayları şeyi ortada veya düşükte duruyor. Boşa FPS. Önemli olan yol gökyüzü yansıma ve tır detayları.Hakkatten oyunda bile yollar boş. Karantina uygulanmış sanırım
ETS 2 de herşey güzelde Etraf Canlılılığı biraz düşük kalıyor. Doğal oyuna benzemiyor. Bende silecem böyle gidişle boşuna yer kaplıyor![]()
Bendeki ot detayları şeyi ortada veya düşükte duruyor. Boşa FPS. Önemli olan yol gökyüzü yansıma ve tır detayları.
2012'den kalma oyun. Baktılar iş yapıyor, 3'ü çıkarmadılar. Şöyle hayvan gibi grafikleri olan bir Ets3 gelse fena mı olur?![]()
Oculus alacak para nerdeoyunu vr ve direksiyon ikilisi ile deneyeceksin bir de. çok farklı bir his.
Car mechanic simulator gibi modu olsaydı. Tekerlek filan patlasa düşüp değişsekte. Yada ne bileyim ateşleyici bozulsun motor düzgün çalışmasın kaportayı açıp motorun sağına soluna bakıp olayı çözmeye çalışalım.Bendeki ot detayları şeyi ortada veya düşükte duruyor. Boşa FPS. Önemli olan yol gökyüzü yansıma ve tır detayları.
2012'den kalma oyun. Baktılar iş yapıyor, 3'ü çıkarmadılar. Şöyle hayvan gibi grafikleri olan bir Ets3 gelse fena mı olur?![]()
bilgisayar yok ?Ne dinliyorsunuz'dan özenti.
Ne oynuyorsanız buraya da ss veya oyunun adını atarsanız oyun arayanlara vs. yardımcı olabiliriz forum sakinleri.
My Summer Car oynuyordum bir ara. Çok teknik oyun onlar. Arabanın altını vuruyorsun parça düşüyor falan Ets2'nin oyun zevkini bırakmaz.Car mechanic simulator gibi modu olsaydı. Tekerlek filan patlasa düşüp değişsekte. Yada ne bileyim ateşleyici bozulsun motor düzgün çalışmasın kaportayı açıp motorun sağına soluna bakıp olayı çözmeye çalışalım.
İndirmek istemişim ama görsel taraftan cezbetmediğine göre onu elemiştim. Listeme ekledim sağolMy Summer Car oynuyordum bir ara. Çok teknik oyun onlar. Arabanın altını vuruyorsun parça düşüyor falan Ets2'nin oyun zevkini bırakmaz.
Ben direk telefona ppsspp diyimMobile Legends diye bir oyun oynuyorum mobilde, bilgisayarda da Lara Croft oyunları sardı bu aralar, arada PUBG’de giriyorum arkadaşlarım teklif ederse fakat bir süre sonra siragelen oyunlar sıkıcı oluyor.
ppsspp uygulamasını baya kullandım. Sıkıllyor insan bir yerden sonraBen direk telefona ppsspp diyim
aaa BF5 kanser oyun ??
Ahahahah bendeki koleyksiyon gibi birşey araştırsanız o klasörde taş patlasa 10 saatim varaaa BF5 kanser oyun ??
company hereos iyimi ya bende indirmeyi düşünüyorm
ben Company of heroes 2 indircemde sence güzelmi oyunCompany of heroes en en düşük ayarda 5-10 FPS alıyorum ama oyunun başında 20-30 filan galiba.
God of war oyunlarini bitirdim sardi beni bayappsspp uygulamasını baya kullandım. Sıkıllyor insan bir yerden sonra![]()
1 olanı güzel aslında ama bende 5-10 fps aldığım için pek deneyimliyemedim call of duty'nin red alert tarzı birşey ama daha iyisi.company hereos iyimi ya bende indirmeyi düşünüyorm
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben Company of heroes 2 indircemde sence güzelmi oyun
Böyle arıntıyı ilk kez görüyorum. Modlarla eklenmiş mi?
Son güncellemelerle ve DLC'lerle galiba. Az önce de polis gideceğim yolu kapatmıştı. Navigasyon son anda başka rota çizdi ama ben polislerin yanından sessizce geçtim.Böyle arıntıyı ilk kez görüyorum. Modlarla eklenmiş mi?