- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 15,169
Ne diyorsun sen?Benimkini söyleyeyim
Windows 10 Pro ve Linux Mint ve Windows 7
16 Gb Ram
8 Gb 1070 Ti Vulcan
Msi MEG Z390 Anakart
İ9-9900 İşlemci
ets 2 yi korsan nası indiririz
Korsan değil Orijinal oyun benimki. Korsan içeriğe de destek vermiyoruz.ets 2 yi korsan nası indiririz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne ara kurdun, ne ara oynamaya başladın.Ekli dosyayı görüntüle 76070
Manjaro KDE üzerinde GTA Türk
Bakmayın öyle Wine çalışıyor mu diye açtım. "SEAWAYS" yazmak gibisi yok
Windows'da vardı. O diskten açtım.Ne ara kurdun, ne ara oynamaya başladın.
SüperEkli dosyayı görüntüle 76070
Manjaro KDE üzerinde GTA Türk
Bakmayın öyle Wine çalışıyor mu diye açtım. "SEAWAYS" yazmak gibisi yok
O karede vezir ya da fil vardı sanırım.Hocam o piyonu neden oynadınız. 3 hamleye mat var.
O karede vezir ya da fil vardı sanırım.
Dört hamlede mat.
Siyahın atı ve kalesi düştükten sonra b3'ü f7'ye çekerse, oyun uzar. Gerçi o karede hangi taş vardı da almışım onu tam hatırlamıyorum. Oyun değerlendirmesinde de hata, büyük hata, kaçan galibiyet "sıfır" olarak gösterilmiş.Senin içinde 3 hamlede mat var. O piyonla oynamak yerine kalenizle ati yerseniz rakip senin kalemi yemek zorunda eğer kalesini kaybetmek istemiyorsa yicek. Eğer farklı bir kareye çekerse sende kaleyi onun önüne cekiceksin ve aynı anda şah ve kaleye baskı uygulicaksin ve kaleside gidince oyun bitiyor artık. Ama adam yerse sizin kalenizi sizde vezirle onun kalesini yiyence şah olucak ve gidebilecegi tek bir kare var. Oraya gitti mi kaleyi en üste çekerseniz şah mat 3 hamlede kesin mat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam arada atalım satranç ben bayadır oynamıyorum. Fena olmaz.
Profesyonel olarak satranç oynuyor musunuz ?Siyahın atı ve kalesi düştükten sonra b3'ü f7'ye çekerse, oyun uzar. Gerçi o karede hangi taş vardı da almışım onu tam hatırlamıyorum. Oyun değerlendirmesinde de hata, büyük hata, kaçan galibiyet "sıfır" olarak gösterilmiş.