- Reaksiyon puanı
- 9,389
DDR4 8 gb al destekliyorsa. Ddr3 16'dan iyidir.o zaman senin dediğine uyarsam bu ramleri satıp 512 mb ram alacam şimdi :dddd
Böyle gidişle Tahminimce Hele önünde daha 30 Milyon yıl varEkli dosyayı görüntüle 68775
20 million years later...
Hayatımız zaten oyun Aksiyon+Simulasyon+Stratejik+Yarış+Dövüş+SevişOyun oynamıyorum. ?
bombardıman uçaklarını severim,en güzeli millet birbiriyle kapışırken,ben hava alanlarını bombalamaya giderdim,bazen uçakları hava alanında bombardıman yaptığım olurdu,tabi sonradan şirket uyandı öncelik hakkı lojistik alanlara verildi,benim nişancılıkta berbat ,bombardıman uçaklarıyla bende milletin arasına dalıyorum,vurulana kadar eğlenceye devam@crow88 War thunder oyununun Özet videosu hakkını vermiş. Kanın son damlasına kadar savaşmak işte bu demektir...
Şuna bu kadar zamanı nasıl harcadın anlamadım oysaki yarım saatlik işi vardı
Efendim???Şuna bu kadar zamanı nasıl harcadın anlamadım oysaki yarım saatlik işi vardı
Haklısın ama bi yerden sonra sıkılıyor insan.. Sıkılmadığım tek oyun Metin2Hayatımız zaten oyun Aksiyon+Simulasyon+Stratejik+Yarış+Dövüş+Seviş
Sırada 5000 parça ve üzeri yapbozlar var.
1000'den 5000'e çıkamam birden.Sırada 5000 parça ve üzeri yapbozlar var.
Toplamda (yaklaşık olarak) kaç saatini aldı? Örnek resimden faydalandı mı? Yoksa hiç bakmadan mı parçaları birleştirdin?1000'den 5000'e çıkamam birden.
Biraz 1000'de takılayım. Sonra 1500, 2000 diye arttırırız.
1.5 hafta içinde yaklaşık 10-20 saatimizi almıştır. Tabii ki kutuya bakarak yaptık.Toplamda (yaklaşık olarak) kaç saatini aldı? Örnek resimden faydalandı mı? Yoksa hiç bakmadan mı parçaları birleştirdin?
Bir taktik anlayış belirledin mi? Sana nasıl bir kazancı oldu?
Bir sonraki seviye: Yine aynı yapboz ama başlamadan önce, tamamlanacak olan görsel her seferinde güzelce incelenecek ve parçalarla işlem yapıldığı sürece resme bakılmayacak. Hadi bakalım. (Kolay gelsin.)1.5 hafta içinde yaklaşık 10-20 saatimizi almıştır. Tabii ki kutuya bakarak yaptık.
Taktik olarak ise kenarları yaptıktan sonra objelere yoğunlaştık. Sonra bir ara parçaları renk ve şekile göre ayırdık gibi...
Kazanç olarak ise baya sabrımızı sınadı.
Televizyon izlemek yerine onunla uğraştık, kaliteli vakit geçirdik.
Evet derdim ama yapıştırdım bile.Bir sonraki seviye: Yine aynı yapboz ama başlamadan önce, tamamlanacak olan görsel güzelce incelenecek ve parçalarla işlem yapıldığı sürece resme bakılmayacak. Hadi bakalım. (Kolay gelsin.)
Ben onu battlefield vietnam da yapıyordum bi harita var uçaklar falan kalkıyor sadece birde askeri tekneler ben alıyordum jeti bırakıyordum bombayı bölgeye kıyamet kopuyordu ve en iyisi Arma 3 de.bombardıman uçaklarını severim,en güzeli millet birbiriyle kapışırken,ben hava alanlarını bombalamaya giderdim,bazen uçakları hava alanında bombardıman yaptığım olurdu,tabi sonradan şirket uyandı öncelik hakkı lojistik alanlara verildi,benim nişancılıkta berbat ,bombardıman uçaklarıyla bende milletin arasına dalıyorum,vurulana kadar eğlenceye devam
evet bu duyguyu bilirsintoptan temize havale,ama online oynarken, bunu uçağı kalkmak üzere olan oyuncuya yapınca o suratı görmek lazım.Ben onu battlefield vietnam da yapıyordum bi harita var uçaklar falan kalkıyor sadece birde askeri tekneler ben alıyordum jeti bırakıyordum bombayı bölgeye kıyamet kopuyordu ve en iyisi Arma 3 de.
Abi benim geçirdiğim duyguya bak bir hele. Haaaa dedim sonunda bir milyon tuttura bildim Yamuk kala kafama kaynar sular döküldü. Önde ölan 1 Milyon tutuyordu meğerse arkadada 1 Milyon varmış. Şansıma ne yapayım beeee Tühhhhh Nasıl sinirlerim bozuldu gece gece yaaaa. Direk kapattım oyunu.evet bu duyguyu bilirsin