Ne Önerirsiniz

muzaffer78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu sıraları telefon almayı gözüme kestirdim. (Şuanki telefonum Nokia 5800 xpm)

Şu 3 telefon arasında kaldım

-Samsung Galaxy s3
-Samsung Galaxy s4 mini

Max 1300 tl felan verebilirim.

Sizce bu telefonlardan hangisi iyidir ? Seebepleriyle birlikte yazarsanız sevinirim.

Telefonumda:
Oyun oynarım (subway surf vb.)
Arka kamera önemli (fotoğraf çekerim)(8mp felan yeterli)
Şebeke üzerinden görüntülü görüşürüm (ön kamera önemli)
İnternete girerim.
Arayüz önemli hoş ve güzel olsun
Hızlı ve akıcı olsun
^^^duruma göre bunlardan bazılarını kesebilirim.

--Bide benim için nedense her güncellemeyi alması önemli nedense içimde öyle bir şey var. Benim telefonum en güncel sürümde olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En güncel sürüm için Nexus 4 alacaksın. Onun dışında Samsung var o da iyi güncelleme veriyor.
S4 mini; S3'e karşı açık ara performansda önde olan bir telefon. Güncellemelerde de önde olacaktır. Yalnız şimdiki akıllı telefonların bazılarında görüntülü görüşme olmuyor. Önündeki kamerasından sadece internette görüşebiliyorsun. Senin için çok önemli bir özellik ise almadan araştır. Tavsiye edebileceğim modeller:

Nexus 4
Samsung S4 mini
Xperia SP
Bütçe yeterse LG Optimus G

Bunların dışında bir de Windows Phone'lar var. Onlar da uzun süre güncel kalan telefonlar olacaktır. Lumia 925 var. Ama bence Lumia 720 yetecektir diye düşünüyorum. Oyun bulma konusunda bazı sıkıntıları var ama... Mesela subway Surfers yok...

muzaffer78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şebeke üzerinden görüntülü görüşme benim için önemli.

3g görüntülü görüşme yapabilen telefonları önerseniz ?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
S3 tabikide 1,5 GB RAM seni aldatmasın performans olarak S4 Mini hiç iyi bir telefon değil Subway Surf de bile kasıyor performans dışında aralarında çok büyük farklar yok bir de o fiyata bulabilirsen Nexus 4 al bir de Xperia SP var ama kamera arasında en iyisi S3 gibi gözüküyor yani birini alacaksan diğer özelliği feda edeceksin

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Güncelleme istiyorsan bırak S3'ü, S4 mini'yi. Nexus 4 Al o zaman. :)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlk önce bir veya birkaç özelliği elemen lazım.
Kamera konusunda aralarında en iyisi S3.Hızda,akıcılıkta,internet hızında,oyun performansında ve güncelleme desteğinde Nexus 4.Arayüz konusu ise kişiye göre değişir.Bana kalırsa Nexus 4 al.Eğer arayüzünü beğenmezsen launcher yükleyerek
değiştirebilirsin.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Nexus 4 , lg optimus g, ya da bekleyin

Nexus 5, lg g2 fiyat duşumu