Ne olur yardım edin çıldırıcam!!

knucklebone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bilgisayarım xp professional ve modemi baslattıgımda ekrana mavi bir kutu geliyor bağlantısını yap diyen bir yazı yazıyor kullanııcı adı ve parola isteyip duruyor cok canm sıkıldı dk bası geliyor bilen biri yardm etsin n olur )=?

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bilgisayarına virüs bulaşmış:)

iyi bir antivirüsle taratabilirsin.çözüm olmazsa sistemi geri yükleme seçeneği senin için en kolayı olacaktır.ancak bu sorun ne zaman ortaya çıktıysa o günden daha önceki bir güne geri yükleme yap.

not:bazı yaptığın ayarlar sistem geri yüklemeden sonra değişebilir.yani geri yükleme olarak seçtiğin gündeki ayarlarına geri döner.o günden sonrakileri tekrar düzenlersin.

kolay gelsin...

knucklebone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insallah cozum olur kardes f-scure anti virüsle taratyrm.Bir de geri yüklemeyi nasıl yapıyorduk?calıstırdan ne yazınca cıkıyodu unuttum:DBU arada ck saolasn...

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
başlat-yardım ve destek-sistemi geri yükleme-bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle-tarih seç-onay

yanlız şu verdiğin linki kaldır istersen millet yanlışıkla tıklayıp başına iş açmasın:)

kolay gelsin...

knucklebone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımlarınız icin 2nizde cok tesekkürler ins kurtulcamD:

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
yardımlarınız icin 2nizde cok tesekkürler ins kurtulcamD:

başlat çalıştır a msconfig yaz en başta sağda başlangıç var orya gir bilmediğin bütün isimleri kutulardan kaldır tamam de bilgisayarı yeniden başlat.

knucklebone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başlat çalıştır a msconfig yaz en başta sağda başlangıç var orya gir bilmediğin bütün isimleri kutulardan kaldır tamam de bilgisayarı yeniden başlat.

lazm olan biseyide kutudan kaldırırsam bisey olurmu ki)=?

15963210

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı Programlar Var Pc Nin Ekranını Açılmasını Sağlayan Windows.exe Veya Exploler.exe Gibi Bir Şeydi Onları Kaldırmadığın Sürece Sorun Olmayacaktır.

Devilsh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malware cleaner programı indir ve sorunun hallet.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ne fark eder bilmiyorum ama Bu soruyu bir daha sorma de kapat Gsbagvsahs