Ne oldu sana SDN

cikofdx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Forum artık güvenli değil sanırım ayrıca konuyu yanlış yere açtıysam af ola

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben bir hata olduğunu düşünüyorum.
SDN'de olacak değil.
Hem F-Secure'un birkaç benzer hatasını da görmüştüm

Reaksiyon puanı
10,327
ben böyle bir uyarı almadım şimdiye kadar. ayrıca avg antivirüs kullanıyorum, bir sitede sorun olunca haberdar ediyor. ki burası için böyle bir uyarı da almadım.

yalnız, SDN diğer hiçbir sitede olmayan bir yavaşlıkla açılıyor, bir konudan diğerine geçerken biraz problem yaşadığımı söylemeliyim.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben böyle bir uyarı almadım şimdiye kadar. ayrıca avg antivirüs kullanıyorum, bir sitede sorun olunca haberdar ediyor. ki burası için böyle bir uyarı da almadım.

yalnız, SDN diğer hiçbir sitede olmayan bir yavaşlıkla açılıyor, bir konudan diğerine geçerken biraz problem yaşadığımı söylemeliyim.

Reklamlardan dolayı olabilir :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
f-secure de veriyor bunu sadece bir kaç defa da f-secure ye mesaj attım ama değişmedi.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende f-secure kullanıyorum chromeda böyle bi sorun yok firefoxta başıma gelmişti ama büyük bi problem değil izin verip devam edince yine siteye giriyor. Bu aslında f-secure'den değil f-securenin tarayici eklentisinden kaynaklanıyor onu devre dışı bırakın zaten interneti yavaşlatmaktan baska bi ise yaradığı yok. Neden engellediğine gelince sitede torrent, warez vs riskli sınıftaki paylasım konuları dolu o yüzden çok şaşırmamak ama çokta dikkate almamak lazım. f-secure sağlam yazılım memnunum.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
F-secure'a güven olmaz, zamanında bir ay denemiştim ve hiç programsız bilgisayar onunla eş değer güvenlikte oluyor bence :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sencede abartmıyormusun? bide 3 farklı yazılım hata vermişken.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Avira da geçen Piriform sitesinden Ccleaner indirecekken izin vermedi, ben de gittim başka yerden indirdim. Arada böyle saçmalayabiliyor tüm antivirüsler.