Ne olacak bu Lost'un hali?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bugün, 5. sezona ait 3 bölümü art arda izledim.

Ne olmuş bu diziye böyle.

Olay çok farklı bir yere gitti.

Sonunu tahmin edebilenler var mı?

Bu arada Anna Lucie'yi gördüğüm için çok mutluyum.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ahh birde ben bilsem kafayı yediriyolar yaa piskolojim değişti zaten herşeye kuşkulu bakmaya kafamda stratejiler kurmaya başladım bunların yüzünde

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bence senaristler de ne olacağını bilmiyorlar :D

inşallah "buraya kadarmış" demezler.

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence olayların yonlerını dahada değiştiriyorlar çunku bır suru teori ortaya atıldı..Dahada merak ettırecekler bızi daha da dusundurecekler daha da turettirecekler teorileri... dahada dahada işte bilmiom dahada:wassat:....

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Bugün, 5. sezona ait 3 bölümü art arda izledim.

Ne olmuş bu diziye böyle.

Olay çok farklı bir yere gitti.

Sonunu tahmin edebilenler var mı?

Bu arada Anna Lucie'yi gördüğüm için çok mutluyum.

Sorudan çok cevap ağırlıklı bir sezon olacakmış, öyle söylüyo yazarlar
Bu arada bir tanede S05E00 bölmü izlemenizi tavsiye ederim...:icon_:

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Valla ben Türkçe versiyonundan gidiyorum oda 3. sezonda daha :) ama kafam allak bullak oluyor bazen :) Hele bi bitirseler diziyi de anlasak herşeyi :)

Cursed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence senaristler de ne olacağını bilmiyorlar :D

inşallah "buraya kadarmış" demezler.

bildiğim kadarıyla senaristler seneye bitecek olan bu dizinin, yani 6. sezonun sonuna kadar ki bütün bölümleri yazmışlar ve ne olacağını bayağı iyi biliyorlar:) olaylara gelince back to the future serisinden sonra zamanda yolculuk olayını izlerken zevk aldığım 2. seyirlik keyif diyebilirim efenim:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bir diziyi çok uzatırsan ister istemez sapıtıyor.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
so5e00 derken promo yu mu kastettin ??

edit: kaberdey in peşinden yazıyım dedim araya 5 kişi yaşı yazmış ne ara yazdınız yaaa :D

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
4 sezon için 32 ytl para istiyorlar yahu
internet sınırsız olsaydı güzel olurdu ama

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardes ver adresını gonderım sana hepsi var ya ne odicen..

daysleeper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben biriktiriyorum, zor dayanıyorum artık izliycem yakında :D

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
senaristlere burdan allah razı olsun demek istiyorum. diziyi gerçekten mükemmelleştirdiler bu sezonda. artık diziyi tavsiye ettiğim kişiler IQ seviyesi yüksek yada biraz izafiyet okumuş kişiler olmaya başladı. diğerlerine 'boşver seni sarmaz' :) diyorum. bu arada s05e03e kadar aklına soru takılan varsa anlatabilirim. tabi senaristlerin gösterdiği yada ima ettikleri kadarıyla..:)

ha bu arada lostseverlere jj abramsın senaristliğini yaptığı fringe adlı diziyi tavsiye ediyorum. csi x-files tarzı bi dizi fakat işin içine jj girince neler olabileciğini tahmin edebilirsiniz sanırım.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
yıllarca tonlarca film izledim, bir gün lost'a başladım. muhteşem bir giriş, güzel yayılan bir dizi, merakla izleniyordu. birden, sanırım 4. sezonda bayıldı. flashbackler, futureback(!) mi denir olmaya başladı. filmin başındaki esrar saçmalamaya başladı, konu bayıldı ve abuklaştı.
o tür güzel bir giriş sonunda dizinin buralara gelmesi bence merak, heyecan için olmadı ama her ne olduysa bu yapımcılarının zihnen bayıldığını gösteriyor. hani adadaki esrar uzaylılara bağlansa bence daha sempatik olurdu.
her ne ise. 4. sezondan sonra tekrar izlemeyeceğim. bana göre ilk tadı kaçtı. sanırım bunca abukluktan sonra meşhur Yalan Rüzgarı dizisine dönecek.

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fantoma ne bekliyodun? robinson crusoe tarzı adada yaşam mücadelesi veren insanlar silsilesimi olacaktı konu?
ayrıca futureback çok komik bi kelime olmuş. doğrusu flashforward..

HeLLxXx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dizide biçok şey anlaşıldı.Artık adayı yeniden bulup herşeyi düzeltmek kaldı bizimkilere :):)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
sevgili astronash,
elbette robenson tarzı bir dizi beklemiyorum da, 4 sezonun çoğunda soluk soluğa giden dizinin 4. sezonda bayılıvermesine bir anlam veremedim. abuklaştı demem oradan geliyor.
flashforward uyarın için sağol. :)

Reaksiyon puanı
189
bu ne yaw herkes lostcu olmuş :D neyse bende 1-2 gün önce başladım indikçe izliyorum harbiden iyi sardı bu lost beni. süper bi diziymi. prison break'i de izledim bundan önce o lost kadar sarmadı...

konsolos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben ilk 4 sezonun tamamını izledim ama 5. sezona daha fırsat bulamadım. hazır daha başlamamışken sizce 5. sezonun tamamı bitince mi izlemeye başlasam, sarımsaklamasak da mı saklasak?

edit: bir de ekşi'dekiler 5. sezondan ballandıra ballandıra bahsediyorlardı.

katironni

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben ilk 4 sezonun tamamını izledim ama 5. sezona daha fırsat bulamadım. hazır daha başlamamışken sizce 5. sezonun tamamı bitince mi izlemeye başlasam, sarımsaklamasak da mı saklasak?

edit: bir de ekşi'dekiler 5. sezondan ballandıra ballandıra bahsediyorlardı.

bence hiç ara verme.çünkü zaten çok karışık o arada diğer sezonları unutursun.böyle daha heyecanlı.zaten yeterince bekledik.5.sezon için.ama bana göre 5. sezon 4.sezondan çok üstün çok heyecanlı.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
senaristlere burdan allah razı olsun demek istiyorum. diziyi gerçekten mükemmelleştirdiler bu sezonda. artık diziyi tavsiye ettiğim kişiler IQ seviyesi yüksek yada biraz izafiyet okumuş kişiler olmaya başladı. diğerlerine 'boşver seni sarmaz' :) diyorum. bu arada s05e03e kadar aklına soru takılan varsa anlatabilirim. tabi senaristlerin gösterdiği yada ima ettikleri kadarıyla..:)

4. sezondan itibaren bazı Lost severler diziyi sevememeye başladı. Bu yüzden bilim-kurgu sevmeyenler diziye hiç başlamasın ya da ilk 2 sezondan sonrasını seyretmesin.

bildiğim kadarıyla senaristler seneye bitecek olan bu dizinin, yani 6. sezonun sonuna kadar ki bütün bölümleri yazmışlar ve ne olacağını bayağı iyi biliyorlar:) olaylara gelince back to the future serisinden sonra zamanda yolculuk olayını izlerken zevk aldığım 2. seyirlik keyif diyebilirim efenim:)

Kesinlikle baştan yazılmış bir senaryo var. Yoksa PB gibi ne yapsak da diziyi devam ettirsek diye gitselerdi işin içinden çıkılmazdı. Zaten içinde zamanda yolculuk bulunan hemen hemen her filmde mantık hataları bulunuyor. Böyle bir risk alamazlar.

İlk üç bölümde gerçekten birçok ipucu verdiler. Sezon bu şekilde devam ederse çabuk çözülür.

Bu arada 10 bölümün yayınlanma tarihleri verilmiş. Acaba sezon 10 bölümden mi oluşacak? 17 bölüm çekilecekti bildiğim kadarıyla.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Zaman kavramı kalmadı. :surprised:

Şimdilik eski heyecanı yakalayamadım ama güzel şeyler olacak gibi.

Keşke ben de zamanı geri alabilseydim. :(

Acil Destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben internetten bayagı uzak kalmısım ne zaman cıktı 5.zezon ya :D

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben lostu bi siteden takip ediyorum [link yok]
orda 3. bolume kadar var sadece.. En son kaçıncı bolum cıktı_? Ve nerden takip ediyorsunuz (tv=Dsmart :S)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
En son 3. bölüm yayınlandı. Yarına 4. bölüm internete düşer.