Tabi değer ne onu bilmiyorum4gb 2x takarsan naz yapmaz bence....
Tabi değer mi?
2 slot var 2 gb 2 tane taksam olurmu birde ramin işlemciye alakasi varmi yani4 gb destekleme gibi bisey yaparmi işlemcimax 4 GB a kadar ram desteği var.
Birde maksimum kac ghz ram takabilirimmax 4 GB a kadar ram desteği var.
Ddr2Benim antikada max.2gb iken 2x2gb taktim kullandi ddr2 mi? Ddr3 mü?
Ddr2 x2 zaten 2 slot var hepsine 2gb taksam olurmu butün slotlari doldurmamin sakıncasi varmiDdr2 4gb ram zor bulunuyor yeni toplamak daha mantikli olur.
Hayır o slotlar ram takılsın diye var zaten neden sakıncası olsun.Anakart maksimum 4 GB destekliyor,sen 2 tane 2GB alacaksın 2x2=4GB ramın olacak.Ddr2 x2 zaten 2 slot var hepsine 2gb taksam olurmu butün slotlari doldurmamin sakıncasi varmi
Peki en fazla kac hz takmaliyımHayır o slotlar ram takılsın diye var zaten neden sakıncası olsun.Anakart maksimum 4 GB destekliyor,sen 2 tane 2GB alacaksın 2x2=4GB ramın olacak.
800mhz ye kadar destekliyor,overclock ile 1066 ye kadar destekliyor.Peki en fazla kac hz takmaliyım
Gta 4 oynuyorum story de sistemim intel pentium dual core 2.50 ghz ekran karti nvidia geforce g210 anakartim utte zaten 1 50 gb ramim var ama cok kasiyo bende 4 gb ram yapmayi planliyorum sizce işe yarar mi800mhz ye kadar destekliyor,overclock ile 1066 ye kadar destekliyor.
O nedir baştada söylediğim gibi bilgisayarlar ile pek bi bilgim yok açıklarsaniz sevinirimP5KPL AM-SE alın.
aliexpressten ucuza 1156pin anakartı bulun ve i3 530 filan takın.Bana ne kadara mal olur
Hepinize teşekkür ederim beni bilgilendirdiginiz için iyi aksamlar dilerimO sistemle GTA 4 oynanması için biraz parça değişimi şart,ramı artırsan bile ekran kartı düşük kalıyor,oyunların kalbi de ekran kartıdır zaten,ama tabi ki ramde önemli GTA 4 1.50GB ramdan fazlasını ister.Düşük bir bütçeye göre şunları öneririm;
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anakart eski,o anakartın desteklediği parçalar şuan sıfır yok.Ekran kartı sıfır alınabilir belki ama işlemci ve ram 2. el olmak zorunda.İlla 2. el oldu diye bozulacak diye bir şey yok,4 yıl önce 4x2=8GB ram almıştım hala kullanıyorum bozulma yok.full 2.el bunlar bozuk filan olabilir ve 2-3 hafta sonra elinde kalır.
Benim amacım zaten ram yükseltip gta 4 un kasmamasini sağlamak sence şuanki haline 2x4gb800mhz ram taksam kasmaya devam edermiAnakart eski,o anakartın desteklediği parçalar şuan sıfır yok.Ekran kartı sıfır alınabilir belki ama işlemci ve ram 2. el olmak zorunda.İlla 2. el oldu diye bozulacak diye bir şey yok,4 yıl önce 4x2=8GB ram almıştım hala kullanıyorum bozulma yok.
Neden bende intel pentium dual core e5200 2.50 ghz işlemci var anakartim da üstteki gibi ekran kartini söyledim yani bunu 4 gb ram yapamazmiyım4 gb drr2 ram sadece amd işlemcili pc ler için yani alamazsınız.
4GB yaparsın,Vector 8GB yapamazsın dedi,sen 2x4 yazmışsın bu da 8 ediyor.Neden bende intel pentium dual core e5200 2.50 ghz işlemci var anakartim da üstteki gibi ekran kartini söyledim yani bunu 4 gb ram yapamazmiyım
Pardon benim hatam yanlış yazmişım4GB yaparsın,Vector 8GB yapamazsın dedi,sen 2x4 yazmışsın bu da 8 ediyor.
4 gb yaptim diyelim gta 4 ve benzeri 2013 e kadar oyunlari kaldirir mi hemen hemen4GB yaparsın,Vector 8GB yapamazsın dedi,sen 2x4 yazmışsın bu da 8 ediyor.
Ve evet ram artırsan bile kasar,yukarıda açıklama yaptım zaten.
GTA 4 kasar ekran kartını değiştirmen gerek.Pardon benim hatam yanlış yazmişım
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 gb yaptim diyelim gta 4 ve benzeri 2013 e kadar oyunlari kaldirir mi hemen hemen
sistemin gta 4 e fazlasıyla yetiyor ve zaten gta 4 açmak için ekran kartı çizim metodu dx 10 desteklesin yeter ve 3D analyze ile optimize edebilirsin.![]()
GTA 4'ün sistem gereksinimleri açıklandı (PC)
Rockstar Games tarafından geliştirilen Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonun tavsiye edilen sistem gereksinimleri açıklandı. Oyunun PC versiyonu gr...www.merlininkazani.com
Metro last light COD Modern warfare 2GTA 4 kasar ekran kartını değiştirmen gerek.
O zamana kadar bir sürü oyun var,belirli bir oyun var mı aklında.
GT 210 GTA 4 için yeterli bir ekran kartı değil,800x600 de bile 25-45 fps te dolaşıyor ki bu çok düşük.sistemin gta 4 e fazlasıyla yetiyor ve zaten gta 4 açmak için ekran kartı çizim metodu dx 10 desteklesin yeter ve 3D analyze ile optimize edebilirsin.![]()
GTA 4'ün sistem gereksinimleri açıklandı (PC)
Rockstar Games tarafından geliştirilen Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonun tavsiye edilen sistem gereksinimleri açıklandı. Oyunun PC versiyonu gr...www.merlininkazani.com