Ne kadar doğru bilmem amaa

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12

> ARKADAŞLAR !!! MİLLETİNİ SEVEN BUNU DİKKATE ALSIN
>
> Son yurtdışı seyahatimde Londra Trafalgar Square'de bir imza kampanyası yapan bir grubun ne ile alakalı olarak imza kampanyası düzenlediklerini merak ederek yanlarına yaklaştım ve başlangıçta gördüklerime şaşırmadım. Çifte standartlığı ve her firsatta ifade eden bu avrupa ülkesinde üç beş eşkiya PKK KADEK adına imza topluyorlardı. Niyetleri teröristbaşının özgürlüğünü kazanmasıymış... Daha önce ifade ettiğim gibi bu şaşırtıcı değil ama imza kampanyasının büyük sponsorlarından birinin ülkemizde de faaliyet gösteren SEVEN-ELEVEN firması olduğunu görünce afalladım. Türkiye'ye döndüğümde gördüğüm bir detay ile şaşkınlığım bir kat daha arttı. Seven Eleven mağazalarının tabelalarındaki renkler tamamı ile PKK bayrağındaki renkler yani adeta PKK-KADEK bayrağı... Ülkemizi seviyor isek bu mağazalardan alış veriş etmeyelim, edenlere de bu durumu iletelim. Bu mesaj ne kadar çok kişiye ulaşır ise ülkemiz adına o kadar yararlı olacaktır.
>
> NOT :e mailden alıntıdır
> Doc. Dr. ILKAY ORHAN
> Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi
> Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü
> Farmakognozi Anabilim Dalı 06330

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
bunu bizimle paylaştığın için çok tşkler ziraatci63
yeri gelmişken tekrar tekrar belirtmekte fayda var;
Arkadaşlar lütfen duyarlı olalım ve boykot ürünleri almayalım!

BacKDooR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazen yanlış bilgiler olabiliyor insanları yanlış yölendirmemek de gerekir, adamların böyle bir riske gireceklerini sanmıyorum. Haa açıkççası ben her zaman yerli malı taraftarıyım, genelde tercihlerim hep böyledir.

Tabi tamamen yerli ürün malesef zor ama alacağım ürün yerine ikame olabilecek Türk malı varsa mutlaka onu seçerim.

Yeri gelmişken ülkemizdeki bir yanlışı belirteyim.
ETİ firması hep yahudi denir, ETİ firmasının sahipleri Eskişehirli bir Türk ailesidir.
Valla isimlerini de okumuştum da unuttum. :(

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
BacKDooR dedi ki:
Bazen yanlış bilgiler olabiliyor insanları yanlış yölendirmemek de gerekir, adamların böyle bir riske gireceklerini sanmıyorum. Haa açıkççası ben her zaman yerli malı taraftarıyım, genelde tercihlerim hep böyledir.

Tabi tamamen yerli ürün malesef zor ama alacağım ürün yerine ikame olabilecek Türk malı varsa mutlaka onu seçerim.

Yeri gelmişken ülkemizdeki bir yanlışı belirteyim.
ETİ firması hep yahudi denir, ETİ firmasının sahipleri Eskişehirli bir Türk ailesidir.
Valla isimlerini de okumuştum da unuttum. :(
ayrıca ''Eti''yi ''Ülker'' satın aldı duyrulur :)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Paylaşım ve bilgilendirme için Teşekkürler

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
rica ederim arkadaşlar vazifemizzdir bu tür şeyleri paylaşıp bilgilendirmek.

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence her gelen maile inanmayın.Adamlar size mail gönderiyor başkalarınada yayın diyor böylece mail adreslerinizi alıp spam yapan yerlere satıyorlar.
Bu adamlar daha önceden bu maili 25 kişiye gönderin microsoft size para versin, burdaki kız kurana vurmuş böyle olmuş (ordaki kız gerçekte yok, bir heykeltraş yaptı ve sitesinde yayınladı ama şarlatanlar tarafından resimler sitesinden çalınıp sizlere mail atılıp danimarkada kız annesi kuran okuyuca kuranı bilmem ne yaptı böyle oldu diye mailler attı) yok peygamberimize kötü karikatür yapan adam yanmış 25 kişiye göndermeyi unutma yok çocuğu babası cezalandırmak için kolunun üzerinden araba geçirmiş sakın 25 kişiye göndermeyi unutma yok üzerinde büyü var 25 kişiye göndermezsen sevgili bulamazsın (bunu yutan amma kek var sevgili bulamam diye adam listesindeki herkese maili atıyo)... Kısacası öyle mailinize gelen herşeye inanmayın.Siz arkadaşınıza mail attınız diye microsoft size tazminat verecek sanmayın...
Aslında çok şey söylerim ama neyse hadi byyyy...

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar kötü bir haberim var :D

"" 19.02.2006 tarihinde, yüzlerce kişinin birbirine iletmesi sonucu elime geçen bir elektronik postanın çok önemli iddialar içermesi dolayısıyla gerçekliğini doğrulamak istedim. Günümüzde İstanbul'un bir çok yerinde şubesi bulunan seven-eleven adındaki market zincirinin PKK adlı terör örgütünü desteklediği yolunda bilgiler içeren yazının yazarı olarak siz gösterilmişsiniz. Bahsi geçen e-postayı aşağıda bulabilirsiniz:

> Son yurtdisi seyahatimde Londra Trafalgar Square 'de bir imza kampanyasi yapan bir grubun ne ile alakali olarak imza kampanyasi duzenlediklerini merak ederek yanlarina yaklastim ve baslangicda gorduklerime sasirmadim. Cifte standartligi ve her firsatta terorizme karsi oldugunu ifade eden bu avrupa ulkesinde uc bes eskiya PKK-KADEK adina imza topluyorlardi.
>
> Niyetleri teroristbasinin ozgurlugunu kazanmasıyimis... Daha once ifade ettigim gibi bu sasirttici degil ama imza kampanyasinin buyuk sponsorlarindan birinin ulkemizde de faaliyet gosteren SEVEN-ELEVEN firmasi oldugunu gorunce afalladim. Turkiye'ye dondugumde gordugum bir detay ile saskinligim bir kat daha artti. Seven Eleven magazalarinin tabelalarindaki renkler tamami ile PKK bayragindaki renklerle ayni; yani adeta PKK-KADEK bayragi...
>
> Ulkemizi seviyor isek bu magazalardan alis-veris etmeyelim, edenlere de bu durumu iletelim.
>
> Bu mesaj ne kadar cok kisiye ulasir ise ulkemiz adina o kadar yararli olacaktir.
>
> Dr. ILKAY ORHAN
>
> Department of Pharmacognosy
> Faculty of Pharmacy
> Gazi University
> 06330 Ankara-Turkey

Bu yazıyı sizin yazıp yazmadığınızı öğrenme arzusu içindeyim çünkü mesajın sahte ve içeriğinde bir art niyet olduğu endişesini taşıyorum. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

CEVAP
Kesinlikle bana ait degil.Seven-eleven e-maili ile hicbir ilgim
bulunmamaktadir. Bana da imzasız fwd e-mail olarak gelen bu e-
maili ben de fwd ederken adim ve adresim otomatik olarak
eklendiginden, olayi ben anlatmisim gibi algilanmis. Oysa
hayatimda hic ingilterede bulunmadim ve boyle bir olaya kesinlikle
sahit olmadim. Dolayisiyla olayin muhatabi ben degilim.Lutfen size
gonderenlere de bunu fwd etmenizi ve sahsimla ilgili bir yanlis
anlasilma oldugunu belirtmenizi rica ediyorum. Bundan sonra bana
sormadan bu maili benim ismimi kullanarak gonderenlere de dava
acacagim.
Iyi gunler
ILKAY ORHAN ""

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ayrıca piyasada bikaç program var.Bu programlar sayesinde admin@shiftdelete.net veya admin@microsoft.com olarak çok kolay şekilde istediğime spam atabiliyorum.Hatta adamlar o kadar azıtmışki size mail atıyorum bakıyosunu gönderen olarak kendinizi görüyosunuz veya gönderen yok..
Mail kutunuza her gelene atlamayın...