• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ne iş Yapıyorsunuz?

petrol ve doğalgaz mühendisliği öğrencisiyim, kısmetse pompacı olacam :D

play station 3 salonum ve bilgisayar satış servis işi var kısmetse 2 ay içinde bir de kafeterya tarzı bir iş yeri açacağım :D

Suan ögrenciyim :) Eylül ayındaki ortalama yükseltme sınavlarından gecemesem emekli olacam :D

3d Gorsel efekt ve Animasyoncu.
bide arayuz tasarimi yapiyorum internet bazli oyunlar icin.

Endüstriyel otomasyon sektöründe çalışıyorum. Elektrik teknikeriyim bir buçuk senedir bu sektörün içindeyim :D

Bilgisayar teknisyeniyim toptancı bi arkadaşla paslaşarak çalışıyoruz kendimin patronuyum :D Aynı zamanda yaşamaya da ÇALIŞIYORUM :D

Freelance yazılım ve tasarım'ın yanında bilgisayar mühendisliği öğrencisiyiz...

karanlık işler yapıyorum komplo ve entrika teorileri üretmekle meşgulüm buaralar

hepimizi toplasan bir tane adam akıllı meslek çıkmıyor nan (ben dahil):D. aylık geliri en düşük forum biziz herhalde. bir de diyoruz müyap neden o kadar forum arasında bizimle uğraşıyor. fakiriz nan biz :( :D

öğretmenim. mesleki bunalımdayım. bu aralar çok sık oluyor acaba yanlış meslek mı seçtim diyorum. Öyle işte :)

[video=youtube;tAM_Wm4YhQ8]http://www.youtube.com/watch?v=tAM_Wm4YhQ8[/video]

Yok mu bi millet vekili çocuğu bi mod'luk yer boş :P

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] :D :D :D :D :D :D :D Bilişim Sektöründeki distribütör firmada Network & Security departmanında Internal IT olarak çalışıyorum. Söylerken çok havalı oluyor da işte.. :)

Yakından tanıdığınız bir e-ticaret sektörü firmasında kategori yöneticisi ve bilgisayar-donanım kategorisi sorumlusuyum, şimdi firma ismi vererek ifşa etmeyeyim kendimi :)

Grafiker , Bankacı, etüt merkezi açıcaz kısmetse yakında :)

Görsel sanatlarda , grafik web tasarımcıyım aynı zamanda reklam yazarlığı ve proje modelleme yapıyorum.