• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ne düşünüyorsunuz?

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Ben 8. sınıfım pandemideyken biz gittik okula sınav olduk ama ondan sonra 1 hafta sonra fln okullar kapandı ve hala sınav olmayan okullar vardı ve şimdide sınavlar ertelendi adalet?

Çok daha iyi durumdasınız bizden, dokuzuncu sınıfım ve 2 kez ertelendi. 2. dönem olacağız ve aşırı fazla konu birikecek.

Sen sınav oldun diye şikayet ederken olmayanlar sonrasında daha fazla konudan sorumlu olarak sınav olurlarsa adalet mi dersin şimdi buna ?

Sen sınav oldun diye şikayet ederken olmayanlar sonrasında daha fazla konudan sorumlu olarak sınav olurlarsa adalet mi dersin şimdi
bide şu açıdan bakarsan olaya sınavlar 20 soru herkonudan 1 soru olsa çalışacak baya zamanları var bide buradan bakın derim ama olan oldu daha irdelemiyorum

Çok daha iyi durumdasınız bizden, dokuzuncu sınıfım ve 2 kez ertelendi. 2. dönem olacağız ve aşırı fazla konu birikecek.
Valla bizde okulların açıldığı ilk 1-2 hafta ders işlemedik günde 3 sınava girerek tüm sınavları yaptık o zamanlar şikayetçi oluyodum şimdi iyi ki olmuşuz diyorum :d

Bu bilerek yapılan bir şey değil, salgın artınca oldu bu. Burada adaletsizlik aramanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Ben de 1. sınavlarımı oldum. Ama adaletsizlik aramıyorum çünkü gerek olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca olmuş bitmiş bir şey. Bunun için geriye gidip vay adaletsizlik yapıldı diyerek sürekli bir hükümete laf atma çabası içinde olmaya gerek yok bence.

Bence şükret keşke biz de sınav olsaydık.

Silindi.

Son düzenleme: