- Reaksiyon puanı
- 351

forum kafayı yedi. siz bunları dinlemiyorsunuz demi? sanırım şarkıları karıştırdı
refresh yapınca düzeldi

Ya dinlerse?yok ya o dinlemiyor onu. forum kafayı yemiş. milletin paylaştıkları şarkıların sırasını kaydırmış. bir önceki sayfaya bakarsan görürsün

yok ya o dinlemiyor onu. forum kafayı yemiş. milletin paylaştıkları şarkıların sırasını kaydırmış. bir önceki sayfaya bakarsan görürsün
 Dinlemedim essah. Karar yüce divanın tabii..
 Dinlemedim essah. Karar yüce divanın tabii..  

Ben daha mürit ne biliyor muyum?

Bu arada benim videodaki (üstteki) ekran görüntüsü de Halka filmindeki güzel bayan(!) ı hatırlatıyor...
http://www.youtube.com/watch?v=1IjXzR95FGo&feature=fvwrel

iyiyiz saolun
 iyiyiz saolun 

Ama @virtual worms'un da vakti ile yazdığı kısa SDN hikayesindeki gibi kötü karaktere bişey olmuyor efenim.
 Ama @virtual worms'un da vakti ile yazdığı kısa SDN hikayesindeki gibi kötü karaktere bişey olmuyor efenim.  Asıl kötü  [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] ve biz değildik. :sleep:
 Asıl kötü  [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] ve biz değildik. :sleep:Siyanür odasında yitip gittiğinizi düşünmüşlerdir. Ondan sormazlar..Ama @virtual worms'un da vakti ile yazdığı kısa SDN hikayesindeki gibi kötü karaktere bişey olmuyor efenim.
Asıl kötü @by efsane ve biz değildik. :sleep: