D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Nakarati dilime dolandi

Son düzenleyen moderatör:
Zaten ondan dolayı uzaklaştırılmıştı konudan. Yine uzaklaştırılır.Art arda 1'den fazla içerik yüklemek yasak değil miydi? Dikkat et @ConfickerBelasi
Art arda 1'den fazla içerik yüklemek yasak değil miydi? Dikkat et @ConfickerBelasi
Daha önceden bu tür yasak vardı sanırım kalktı, teşekkürler.1-2 sarki yüklemekte sorun yok. Fazladan yüklemek isteyen spoiler kodunu kullanabilir, böylece dileyen oraya tikalayip icerigi görebilir.
2 + sonrası gıcık kapılıyor...Art arda 1'den fazla içerik yüklemek yasak değil miydi? Dikkat et @ConfickerBelasi
ewreka spoiler'i buldum! [spoiler ] ... [/spoiler] bumuş kodu boşluksuz ama...
Sayfada bir çok video linki olduğu için bunun siz farkına varmıyorsunuz ama sunucuya sayfaya biçok etkisi varSpoiler içerisinde video eklenmesi de bir şeyi değiştirmiyor, yine sayfa açılma hızına etki ediyor. Ayrıca playlist paylaşın demiyoruz, beğendiğiniz dinlediğiniz bir şarkıyı paylaşın diyoruz abartmayın.
Konu bu değil tabiki düşünmeyecek çoklu paylaşım için spoiler için di konu.Millet sarki paylasirken sunucuyu mu dusunecek?
Sayfada bir çok video linki olduğu için bunun siz farkına varmıyorsunuz ama sunucuya sayfaya biçok etkisi var
Millet ne dinliyorsa onu paylassin. Ben bunu soyluyorum. Sizin dediginiz tarzda sunucu olayi varsa da onu da Sdn yönetimi düsünsün.Konu bu değil tabiki düşünmeyecek çoklu paylaşım için spoiler için di konu.
Elebette herkes dinlediğini paylaşşın konumuz bu değill birden fazla paylaşımlar içindiMillet ne dinliyorsa onu paylassin. Ben bunu soyluyorum. Sizin dediginiz tarzda sunucu olayi varsa da onu da Sdn yönetimi düsünsün.