- Reaksiyon puanı
- 2,001
Ne besliyorsunuz evcil hayvan olarak ?
Bende 3 muhabbet kuşu 4 yumurta var.2 köpek bir muhabbet kuşu
Kuşun bakımı zor benceBende 3 muhabbet kuşu 4 yumurta var.
hayır deil suluna su koyuorum yemlınede yem koyuorum birazda sevgi tamamdır neresi zor hocam bence ben severek bakıyorum hayvandan çok evladım gibi.Kuşun bakımı zor bence
Cat yaniTedi bakıyom tedi
Hayır kedi.Cat yani
Köpeğin.bakımi daha kolay kuştanhayır deil suluna su koyuorum yemlınede yem koyuorum birazda sevgi tamamdır neresi zor hocam bence ben severek bakıyorum hayvandan çok evladım gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cat yani
Hocam evde beslenmeyin eğer bahçeniz varsa orada besleyin yoksa heryer tüy oluyorEvimde yok şu anda. Kızım ve oğlum çok istiyor köpek alırsam Terrier cinsi köpek alırım.
Yok canımKöpeğin.bakımi daha kolay kuştan
Kuş iyidir alırsanız da yavru alın cünkü ele hemen alısırEvimde yok şu anda. Kızım ve oğlum çok istiyor köpek alırsam Terrier cinsi köpek alırım.
Kuş olsun bende isterim ama çocuklar köpek istiyor ısrarla.Yok canım
Kuş iyidir alırsanız da yavru alın cünkü ele hemen alısır
bekleyın yavruyu atıcamKuş olsun bende isterim ama çocuklar köpek istiyor ısrarla.
Çok güzel bu ya. Sizde mi şu an bakıyor musunuz?bekleyın yavruyu atıcam
bu hocam
sakallı die seviyorum
evet yumurtadan cıktı ekmekle beslıorumÇok güzel bu ya. Sizde mi şu an bakıyor musunuz?
merak ettiniz birsey olursa yazmanız yeterli ☑Evimde yok şu anda. Kızım ve oğlum çok istiyor köpek alırsam Terrier cinsi köpek alırım.
Teşekkür ederim, olursa yazarım.e
evet yumurtadan cıktı ekmekle beslıorum
peynir le karıstırıp sulandırıp veriyorum cok seviyor
annesinden ayırdım kilo alması icin zayıfladı
merak ettiniz birsey olursa yazmanız yeterli ☑
buyuk kusları ele alıstırdımTeşekkür ederim, olursa yazarım.
Diğer adı Malta Köpeği. Çok tatlı bir köpek türü Pomerian Boo dan sonra en sevdiğim köpek türüEvimde yok şu anda. Kızım ve oğlum çok istiyor köpek alırsam Terrier cinsi köpek alırım.
Çok bilgi sahibi değilim ama kızım çok istiyor bu köpekten. Bakalım ne yapacağızDiğer adı Malta Köpeği. Çok tatlı bir köpek türü Pomerian Boo dan sonra en sevdiğim köpek türü
Desene anca öğreniyor işte nereye pisleyeceğini.Ben daha 1 hafta önce kedi aldım oluk oluk evin her yerini pisliyor o kadar uğraştım kuma pislemesi için nuh diyor peygamber deniyor en sonunda ona kuma pisleyince ödül vermeye karar verdim inşallah taktik işe yarar
Kaç çocuğun var? Bu arada Allah bağışlasın. Bize de nasip olur inşallah.Çok bilgi sahibi değilim ama kızım çok istiyor bu köpekten. Bakalım ne yapacağız
Ellerinden öper 2 evlat var. 17 ve 12 yaşında. Allah sana da nasip etsin inşallah.Kaç çocuğun var? Bu arada Allah bağışlasın. Bize de nasip olur inşallah.